Ma ne dolazi u obzir. Taj "OS" mi više ne dolazi ni blizu harda. Radije ću kupit keks RAM-a.
Printable View
Ma ne dolazi u obzir. Taj "OS" mi više ne dolazi ni blizu harda. Radije ću kupit keks RAM-a.
Bičam po sistemu bodovanja za srednju skolu. Zasto ne stave jedan prag i zacementiraju ga, nego oni moraju svake godine dizati i spuštati .(
Jer lajk ono, nekad se želi upisati više a nekad manje učenika?
Da. Pa nek naprave više škola.
Da jer lajk ono, u rvackoj kune rastu u šumi.
"Jer lajk ono", bilo bi tako da ljudi dobro upravljaju državom
= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Nije to uvijek loša stvar, ja nikada ne bi upao u ŽTŠ da je bodovni prag bio kao 2008. :)
Zato se ja molim da prag ostane isti ili da se smanji= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Sto se uopce brines o tome,ja samo kazem fuck this shit i to je to
Ja sam upo u gimnaziju sa 38 bodova trolololo.
ŽTŠ? Ja sam završio ŽTŠ 2008. :D Koje godine si upisao i koji smjer?= Citat =:
sa isto toliko si i pao trolololo= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Kada sam se ja upisivao se zbog navale bodovni prag digao na 52. Ja sam imao 53 :D
Prva godina mi je, tehničar za računalstvo:P= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Ja sam bio ispod crvene liste,najmanje bodova od svih,upo u tehničku u Sesvetama,zavrsio tu prokletinju i otiso na faks :P.
Ti bodovni sustavi su u kurcu i velikom brojem slucajeva ucenik sa manje bodova postane bolji od onih sa vise,jos ktome stavimo ponavljace koje zauzimaju mjesto...
Ti bodovni sistemi su u banani i neznam zašto ih sve više dizu iz godine u godinu O___O jos malo pa ces morati raditi testove sposobnosti i sta vec ne kako bi upo u srednju.
Pa možda bi to bilo ok. Valjda im se tada više nebi događali propusti kao onda kad su mene pustili u gimnaziju :D
EDIT: u krivoj temi sam pisao
Ja sam upao u gimnaziju iako sam imao 1 bod manje od potrebnih 50, i to tako što su me primili na jesenskom roku na kojem je prag smanjen za matematičku gimnaziju jer je bilo premalo učenika.
Bičam po faksu. Eto
Bičam po prokletim alergijama, cijeli dan kasljem ko isus, nemogu pricat koliko mi zacepljen nos, nist necujem jer mi zacepljena uha and so on...
PTUJ!
ŽTŠ? Ja sam završio ŽTŠ 2008. :D Koje godine si upisao i koji smjer?[/quote]= Citat =:
Prva godina mi je, tehničar za računalstvo:P[/quote]
Trebao sam ti pogledati profil, mislio sam da nisi mozda iz stare garde. :D
Ne volim vjetar.
A kad je vruce, onda ti paše vjetar,a?
Bitčam po tome što nemam povoda za bičanje.
(trebao sam jučer bičat što mi je nestalo struje od 8 do 13, ali sam zaboravio.)
Bičam po retardiranom LoL clientu. Sranje ne radi već cijeli dan i sada moram opet raditi dl/install. Ptuj.
Bičam po vremenu, strgalo mi je kišobran i nakom 1 m sam bio sav mokar.
E i men stalno kad puše jako vjetar polomi kišobran.
= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Bičam po snjegu i 0°c. U aprilu. :(
Bičam po lošoj travi U.u
Zalijevaj je više