Kolko sam ja skužio dolaze jednom tjedno. Ove sa subovima ja vidim u četvrtak ili petak, doduše sad su 1 tjedan preskočili i prikazali 2 epizode u 1 tjednu.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Printable View
Kolko sam ja skužio dolaze jednom tjedno. Ove sa subovima ja vidim u četvrtak ili petak, doduše sad su 1 tjedan preskočili i prikazali 2 epizode u 1 tjednu.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Svaki četvrtak navečer ili petak ujutro imaš, uvijek po jedan epizoda, osim ako su specijali od dvije epizode. Inače, tak i ostali anime dolaze, jednom tjedno. Da je jednom mjesečno...to bi bilo ipak malo previše :)
:(= Citat =:
Izvorno postao blood4me
8)
Dok sam zavrsavao Shippunden gledao sam kad ce doci nove epizode. Cini mi se da epizode 152-153 nisu dolazile 2-3 tjedna pa sam pomislio da izlaze jednom mjesecno.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Nekad se zna dogodit da preskoće koji petak, zbog nečeg tam kod njih, nemam pojma. Zna se dogodit kroz godinu nekoliko puta, niš strašno. U pravilu izlaze jednom tjedno.
pa to kad je special(duplo jelt..) onda im treba duplo vremena da to naprave pa zato :P
A i nekad su kod njih praznici i tako to pa zato..
TOTO JOŠ JEDAN ANIME PO KOJEMU MOŽEMO PLJUVAT.
Nije anime nego manhwa. :eyebrows:
Inače, fakjea... izašao je Sora no Woto soundtrack i sve su pjesme francuskog naziva.
Može biti i na Sumerskom, svejedno mi je. :)
Istina, potpuno nebitno... ali pjesme rulaju. :)
naruto i bleach su vani
http://mangastream.com/read/naruto/489-94/1
http://mangastream.com/read/bleach/398-93/1
Za ekipu koja prati, izašla vam je posljednja epizoda Idiots and Tests and Summonwhatevers. :)
Izuzev toga, lul na japansku ideju prvoaprilske šale.
Naruto chapter je vani, Kabuto je opet na sceni, Tsunde je bolje i pripremaju se za novi rat. Totalno awesome.
Dbl post; nova epizoda Shippuudena je vani.
Izašla je prva epizoda Heroman-a.
Stan Lee stoji iza ovog animea pa pretpostavljam da možemo očekivat klasičnu američku superhero priču tipa Spider-Man... možda provijerim.
Mislis fejk >.>= Citat =:
Izvorno postao Aral
Da, skužio kad skinuo :rotfl: A nisam mogao ovdje javit jer se netko sjetio zaključat temu :roll:= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
@Raz: Yep, baš htio sad stavit da je došlo, idem chekirat kakva je.
Pohledao Heromana, gledat će se obavezno. Radnja je u USA, na Westcoastu i samim time su likovi drugačije nacrtani, ona profra ima ludu kosu xD Brijem da će bit ludi fajtovi, neki elijeni napadaju zemlju ovo-ono...uglavnom vrlo novo i svježe te zanimljivo!
Pogledao i ja Hiromena. Well, očito je da će anime više vući na američanske priče o superherojima nego li na one japanske... Vidjet ćemo hoće li mu to biti plus ili minus, zasad sam neodlučen.
Dizajn likova... Hm. Glavni lik mi izgleda ženskastije od jednog dobrog tuceta ženskih likova koje sam dosad vidio u animejima, uključujući i jednog koji se actually pretvarao u ženu. :)
Ona cheerleaderica mi je čim sam ju ugledao bila odbojna, makar je pozitivan lik... Previše odgledanih holivudskih teenage komedija krivo je za to. Bakica glavnog lika i onaj profesor imaju potencijala da postanu urnebesno smiješni likovi, ako ih autori animea budu znali iskoristiti. Ekipa bogatih siledžija u trenutku mi je digla tlak.
Izgled samog Heromana pak... Mi je u najmanju ruku lagano čudan. Vidio sam i bolje, uglavnom.
Nastavit ću pratiti, čisto da vidim kako će ovo ispasti...
U tom i je poanta, konačno nemamo standardan japanese look, nego američki. Tek je prva epizoda al vidjet ćemo, već mi je sad artwork i tema bolja od većine generičkih moe-ecchi-otaku sranja. Hoću onaj sa zombijima u školi btw xD
Inače, počinjem gledat Sengoku Basara, jer ga uopće nisam zabršio i pogledao sam samo dvije-tri epizode :eyebrows:
I ja hoćem Highschool of the Dead, ali meni je problem u tome što sam se već zasitio američanskih generičnih superhero sranja... Tako sam i počeo gledati anime, uostalom... Bio mi je pun kufer toga.
Ali da, kao što kažeš, tek je prva epizoda, još se štošta može dogoditi.
