-
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
[quote=*Fila*]
= Citat =:
Izvorno postao "Niko Bellic":16gygztq
Ja ni ne koristim magicne stvari i ne prakticiram enchanting. I ovako je igra dovoljno lagana. Ne zelim brutalno dominirati u fajtovima, dovoljno je to sto mi je 616 trenutni armor rating, a furam light armor.
Kako to, svaka čast :)[/quote:16gygztq]
Trenutno sam lvl 33, imam light armor skill na 85, sve perk-ove koji dizu armor rating i furam full Dragonscale (Legendary) armor. Ne bojim se nicega. Jaci sam od sudbine i nitko mi nista ne moze.
-
-
-
Jel Kome uspijelo ovo:
Meni to nikak neće uspjet ili je to neki bug ili kaj?
-
= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
http://christwire.org/2011/11/is-skyrim-teaching-your-children-how-to-perform-rim-jobs-and-other-homo-erotic-sex-maneuvers/
:pray: :pray:
Je to neka zajebancija ili fakat postoje tako glupi ljudi?
-
= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
http://christwire.org/2011/11/is-skyrim-teaching-your-children-how-to-perform-rim-jobs-and-other-homo-erotic-sex-maneuvers/
:pray: :pray:
To mora da je zajebancija...zar ne.....zar ne?!
-
"If you notice that you never have ice cubes in your freeze, be sure that your son is freezing the anal caverns of other men in the neighborhood."
Naravno da su ozbiljni.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Još nije niti prvi patch izašao, a vi bi već expanziju :D
Kako nije, zar nije bio onaj release day patch : P
..još sam u potrazi oružja za abzorbanje duša, il pak magije ^^
-
= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
..još sam u potrazi oružja za abzorbanje duša, il pak magije ^^
Ako se ne varam, Conjuration Teacher u College of Winterholdu ima tu magiju... ako si član Collegea to jest... što vrijedi bar formalno biti da si kupiš magije i imaš pristup onom trgovcu koji prodaje Black Soul Gemove.
-
Perk za bound weapons pod conjuration ti daje sposobnost da svi bound weaponi djeluju kao soul trap. Korisna stvar.
-
-
Postoji li u ovoj igri nekakvo One-handed oruzje unikatnog izgleda, a da nije Scimitar?
-
Oružja koja dobiješ kad obaviš Daedric questove su unikati, ali strašno im fali snage pošto su redovito za par klasa lošiji od oružja koja nađeš na najobičnijim banditima. Što je po meni žalosno :(
-
-
Ne kontas me... Mislio sam na to da li postoji oruzje koje je PO IZGLEDU unique. Kao primjer sam ti naveo Scimitar. Znaci htio bih da po izgledu nije ni Glass, ni Ebony, ni Daedric, ni Elven, ni Steel, ni Iron, nego da je izgledom bas unique?
-
@Xero...
Jedini koji valjaju su Dawnbreaker (i to samo protiv Undead-a), Mehrunes Razor zbog unikatnog enchantmenta i Wabbajack pošto je item savršeno unikatan i zanimljiv, odmah me vratio u doba BG-a i Wild Mage klase :D
@Niko...
Svi Daedric quest itemi su unikatnog izgleda...!? Zato što su unikati, as in, postoji samo 1!? :P
EDIT: Evo ti link sa svim Daedric artefaktima - http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Artifacts
= Citat =:
The definition used for artifacts on this article is that the item must meet all three of the following requirements:
- Be unique in appearance.S
- Only appear once in the game.
- Have a unique and useful enchantment.
-
Znaci ti unique ajtemi nisu crno crveni (kao i sva ostala Daedric oruzja), nego su nekih drugih boja?
-
ak se ne varam, sva magicna i unique oruzja su napravljena na bezi obicnih...
-
Nisu. Scimitar je One-handed oruzje unique izgleda, ali zanima me postoji li jos koje?
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Znaci ti unique ajtemi nisu crno crveni (kao i sva ostala Daedric oruzja), nego su nekih drugih boja?
Niti jedno nije kao Daedric klasična oružja i što je najbolje, moraš napraviti uglavnom zanimljiv i opsežniji quest da bi bio nagrađen takvim itemom, što je po meni sexy.
Ne znam točno kakvu klasu sada igraš, ali iz posta prije par stranica pretpostavljam One Handed + Archery...
U tom slučaju su ti zanimljivi - Nightingale Bow, Nightingale Sword, Dawnbreaker i Mehrunes Razor, te eventualno Blade of Woe (ali on je komplet crni pošto ga dobiješ od Dark Brotherhooda).
Također je zanimljiv dagger Nettlebane, on je također unikat i dobiješ ga kao side quest u Whiterun-u (da spasiš ono drvo koje pilgrimi vole, ali više ne posjećuju pošto je na samrti).
Nightingale Bow i sword dobiješ u Thief's Guild questu.
Mehrunes Razor quest počne u Dawstaru ako se ne varam, tamo lik ima muzej od Mythic Dawna i on ti da taj quest.
Dawnbreaker dobiješ od Daedre Meridie, ali se ne sjećam gdje quest počne...
Mogu ti okinuti i SS-ove tih itema, ako želiš :P
-
Znaci evo ukratko sto zelim:
1) Da je One-handed oruzje
2) Da izgledom nije dio nikakvog seta (Glass, Ebony, Daedric i slicnih) oruzja
3) Da ne izgleda slicno nekom oruzju koje vec postoji u igri
Za sad mi jedino moj vjerni Scimitar ispunjava te kriterije...
Tuzan sam. :(
EDIT: Sretan sam! Dawnbreaker mi se veoma svidja. Idem si po njega danas predvecer. Thanks Bartuc!
-
Pa ti pričam da Daedric QUESTSitemi zadovoljavaju te kriterije, evo okinuo sam ti SS-ove njih par, a ima ih još gro...
-
E što se tiče netlebane sword što će mi to...obavio sam kvest da spasim drvo nit sam što od babe dobio a ostao mi netlebane..oće mi se on nabildat ili šta ili da ga bacim
-
Spremi ga u kuću pošto je unikat, unikati se ne prodaju i/ili bacaju :D
Napraviš si muzej takvih itema u kući!
-
Ok, daj mi reci koji je ono bodez/sikirica na slici broj dva?
-
= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Znaci evo ukratko sto zelim:
1) Da je One-handed oruzje
2) Da izgledom nije dio nikakvog seta (Glass, Ebony, Daedric i slicnih) oruzja
3) Da ne izgleda slicno nekom oruzju koje vec postoji u igri
Za sad mi jedino moj vjerni Scimitar ispunjava te kriterije...
Tuzan sam. :(
EDIT: Sretan sam! Dawnbreaker mi se veoma svidja. Idem si po njega danas predvecer. Thanks Bartuc!
Imaš i katanju od blejdsa.
-
Mač je Dawnbreaker i dosta je sexy izgledom i enchantmentom, a Mace je od Molag Bala.
A moj sljedeći lik će imati najsexy oružja u igri :pray: :pray: Neću uopće koristiti fizička oružja koliki je ovo orgazam na ekranu :D
http://i.imgur.com/r9HYvl.jpg
http://i.imgur.com/XbcFXl.jpg
PS: I da, ta katana je također unikat, bravo! Možeš nositi 2 kaj je najbolje :D
-
Katana je dio Blades opreme. Ali je seksi.