da xd
Printable View
da xd
Nije.
Inače, ne bannaju te, jer te glupa Garena ne može detektirati. Likovi koji su radili na zaštitama na Gareni su podivljali i počeli praviti hackove. Da banna se odmah ako te skuže, ali ovako da će ti to Garena detektirati, nikada, jer garena u sebi ima anti-mh kojeg ti možeš obrisati, tako da te Garena neće blockati, ni W3, ni nitko.
BTW Evo upravo učer oko ponoći sam s frendom odigrao dvije partije na iccupu, bilo je vrlo dobro, nema hackera, u samo jednom gameu je jedan livao, a u drugom je jednom pukla veza, pa se reconnecto, u glavnom nije letio van, i gameovi mi djeluju puno više pro nego na Gareni, iako se standardno zaleti jedan nab u game. U glavnom sviđa mi se za sada, nadam se da je s rankanjem još i bolje.
kako mozes obrisati antihack od garene?
mislim da si ti nesto gadno zabrijao.
koja bi bila njegova svrha uopce ako se moze obrisati..
koliko je meni poznato garena instant bana kad pokrenes war3 i imas neki hack/modifikaciju koju nesmijes imati.
Ne bana odmah, nego ti ugasi W3 i izbaci prozorčić da ti je detektiran MH, i da bi bilo dobro da to makneš, inače možeš dobiti ban.
Garena u sebi ima anti hack koji moeš ručno obrisati, ali upgradeom će se on vratiti. Zato imaš hackanu Garenu koji ti blokira upgrade i propušta sve hackove, a uz to ima hrpetinu pizdarija.
Ovaj moj MH na serveru, ako ga se uključi/isključi, Garena ga ne detektira ni ukljiučenog, ni isključenog, međutim ako ga se uključi, pa ga se opet uključi, onda on ima dva backupa, oba dva uključena, i onda je problem iz uključenog backupa vratiti da bude isključeni, i to Garena detektira. Isto tako ako ga se dva puta isključi, isto ga detektira, ili ako se dva puta uključi, dokle god se on on-off-on-off-on-off-on-off, itd., sve šljaka.
previse ti znas o hackovima..
dosta price o tome.
c je hacker i idemo dalje.
Pa bavim se virusima, tako da uz to idu razni hackovi i provale. Ali ni jedno ne volim koristiti. Zato mi se za sada sviđa iccup. Volim pošten game.
Morat ću i ja taj iccup probati, danas na bnetu mh, a ja sa rikijem. I onda me još host bana da sam noob, a ima san 2-2 score...
iCC postane super kad dođeš negdje do 3k+ bodova i počneš ulazit u -cm gameove, tam je kolko-tolko dobra ekipa (barem nema noobova).
Da.Ugl sto vise bodova bolji gameovi. Al najgore je kad pocne nova sezona pa svi imaju isto pa stalno igras da panjevima :D
Ja sam odigrao 2 gamea jučer i dobio sam 950 bodova. Sada sam odigrao jedan, pobjedili smo i nisam dobio ništa. U infou mi sve stoji kao da nisam igrao ni jedan meč, a na web stranici za info mi javlja error.
Koji ti je nick na iccupu?
EnSephiroth. Registrirao sam se 3x, od toga 2 nikako da mi stignu da aktiviram, tako da mi je ovaj privremeni.
Nisi dobio 950 bodova.Pogotovo zato jer si oba gamea izgubio.Svi pocinju sa 1000bodova i ti sada imas 900. :)= Citat =:
Izvorno postao C
XD
:rotfl:
E jel rusima "4" znači "č"?
Jer puno pita vidim riječ i usred nje je "4".
npr. Vodka Gorba4ov
Č (Ч)da. :D
Ja sam naucio cirilicu zbog tih rusa x)
Pa da, ta dva smo izgubili, ja sam tada imao 950 bodova, a on 925, još smo se bili čudili kako ja imam više bodova od njega, kada skupa igramo, i treći smo dobili, sada imam 900. Ne kužim te računice. :? Ha izgubio, ha dobio, meni bodovi idu u minus. Zadnji game kada sam igrao sam imao 950, pobjedili smo i pao mi je na 900. :? A i statistika mi ne radi, od tri gamea, piše da nisam igrao ni jedan, kužiš, sve nule, a statistika na netu mi isto ne radi, javlja error. :yuck:= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Ne kuzim kako ti statistika nevalja kada ja lijepo vidim sve.
http://www.iccup.com/dota/matchlist/1536648/5x5.html
Uostalom pazi da ulazis u gameove u kojima je ladder. Moraju pocinjat sa "5x5 ap/ar/aptb _naziv gamea_".Da budes siguran cim udjes u game ce ti svima izlistat bodove automatski i po tome znas da je ladder game.
Ne radi mi statistika u W3 i link na nju.
A ovo na iccupu našao sam score 0-2, to su prva dva izgubljena, a gdje je onaj jedan dobiveni? :hangin:
Uvjek mi izlista bodove od svih. U zadnjem gameu je isto izlistalo i tada sam imao 950, pobjedili smo i ne računa se, još mi skine bodove. :hangin:
jebote vidi rusa D:= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Je da . Logicnije je da se platforma urotila protiv tebe nego da si ti mozda nesto krivo vidio :/
Ne kažem to, ali da, sada kada sam provjerio chat, piše da se neće dobiti bodovi na to.
@Systematic Reverse - Samo kod rusa ima gemaova. Gdje da igram?
Pa eto. Vidis da ima objasnjenje. Vjerovatno je netko livao prije 5.minute gamea ili first blooda .
Inace su 70%rusi tamo :D Neces ih moc izbjec.
netko te je hakirao ocito i uzeo ti bodove...nema drugog objasnjenja= Citat =:
Izvorno postao C
Kreiran acc na ICC, jorgovan :D
Rado bi neki bolji game, javite se!
Pimp šuti i ne seri.
@Sada smo igrali ladder i naša dva izgubila konekciju (na kraju sam i ja kao izgubio konekciju; iako nisam; battle net mi je izbacio poruku da sam izgubio konekciju), iako smo ih sabijali i ownali, imao sam score 14/4/20, najbolji u teamu, ali nemoguće je 3v5 laddera u lejt gejmu...
@Ja sam za dobar game rado. :)
hoces ti sad za svaki gejm stavljati ovdje statistike i kako si dobar bio?
Uvijek samo za tebe. <3
Evo ja i ovaj jorgovan hoćemo igrati na iccupu, hoće još netko?
Ja već igram, trenutno sam među zadnjima, jej.
Mi smo već odigrali, jedno pola sata, host bio livao. :(