Za Sengoku Basara, eh, i ja sam zapeo na trećoj epizodi još dok se airalo i nikako da se pomaknem... :I
Ja inače nit ne gledam te american theme gluposti tak da nit neznam kaj ima. U biti znam dovoljno čim sam vidio onaj film, Kickass il kak se već zove, jad jadova. Ovo je valjda prvi anime koji sam vidio da se počeo furat na to, mislim da su relativno rijetki. Ak niš drugo nov je pa isplati se vidjet koju epizodu, ak bude sranje lako mogu droppat. Al u prvoj epizodi su dosta toga otkrili pa već lagano mogu pretpostavit kak će se radnja odvijat. Samo si zamisli da to još nije jedan railgun :)
A sutra Sengoku Basara, mislim da će bit funny gledat ^^
Hah, ja sam se toga nagledao kao klinjo i stvarno mi više nije zanimljivo, svi ti crtani filmovi su na isti kalup... Onak, imamo malog, siromašnog, nepopularnog dečka [najčešće bez roditelja]Skojeg maltretiraju u školi, dok jednog dana na ovaj ili ne pridobije nekakve moći, te spašava svoj grad/planet a pred ekipom iz škole se i dalje mora praviti sasvim normalan. Tu je uvijek i sidekick u vidu njegovog najboljeg frenda [poželjno je da pripada nekoj etničkoj manjini/drugoj rasi/etc!]Ste megakjut i popularna cura dobrog srca koja iz totalno nedefiniranih razloga ima crush na glavnog lika i koja predstavlja a damsel in distress u 90% epizoda. Uz par epizodalnih neprijatelja, glavni lik ubrzo dobije arch nemesisa koji cijelo vrijeme plotta dijabolične planove protiv njega ali isti se svaki puta uz hrpu klišeja rasplinu do kraja epizode. Iako nemaju previše fillera, kod ovakvih serija, izuzev par većih story arcova napredak u radnji jednostavno ne postoji- s krajem epizode sve se vrati na staro.
Onak, ako potvrdimo da je ovo takav tip serije, moći ću slobodno odmah napraviti okvirnu ideju radnje barem jedno 5 epizoda koje će se sigurno pojaviti u njoj... Ali, kao što rekoh, još ništa nije sigurno.
Izuzev toga... Ane, bar nisu već počeli. :)
shvatio si :pray:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
I got rick rolled :(
oce izac spesl ili je sad zbog praznika preskocen ovaj tjedan?
Da, shvatio sam da mi je pun kufer američanskih superhero crtanih serija. Odavno. Što me kao fana animiranih filmova nagnalo da počnem gledati neš drugo, točnije anime.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
... Your point being?
Oke, animetake ima najbolju prvoaprilsku šalu do sada... :pray: :pray:
... još samo da stave stave password za chat i bila bi identična preslika onog iz Durarare. :)
Predo, ovo kaj si opisao stoji, barem u tvoj slučaju ^^ ali i to se događa u animu isto, al uopće se ne obaziram na te fore.
Animetake ownage :rotfl: Inače, nova epizoda shippuudena dolazi idući tjedan, bit će one hour special, kewl.
Pogledao epizodu 10 Haruhi po Kyon rasporedu. [To je ona kad se pred kraj pojavi starija Asahina]
Uglavnom, odlična epizoda! Ako anime nastavi ovakvim tokom do kraja, mogao bi se vrlo lako iskupiti za neke mnogo dosadne epizode ranije...
Kyon je bio kulnes kao i obično, Yuki badass, starija Asahina pak moe... Dok me Haruhi ovaj puta uspjela kupiti onim govorom o ljubavi/vezama.
Izuzev toga, čitao sada episode discussion na MAL, pa likovi tam neš briju... Damn, bit će mindfuck ako je Asahina Kyonova sestra.
@Aral
Mda, naravno, i anime ima svoje kalupe/klišeje... Ali njih se uglavnom još nisam zasitio. ^^
Nasjeo na animetakeovu prvoaprilsku šalu 2. puta... video u pravom linku Durarare je skroz izokrenut. :pray:
FFUUUUU-
A baš mi se gleda :<
Izokrenut kao... za 180 stupnjeva? :)
Onako, kao da ga gledaš u zrcalu. Lijevo je desno, a desno lijevo. :)
Isusbog... a tek otkačeni subbsi. :pray: :pray:
Oh lul. :)
Pa, kontam da bi u postavkama playera, ili pak control panelu grafičke kartice mogao naći nešto čime češ sliku okrenuti na pravu stranu...
Premotao malo... vidim da su se dečki malo igrali i nabacali svačega po malo iz dosadašnjih epizoda + subsi tipa "LE gasp" ili "I am TARZAN. HEAR ME ROAR!" sa parodijama poput openinga iz bekemonogatari sa likom iz Durarare... ma strašno :rotfl: :pray:
http://www.imagesforme.com/upload/0500b9b7.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/bafab6f4.jpg
Wow, dobar je ovaj Heroman. Izrazito je zapadnjački, jedino po čemu je anime je to što ima onaj artwork koji ga stavlja tamo (iako baca na retro stil '80-ih koji mi je draži od ovih danas). Zanimljivo je rageanje određenih komuna samo zato jer im je nepojmljiv spoj Amerike i robota u animeju... i ono, jer nije bilo dovoljno still shotsa, slice-of-life dosade i sličnog. Možda nije meni drag žanr, ali objektivno je jako dobar... lice samog robota me JAKO podsjeća na nekoga, ali da me ubiješ ne mogu se sjetiti koga sad.
Samo čekam da Predator uleti sa B Gata H Kei, novim "kontroverznim" (doslovno pravim air quotes prstima) animeom. 100 fuck buddies.
Da, lice robota i mene užasno podsjeća na nekog a neznam koga...one oči i još je onak šutljiv, zanimljivo napravljen. A inače dobro kažeš, niš ovo ne veže uz anime nego samo stil crtanja, sve ostalo je amerikčki. Ali, možda ispadne dobra formula...meni se sviđa jer nije standardan anime, nego mješavina dva skoro pa različita stila.
Pa sad... Namjeravao sam čekirati... :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change