evo ga, sad ćeš opet nešto izmislit
Printable View
evo ga, sad ćeš opet nešto izmislit
svaki put kad klikneš Pošalji odgovor izgubim 66 volja za životom
KO trpi ovakve debile
mene vrijeđa tvoje postojanje
ZaŠTO nakon 14 sati posla kliknem p na search baru, kliknem na pc play forum, activity feed i imam volje za argumente sa pacijentima. da bar spavam trenutno, da samo sanjam da si ovoliki degenerik
ha čuj, vjerujem u boga i naučio sam ne mrziti previše. ali ko me udari znam vratiti. nisi još ljude upoznao, a niti sebe previše koliko vidim
aj nosite se u tri pizde materine s ovog threada više jebo vas bog balavi
Ne znam koliko godina ima, ali lik je kompletna budaletina.
Takvih seljačina koji trolaju ovdje je bilo mnogo. Daj bog da se ovaj forum uskoro ugasi i bit će ti lakše.
Doniraš 1$ i dobiješ Hitman Absolution na Steamu. http://gamechangercharity.donordrive...nt&eventID=509
Tolko negdje i vrijedi igra, a i za dobru je svrhu.
Evo donirao sam. A igra je i tako i tako smeće pa nek se gnjoji u Libraryu.
Absolution najbolji Hitman.
kaj kurac
Dirt Rally 15% jeftiniji na Steamu do 31., ali i dalje 35 eura što je prilično papreno u odnosu na koliko je koštao u ranijem stadiju.
Najbolji u zadnje 3 godine
ARK je F2P još 2 dana.
Ovaj Vedro je stvarno Niko v2.0.
Kao da čitam njegove postove u zadnjih nekoliko dana. Čovjek ima mental breakdown na forumu.
Ti si se malo popravio otkad igraš Mortal Kombat
Fina akcija za Telltale igre . Kupite 3 igre i onda imate dodatan popust. Uzeo sam si Tales from Borderlans + Game of Thrones + Puzzle Agent za 11 eura.
Kao popust, a opet si platio 11 eura više nego te igre vrijede.
lol XDDDDDDDDDDD !!
btw hex mogao si dodat još neke 2 igre za 1€ pa bi te ispalo jeftinije, al ko zna matematiku ovih dana uopće ¯\_(ツ)_/¯
Vidi stvarno, platio bi euro manje i dobio još 2 igre za podijeliti. E jbg sad. Ti Weky ćeš ih ionako platiti svaku po 200kn da bi dobio platinu.
Za ovaj drugi build a bundle se ne isplati though, samo Telltale.
Kakav je sad ovo opet summer sale kod Humble Store-a? Al već nije bio jedan?
ne ovo je "the end of summer" sale, a ne "the end of" summer sale
odnosno sale za kraj ljeta, a ne kraj ljetnog sale dakle da ovo je drugi sale
Aj Sale ne seri nego donesi 2 piva.
Novi CoD će biti brutala. Zvuk i zvučni efekti su megakul. Trčanje po zidovima također. Zidovi u mapama su tak posloženi da neke dijelove ne možeš proć bez da skokneš i protrčiš preko zida i opet skokneš na pod. Prvih par gejmova bilo mi žao što nema exo iz AW ali ovakvo manje nabrijano kretanje je ponovno zanimljivo i više kul. Nemam vremena sad objašnjavat razlike ali tko je igrao i igrat će, zna razliku. U biti ovdje ne postoji exodash i to je to. Oružja su morecrunchy kao i njihov zvuk. Sve u svemu 10/10 za zvuk i kulnes faktor. Kul kul kul zvuk zvuk.
Zapravo ovaj exo možeš pumpat nekoliko puta u visini (dok se ne isprazni) i tako je moguće raditi složenije krivulje kretanja za razliku od AW u kojem se exo pumpao samo dva puta.
Odgodili su 4G vs NR 2 sata :(
Na Kinguinu ima Fallout 4 pre-order za $42.92, a danas je akcija za Warhammer: End Times - Vermintide.
Ja sam do sad kupio oko 12 igara na ovom sajtu,
a Call of duty black ops 3 košta oko 36 EUR preorder.
Dobio preko smećastog Raptra Space Citizen i Murdered: Soul Suspect. Ajde neke koristi od njega :D
metro last light redux je 5€ na steamu.
Znam da sam prije par mjeseci uzeo Redux pack sa obje igre za 7 eura. Možda ima negdje.
Na Steamu je 66% off na Talos, pa si uzmete 50% off steam cupon nakon registracije na alienware arena i igra vas dođe manje od 4 eura. Podržimo naše i tako to.
Talos je taman tip igre koji je ok za 2$. Odigrat ćeš igru jednom, onda tamo za 2 godina kad je netko spomene nećeš imati pojma o kojoj je igri riječ.
Da budem iskren ne izgleda mi uopće ko bog zna šta. Ali možda iznenadi