-
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
@*Fila* Zadnji quest Companiona će ti omogućiti da se izlječiš
= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
I totalno ne kuzim zasto bi Stormcloaksi dopustili ikome osim Nordovima da se pridruze Stormcloaksima kada mrze svakoga tko nije Nord...
"Even an Elf can have a heart of a Nord."
Dok god si dijete Skyrima i poštuješ Nordovske običaje, prihvatiti će te... mada istina jest teže civilima živjeti jer jesu manje tolerantni nego Carstvo.
-
Di najlakše nabavim neko oružje il što već koje abzorba dušu? : D
..imao sam problema sa tim vampirizom i u Oblivionu i naprosto ih hejtam FFS!
Help, thank you.
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Piše ti da staff radi 20 damage-a, osim kada ga napuniš snovima, onda radi 50 damage-a...
pih, ja mislil da bu neke koristi od tog stapa... pa nisam lud da bauljam okolo s tim stapom i tucem neprijatelje, lol...
= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
Di najlakše nabavim neko oružje il što već koje abzorba dušu? : D
..imao sam problema sa tim vampirizom i u Oblivionu i naprosto ih hejtam FFS!
Help, thank you.
ak vec nisam naletel na 5-6 oruzja sa soul trap-om, dagger, greatsword, mace, bow, ma nema cega nema... a imas i magiju za kupit, pa ju prvo lupis na protivnika, uzmes normalno oruzje i prikoljes ga...
nego, kod enchantanja, ak disenchantam recimo trap soul za 2 secs, vise nemogu disenchantat trap soul za 10 sec? jer kad probam napravit oruzje, uvjek je 2 sec... a na glupom bow-u mi je 10... ili mi za to treba neki perk il veci level enchantanja?
zna ko recept za neki bolji healing potion?
-
Kad disenchantaš, učiš samo efekt, jačina tog efekta kasnije ovisi o jačini Enchantment skilla i o perkovima.
Što se tiče soul trap oružja, doslovno se spopikavaš na njima u igri :D
PS: Znači sve jedno je da li si ti disenchanto item sa +10% na skill ili +1000000% na skill!
-
Moram priznati da nisam na niti još jedan naletio : (
..budem si onda tu magiju popiknuo negdje, ako je ima i na skrolu nekom, još bolje.
Budem si to izguglao, hvala momci.
-
Rollao sam orkaču, thief. Taman dobio assassin's blade i sneak roll perkove... predivno :D
Cijeli feeling šuljanja i opreznosti mi se više sviđa nego slijepo charganje s warriorom.
Btw, modificirani Forsworn armor je predobar na ženskim likovima <3
Par slika divljakuše (zove se Beauty Gro-Gorgeus xD ):
oprez, bradavice
Eh, fuck it, ipak neću na onaj glass cannon build.. kolko god dmg možda bio sulud, više mi se sviđa biti versatilniji..
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Xero
Nip slip.
Haha, to neki mod? :D
@Aerial, ako želiš da ostane čarobno, nemoj dizati Sneak iznad prvog levela (L1 prvi perk) pošto te kasnije otkriju samo ako je full vedri dan i trčiš dok se šuljaš ili ako ti baš stanu na facu ukoliko je mračno vani xD
EDIT: Moj sljedeći lik će biti: - Nord!
Conjuration
Archery
One Handed
Sneak
Smithing
Enchanting
Ali bez godly itema, odnosno samo koliko ti defaultni skill dopušta (znači bez boostanja skilla iznad 100 sa enchantevima i potionima)...
Probao sam sve "klase" i niti jedna mi nije zabavna kao asssassin klasa. Bow je gušt pošto imaš kaj ciljati i pratiti metu, a ne samo button meshati...
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Haha, to neki mod? :D
Yes, moddani forswornS(onaj obični, ne extra skimpy) i ..ummmS:D
-
ja ne vjerujem... sposoban sam izgubiti se u dungeon-u, i ne skuzit vrazji lanac, omg...
-
Ja ni ne koristim magicne stvari i ne prakticiram enchanting. I ovako je igra dovoljno lagana. Ne zelim brutalno dominirati u fajtovima, dovoljno je to sto mi je 616 trenutni armor rating, a furam light armor.
-
= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Ja ni ne koristim magicne stvari i ne prakticiram enchanting. I ovako je igra dovoljno lagana. Ne zelim brutalno dominirati u fajtovima, dovoljno je to sto mi je 616 trenutni armor rating, a furam light armor.
Kako to, svaka čast :)
-
Moj armor rating je 30, 22. lvl mage.
-
Bartuc, di si ti našao enchant da bowovi rade više dmg-a?
-
Gdje mogu naći questove za Deadre?
-
= Citat =:
Izvorno postao hacker
Bartuc, di si ti našao enchant da bowovi rade više dmg-a?
Ja sam imao neku kacigu pa sam ju disenchantao...
-
Znači, sve je sreća kada ćeš naletit na koji item koji će ti relativno rano dat određeni enchantment kad ga disenchantas.
-
Nije baš, na početku su enchantovi dosta slabi, ovisi o perkovima, skillu i soul gemovima. Al ako powerlevelaš onda da.
E da, još jedno pitanje, kada kažete da se enchantovi stackaju, jel to znači da ako recimo imam 4 itema koji daju po 10% nečega, na kraju imam +40% ili se prvo primjeni 10%, pa onda na to slijedećih 10 i tako?
-
= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
Gdje mogu naći questove za Deadre?
Vise nije kao u Oblivionu da nadjes kip i razgovaras s njime, sad ti NPC da quest koji se vremenom pretvori u Daedra quest.
I da, nije Deadra, tu mnogi grijese, Daedra je :D
@hacker, stackaju se, znaci 40+40+40+40=160% na base vrijednost.
-
-
-
Dao bih krv samo da odrade ekspanziju na Akaviru
-
E to bi bilo awesome! :pray: :pray: :pray:
Iako bih bio najsretniji da bude Elsweyr.
-
A lol ono, koga zanima Elsweyr, ima 3-4 grada i ostalo su sela, pustare i šume.
Akavir je totalno nepoznat kontinent i skoro se ništa ne zna o njemu.
A i k tome tamo se zaputio Nerevar pa se od njega više ništa nije culo.
-
Akavir je prema poznatom loreu jedno 3 puta luđi i od Morrowinda, odnosno Vvanderfella. Niti jedna rasa nije normalna, sve se kolju međusobno, a pitaj boga kako teren i vegetacija izgledaju i od čega se sastoje.
-
-
Pa baš zato :D
A da ne pricam o tome kako su zmajevi ukorijenjeni u Akaviri lore koliko god da je on tanak.
Bila bi okej ekspanzija za Skajrim
-
Mislim da će prije biti The Elder Scrolls VI: AkaVIr
-
sta god bude bit ce zakon
-
Još nije niti prvi patch izašao, a vi bi već expanziju :D