-
Re: Što trenutno radite i kako se osjećate?
Lagano ludim uz Civilization 2. Moja komunistička Njemačka saksa, funds low, zaratio sa Španjolskom, funds low... onda još malo low fundsa i science mi je debele zaostao. Ljudi su unhappy i još mi svaki čas prodaju građevine u gradu, mislim WTF tko normalan prodaje katedrale?
-
Odmaram, slušam glazbu i pitam se kako sam se uspio ovako udebljat.
-
zato kaj zderes ko svinja i non stop si na ovom forumu
true dat.
-
= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Lagano ludim uz Civilization 2. Moja komunistička Njemačka saksa, funds low, zaratio sa Španjolskom, funds low... onda još malo low fundsa i science mi je debele zaostao. Ljudi su unhappy i još mi svaki čas prodaju građevine u gradu, mislim WTF tko normalan prodaje katedrale?
Pa ti budi komunjara
Trebo si normalno stavit,kapitalizam ili monarhiju al cuj komunizam :yuck:
-
MA mjenjao sam na sve moguće, despotizam, monarhiju, demokraciju ili republiku, ali uvijek isto.
Kažu da fundamentalizam pomaže (no more unhappy) ali da zato science nastrada .
-
Upravo završio sa dvanaestosatnim igranjem Warbanda, mod AD1257 il tak nešto, nisam jeo, pio niti išao na wc, čudno vidim btw.
-
Slušam mjuzu, razmišljam koji dobar SF film da pogledam
-
Lose.
Upravo sam saznao da mi prijatelj ne moze dobiti glavnu ulogu u baletnoj izvedbi u Berlinu zbog gej lobija (valjda hoce da glavnu ulogu igra gej a ne bosanska macho muskarcina)
Prokleti pederi :cry:
-
Slusam djordju balasevica,jedem i pokusavam smiriti glavobolju prije nego sto odem na predavanja
-
počea san se bavit glumon . glumin da iman kontrolu nad sobon
-
UlsarTheGreat je doša :)
Ontopic- Sjednim, slušam Joan Jett, planiram kad ću opomenut Sonica zbog nečeg i tako to.
You've been a bad, bad boy.
-
-
Upravo kenjam i osjecam olaksanje. Bye, bye drekec. Sretan put!
-
Ne koristim facebook. Ne lajkam to.
-
= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Upravo završio sa dvanaestosatnim igranjem Warbanda, mod AD1257 il tak nešto, nisam jeo, pio niti išao na wc, čudno vidim btw.
And again, sad :(
Enivejz, žgaravica me muci od sinoc, još se nisam bio potpuno oporavio od Nove godine a evo sada opet isti kurac :(
-
Upravo odjebah jednu zensku zato sto je fuckin attention whore..
Al zenska je prezgodnaaa :cry:
Glup sam xD
-
-
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Upravo odjebah jednu zensku zato sto je fuckin attention whore..
Al zenska je prezgodnaaa :cry:
Glup sam xD
Nisi glup.
1)sviraš gitaru
2)ispao si kul jer si odjebao zgodnu žensku.
-
A kuis ono... barim zensku vec 3-4 dana i svako malo mi napise "vise nec pricat s tobom" al to ona onak u stilu da ja nju moram molit da oce pricat samnom, ja napisem "oke" i za pol sata eo nje opet(na moju radost, nisam je tio moljakat da neb ispo šonjoo ;D) i sad ona napise meni "PRestanite kommat vise, nabijate mi notifikejsnse!!! Jel MOZE!?!? Oke, hvala"
Ja njoj "Nemoze", ona odgovori sa "delete" a znam da nece obrisat.. kazem ja "aj" ona "ajd" i nie me obrisala, pa sam ja nju fakjea..
Al nea veze, sad barim neku drugu, al morat cu je bar 3-4 dana barit, nie kul U.u
-
To to je zato što sviraš gitaru.
-
I meni se cini..
Btw. na onoj slici je tamburica tocnije XD
-
-
-
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
A kuis ono... barim zensku vec 3-4 dana i svako malo mi napise "vise nec pricat s tobom" al to ona onak u stilu da ja nju moram molit da oce pricat samnom, ja napisem "oke" i za pol sata eo nje opet(na moju radost, nisam je tio moljakat da neb ispo šonjoo ;D) i sad ona napise meni "PRestanite kommat vise, nabijate mi notifikejsnse!!! Jel MOZE!?!? Oke, hvala"
Ja njoj "Nemoze", ona odgovori sa "delete" a znam da nece obrisat.. kazem ja "aj" ona "ajd" i nie me obrisala, pa sam ja nju fakjea..
Al nea veze, sad barim neku drugu, al morat cu je bar 3-4 dana barit, nie kul U.u
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
-
Lako se tebi prejat mojoj kulnosti, al ja prek vikenda necu imat picku da idem s njom van :'(
-
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Lako se tebi prejat mojoj kulnosti, al ja prek vikenda necu imat picku da idem s njom van :'(
Pa nemam ni ja pičku pa idem s frendovima van. Valjda imaš ekipu. :roll:
-
Pa iam al svi oni iaju picke.. nisu kul U.u
-
nije bolest sve sto boli, dobro ljudi kazu
..on that note
http://i616.photobucket.com/albums/t...5385666280.jpg
-
Onda bi moro i sebe ubit.
-
Spreman sam na tu zrtvu zarad mira u svijetu