jeste pusili ronhilla?
Printable View
jeste pusili ronhilla?
pijem čaj od borovice i jedem neke srpske kekse...
Nop..= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Crveni marlboro, i da, nas bilo petero u sobi, svako zapalio cigaru, otpusili i taj tren dodje razrednica no.2 u sobu, prvo smo rekli da nije nitko pusio, pa je rekla da nece otic dok ne kazemo tko JE pusio, pa smo rekli da smo svi, na kraju ovi dvojica se usrali i rekli da nisu, mi rekli da su i oni, i oni na kraju rekli nes tipa "Pa lako vama ta profesorica ne predaje, mi cemo dobit jedinice iz njemackog" E odma sam se sjetio ovog foruma :D
Vratio sam se iz škole.
http://i213.photobucket.com/albums/c...Fs/duh-doh.gif= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Pa nec ronhill pusit, to ne puse frajeri O:
...nista zanimljivo tu,odo citat knjige.
Pravi frajeri imaju biljku duhana koju umacu u katran. Onda je izvede tako cijelu i popuše je.= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Pa znam, tak i ja to radim..= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Razmišljam bi li učio ili bi crtao, također sam gladan i boli me glava.
Ne znam jesam li to samo ja, ili je Kenyiu i blood4ame-u puno jednostavnije da se blokaju i neće se nitko živcirati?
Nikad mi to nije bilo baš jasno, ljudi nemogu smisliti druge i čupaju si kosu u frustraciji, kada se jednim botunom može sve rješiti :)
Lol, nisam ja hejter.
Ali eto, imam jebenu želju da ovakve stvari komentarišem.
Znam, svi imaju želju da komentiraju nešto što misle da je retardirano; ja također smatram njegove poglede na homoseksualnost lošima, ali sačuva ti živce kad preskočiš post :)
Hejteri.
Pjevam s osobom gore.
Umoran sam, odo' spavat.
Naletio na socially awkward penguin thread.
feelsbadman.jpg
Došo kući, stari mi kupio shift 2 za xbox bit će zabavan vikend, vrlo veselo.
u skoli kao dezurni,homm3 citav dan :D
Vratio sam se iz škole.
Pripremam se za sranje večeras, roditeljski i sve to.
Takodjer, moja stara isto danas osla u skolu, al na burazovu predstavu, a buraz ide sa razrednicinom kceri u razred..= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Sve bi bilo ok da jucer nisam pobjego sa 7. sata i oso u najgoru birtiju u gradu :(
Ja bježim veći dio godine, skoro sve je opravdano i padam dva predmeta, da ne spominjem tonu drugih stvari.
Odmaram. Pijem Karlovačko. Slušam Rise Against.
Razmišljam koju igru nabavit za X360.
Meni dobro proslo, volim rasku <3= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Oprao Viano, napatio se ko isus, sad idem u trgovinu kupit farbe za kosu i farbat se..
Ova pjesma mi se toliko zavukla u glavu da je nemogu ne slusat nit jedan sekund :O
I sve je prošlo super, stari nije stigo pričat sa razrednicom o ocjenama ni izostancima ^^
Došao sam s treninga, odmaram se.
:DDD
Ovaj lik je car, ima da pogledam još tih videja (lik koji je napravio onu zajebanciju na Skyrim trailer jel).
Došao sam s treninga. Mrtav umoran sam.
Igro shift pa ovaj mrtvi brotherhood koji nisam ni znao da sam imo, i eto ništa posebno sad mi je dosadno...
Jel se nekom isto jutjub videji super sporo učitavaju?
Da. Uspio popravit komp nakon 2 mjeseca, i youtube je spor :(
Pijan sam ko pička i osjecam se glupo ko kurac.
Dosadjujem se.
Skidam neke modove za Morrowind
Završio sa učenjem, dosadno
Pišem radioničke, prepisujem lekcije iz predmeta koji padam i iz kojeg imam kontrolni sutra, valjda ću upamtit nešto, osjećam se ok, valjda
Gledao malo Hitmana pa mi dosadilo, ne sviđa mi se, kakav je to Agent 47 sa savješću, fuj.
Meni je nekako previse druzeljubiv i pricljiv, nije to to
Ma da, ni glumac ne paše, bar da ima neki mračan pogled.