Europa Universalis, ne znam koji dio.
Printable View
Europa Universalis, ne znam koji dio.
tražim igru,tučnjavu sa NES-a koju su mogli igrati dva igrača.ako se dobro sijećam(a sigurno ne)na jednom levelu je bio neki traktor/mašina/big narančasta mašina.
ovakvog stila ali puuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnoooooooooooo bolja:
http://sites.google.com/site/steashii/files/fight.jpg
Trazim neku igru u stilu Deus Ex-a.
Znaci RPG (ne nuzno), dobra prica i razgranata prica sa nelinearno slozenim nivoima (znaci vise nacina za prolazak). Po mogucnosti neka novija (vjerojatno sam stare odigrao sve).
Nadao sam se da ce Alpha Protocol mi donijet to, no prema recenzijama cini se da je podbacio (pogotovo segment nelinearnih nivoa) Treba mi neki fix dok cekam i nadam da ce Deus Ex 3 valjat
Fallout 3?
Tražim neki dobar city builder, po mogućnosti dalje od 2003. godine. Isključen bilo koji Sim City, City Life, Caesar, Glory of the Roman Empire, Imperium Romanum.
Tropico 3 i igre iz Anno serijala su prilično dobre.
Settlers 7 :)
bloodlines= Citat =:
Izvorno postao Teon
Done! Bas su mi i na DX forumu to preporucili= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
P.S. Nemojte mi bezvezarije ko Fallout 3 preporucat
Edit: Ok, imam drugacije standarde i ukus ... Vecini je F3 super
= Citat =:
Izvorno postao keko
Immortal cities (serijal?)
Koliko znam ima samo Children of the Nile koji je prvi, trebali su i druge napraviti ali mislim da nisu
probaj bioshock= Citat =:
Izvorno postao Teon
Trebam igru gdje si u ulozi gerilaca. Žanr je nebitan, poželjno bi bilo da je shooter koji naginje više taktici.
River City Ransom?= Citat =:
Izvorno postao evilclone
Double Dragon?
@Sick
I ja sam mislio da je River City Ransom, ali ja se ne sjecam traktora nikakvog?
Pa nesjecam se ni ja u DD-u, ali eto, natuknica neka...vidis da se ni sam nesjeca sta je vidio :D
je,double dragon 2 je :D= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Tražim igru u kojoj ima mnogo škakljivih scena.
playboy mansion :P= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Nije nešto.
bonetown i đuka :D
DP sorry
tražim nekakvu borilačku igru za pc kao sto su fight night round 1,2,3,4, ufc undisputed ili wwe raw vs. smackdown za xbox il ps3
hmmmmm... probaj street fighter 4:/= Citat =:
Izvorno postao bigbongman
ah..ja bi bas ono realne tučnjave..ako ima..
Prva kafana pa izvoli.
Jel znate kolko zahtjeva "Risen" i jel valja sta ?
ništa posebno, ako voliš open world roleplay uzmi.. i nemaš neki izbor što se novijih igara tiče. pod pretpostavkom da nisi ništa igrao, uzmi prvo gothic serijal, a ako ti akciona borba nije prioritet onda obavezno fallouti i arcanum (isto open world).
Sjeća se netko imena jedne igre, par godina stare, imala je veze sa čudovištima, radnja je u nekom susjedstvu kojeg napadaju čudovišta i lokalni stanovnici se brane, dosta komična atmosfera, igra je bila shooter tipa Shadowgrounds
Here's a kvik van.
Igra kao Empire Total War,u tom istorijskom periodu.Ponajbolje 17-18-vek.
Moze i grand strategy,-pr HoI.
Jedina slična Empireu za koju znam je Imperial Glory. Provjeri, možda ti se svidi.
Hvala,dopada mi se,i za mene je must-buy.
Also-znate li za 'Rise of Prussia' ili tako nekako,ako znate o cemu je rec,kazite,je li vredna para,ili cu je pak preskociti.