Twisted Treeline, 3v3 mapa koja je dosta drukčija od 5v5 mape jer je puno bolja za champove koji su jaki 1v1 ili koji brzo snowballaju poput Tyrinda, Munda, WW-a i drugih.
Printable View
Twisted Treeline, 3v3 mapa koja je dosta drukčija od 5v5 mape jer je puno bolja za champove koji su jaki 1v1 ili koji brzo snowballaju poput Tyrinda, Munda, WW-a i drugih.
lol znam 3na3 mapu :P
Pa pitao si za TT X)
Matchmaking sustav uopće ne ide po levelima nego koristi ELO sustav koji je kod normalnih mečeva isti za 5v5 i 3v3.= Citat =:
Izvorno postao Stryder
Ili:= Citat =:
Izvorno postao Stryder
1. Čekaj da aktivira ulti
2. Broji do 4
3. Stavi Ignite na njega
4. Čekaj još 3-5 sekundi
5. Slušaj "An enemy has been slain" rečenicu
Ovo mi nikad ne dosadi raditi kada igram 3v3
osim ako ima dovoljno mozga da pretisne e -> q.= Citat =:
Izvorno postao Schadenfreude
Rumble, moj siiiiii!
ja bi da napokon stave nekog kvalitetnog tanka u igru, makar nebi se žalio da nam daju i Magma Chamber
Alistar mislim da si mi malo slabiji, ali ujednačeniji. Trample tramp! <3
same here, danas sam uzeo RP za njega, i kupio bunny teemo skin.= Citat =:
Izvorno postao Looky
Karthus je free ovaj tjedan :( :(
serveri su up, rumble je 4800 :)
EU serveri valjda tek sutra updateaju.
Btw Ryze je prava LEGENDA u league of legends. Bildaš mu snagu sa protection itemima koji dižu manu i na kraju dobiješ lika koji može preživit fajt i uz to ubit pola protivnickog tima, diš bolje. Možda najzabavniji champ po meni :)
http://screenshot.xfire.com/s/113195949-4.jpg= Citat =:
Izvorno postao whiskey
:)
ljepo ljepo,ja sam ga kupio pred tjedan dana za 450ip,ali još nisam probao igrat s njim,sad ste mi baš volju napravili
Ryzea su već nerfali, ali trebali bi još malo, pošto je trenutno nešto poput tanky dpsa, praviš mu survivability a sa njim mu raste i damage, ideja kao takva nije loša ali je trenutno prelako dignuti mu taj damage.
Ja i govorim o situaciji kada pritisne e -> q.= Citat =:
Izvorno postao Norther
Ignite će prvo prepoloviti količinu hp-a koju bi inače dobio od q, a zatim mu oduzeti to malo hp što je dobio.
still disagree, jako rijetko se to desi. also, reko si da igras 3v3, a tamo su igraci ( po mom iskustvu bar ) dosta losiji.= Citat =:
Izvorno postao Schadenfreude
jel se to meni cini, ili rumble bumble trumble razara?
danas u jednom mecu imo 2 quadre, u drugom 3v3 sam imo par situacija 3 vs 1 i triple sam izvuko...
rumble killble stealble
sorry :<= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
U mome slučaju se to događalo jako često ako sam imao Ignite i igrao protiv Trynda (što je dosta češće u 3v3 nego 5v5).= Citat =:
Izvorno postao Norther
Razlog zašto nije rijetko je zbog toga što je to čisto stvar matematike, Tryndamere od svog q bez ap-a (kojeg nitko ne uzima na njemu) može dobiti maksimalno 200 hp-a kada je Ignite na njemu, a Ignite kada si lvl. 10 dijeli 250 dmg.
Ako znaš brojiti i prepoznati kada će on iskoristi svoj e vrlo su male šanse da će on izvući živ.
Dobar Alistar.
rumble rula.
Budu ti ga ubili kao i gankplanka.
there's still teemo and malzahar :(
Rumble je malo OP lik ( koliko malo , procjenite sami )
Ovo za ryzea, taj lik mi nikada nije bio nesto :/
Norther, 5v5 arranger ranked je zakon stvar, to treba stalno igrat :) bas ti je ono vise gust dobiti i trudit se a rejg unutar tima je neprocjenjiv. Pobjediti unatoc mega rejgu zeca i lovca XD :D
ok,danas igram 3 gejma sa vladimirom,30 lvl full rune,normal game ovo ono
na MID mi dodje BRAND sva 3 gejma
TAJ LIK JE OP
znam da rageam,unaprijed se ispricavam,al moram
jedva cekam da ga nerfaju/maknu da je f2p ovaj tjedan
lol, ja ne znam kako te moze on maltretirati, cekas da baci krug u uvijek mu se maknes, :D
znam,al vlad je smece do 7 lvla
isti prozorcic je sa caytlin na vlada -.-