-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Evil Dead 3: Army of DarknessSpogledao po tko zna koji put već, ali film mi je i dalje odličan kakav je bio i kad sam ga prvi put pogledao. Ne možeš bolje od: "This... is my boomstick!", premda je čitav film pun bolesnih citata, sve u najboljoj Duke Nukem maniri. Obavezna treš preporuka, posebno ako volite filmove koji se ne shvaćaju ozbiljno.
-
-
Pogledao Mission Impossible 3.
Daleko bolja od dvojke, ali malo lošija od jedinice.
-
= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
Pogledao Mission Impossible 3.
Daleko bolja od dvojke, ali malo lošija od jedinice.
True! Jedina stvar kod 3. što me nervira je onaj dio kad je Ethan provaliu u najstrože čuvanu zgradu po onu šapu! E sad, pošto je taj cijeli serijal poznat po tim nemogućim misijama/provalama, zašto tu provalu nisu prikazali bolje! Je da bi film bio 20 min. duži, ali i to bi se dalo srediti (izbacivanjem nekih drugih scena)!
-
Pogledao sam Mision Imposibble 3,neloš film,pogledao sam ga po drugi put,7,9/10
Osim toga gledao sam prvih 10 minuta Preko Ograde,gledao sam ga prije i film je odlican i mogu se izvuč neke pouke iz njega.
-
Pogledao Iron Man-a opet! Neznam, ali to mi je jedan od boljih superhero filmova! Uvjek mi je bio drag taj Iron Man (kao lik iz crtića)!
-
pogledao sam preko ograde i nemoguća misija 3
preko ograde-5/10
nemoguća misija 3-8/10
-
Sad mi se gleda neki prijasnji nastavak MI trilogija,koji je dio onaj gdje Ethan Hunt provaljuje utamo negdje pa skoro aktivira alarm ali se zaustavi par centimetara od poda?
-
Prvi :rotfl: :rotfl: :rotfl:
-
Pogledao Cloverfield.
Odličan film ako izbacimo prvih 20 minuta.
-
FOntana Života... poprilično čudan film koji dava puno mogućnosti za objašnjavanje :D
-
Pogledao Yes Man-predobar film,bas ga je uzitak gledat-8,7/10
http://bluemoviereviews.files.wordpr...man-poster.jpg
-
Pogledao sam film Frost/Nixon-stvarno odlican film o aferi Watergate,sve mi se sviđa u filmu,glumci(pogotovo Frank Langella) i odlicno je docarano to razdoblje.Preporuka-9,3/10
http://dulist.hr/images/stories/2009...st-nixon-v.jpg
Osim toga pogledao sam i prvi nastavak Mission Impossible trilogije,treći mi je bolji ali ni ovaj nije los-7,4/101
http://www.jnpp.ee/dvd/Pildid/DVD%20...Impossible.jpg
I ispričavam se zbog double posta,kasnije bi jednostavno zaboravio postat u ovoj temi.
-
Gayniggers from Outer Space [1992]
http://img367.imageshack.us/img367/2...terpsacwp7.jpg
http://www.imdb.com/title/tt0274518/
Jako loš film... toliko loš film da ti se može učiniti da je dobar.
Dajem mu 3/10
-
Evo malo prije se vratio iz Cinestara, pogledao sam Brzi i Žestoki 4.
Film je adrenaliniom nabijeni akcić, dobar za pogledati u kinu, možda čak i doma ali da je nešto spektakularno... i nije. Ima par scena gdje se tako vide žalosno loše odrađene kompjuterske animacije (efekti) za neboliviti :( Izgleda kao da je film rađen sa upola manjim buđetom nego bilo koji prethodni nastavak. Ima par smješnih scena, par glupih scena, jebeni zvukovi i tak... Auti su trebali biti veliki plus ali su za qurac, svega možda 2-3 lijepa auta od njih 6-7 koji se pojavljuju u filmu, ŽALOSNO.
Ali zato ima pičoka u minjacima u dve tri scene koje poprave dojam filma xD
Dao bi mu ocjenu 6,5-7/10 ako ga se gleda u kinu. No ako ga se gleda doma, čist sumnjam da bi mu dao više od 4/10... nisam ga gledao doma ali predpostavljam da bi bilo loše pošto su zvukovi ti koji dižu filmu ocjenu... te naravno guze od par metara na ekranu :oops:
-
Pogledao Body of Lies. Film mi je bio podosta dosadan. Osim zadnjih pola sata.
6/10
Također pogledao The Wrestler. Odličan film. Premda je i ovaj na trenutke znao biti dosadan.
8.5/10
-
Zathura: A Space Adventure! Film je rađen na istu mošu kao i Jumanji, samo je ovdje radnja u svemiru! Iskreno, Zathura mi je bolja jer sam se nasmijao pošteno par puta! A i mali (što igra igru) je pametan i napravio ono što bih i ja, odigraj što brže da dođe do kraja i gotovo!
-
Transporter 2...isuse boze, koje smece od filma. Ono, klisej na kliseju, ne sjecam se kada sam zadnji puta gledao tako losi film :( ...nadam se da je trojka bolja
-
Pogledao Death Race. Odličan.
-
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Transporter 2...isuse boze, koje smece od filma. Ono, klisej na kliseju, ne sjecam se kada sam zadnji puta gledao tako losi film :( ...nadam se da je trojka bolja
Treci dio je jos losiji od 2. koji je po meni bio ok
-
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Meni je bio dobar i smiješan upravo zbog tih odvratno nerealnih scena i smiješnih zlikovaca. Očito je da film ne shvaća sebe nimalo ozbiljno, tako da bi mu dao negdje 6.5/10.
-
Slažem se sa Duke-om,ne treba se shvaćati takav film ozbiljno,važna je zabava kod tog filma.
-
ko i većina stathamovih filmova, tipa crank
bank job je tu iznimka
-
Bank Job uopce nije los film,jedan od najboljih u kojima glumi Statham.
-
pa je, naveden je kao iznimka
ima taj štih krimića iz 70ih-80ih kad bi i mainstream film moga privući pozornost i biti dobar, a ne kao danas da ima nekoliko dobroh filmova godišnje
-
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Bank Job uopce nije los film,jedan od najboljih u kojima glumi Statham.
uh, uh, uh.. ima statham mnogo boljih filmova, taj bank job mi je prilično prosečan, nema mnogo istinskog sadržaja..
-
Neznam mozda i nije,taj sam zadnji gledao a cranka se uopce ne sjećam.
-
Meni najbolji Stathamov film je "Snatch"! A ni "Ghosts of Mars" nije loš, pogotovo zbog upucavanja gl. heroini!
-
Pogledao sam film The Wrestler,malo me razočarao kraj-8/10
http://bluemoviereviews.files.wordpr...e_wrestler.jpg
-