Pijan si k'o dupe. :)
Printable View
Pijan si k'o dupe. :)
Ma neee, dva litra pive i nešto ruma sa strane je ništa za mene :P
Ma k'o čep si. :)
Upravo završili, nije bilo incidenata, osim kaj smo frendu razbili naočale i skoro skurili oko.
= Citat =:
Izvorno postao hrčak
keke, mi smo pekli kobasice na vatri koju smo potpaljivali s gorivom... moguće posljedice se očekuju
Probudio se, neznam di sam, bili do 6h ujutro, mrtvo telo. Jao, umireeeem sto puta dnevno a alkoholu je baš svejednooooo.
posjetio WC i sjetio se zašto ne volim miris nakon pijančevanja :( :?
Ja nisam ništa ni pio, jebala ih piva fuj.
Onako, 20 ljudi u maloj sobici, ne diše se kisik nego tuđi ugljikov dioksid, uglavnom zakon :)
Lol, piva za novu godinu. Mi smo imali bijelog i crnog vina, Jeger, Jack, Johnnie, votka...umro sam.
Hvala Bogu sto vino koje sam ja pio nije bilo grozno za popizdit :(.
My bet goes on Ribar/Sjor Bepo.
Venus,ovo ostalo ne bi ni mrtav pio :(
Sta ce vam alkohol,mi smo i bez alkohola bili veoma sretni i nasmijani :D= Citat =:
Izvorno postao Aral
Pa bili smo i mi, nije sve u alkoholu. Bilo nas je fakat puno, tak da ono, ludo i nezaboravno je bilo :)
Haha,ja sam dosao oko 8 i 30 doma s par frendova...Mi smo zadnje stoke koje su ostale...Nisam se toliko ubio od alkohola kao sto se inace subotom ubijem,neznam zasto...Ali sve u svemu bilo mi je dobro,na dalje lezerno.
Gleda se King Kong, nisam ga gledao od kad je bio u kinu.
Pijem kavu i cekam 12 sati pa krecem prema aerodromu
Kava se pije, jede neki kolač...slaže se popis za poslijepodnevni gaming.
Ja bi da napravim neki korisni programčić za Windowse u konzoli. Ima netko nešto na pameti? Ako nema, onda idem napraviti još jednog virusa. :D
:(
Trenutno skidam sve moguće svece internetu i grijanju u kući, ja se lijepo smrzavam na katu dok se svi dole griju. :(
Grijem se i jebem mater magli.
Pokušavam se razbudit, smrzavam se kao pička i jebem mater chatu.
Da, chat suxa :)
Ok, budimo pošteni i recimo IRC, a ne Chat.
na irc-u sam ali idlam ponekad posto sam u toku cjelovecernjeg mgs3 maratona
+ kip Snake-a u prirodnoj veličini.
Pijem čaj, dosađujem se, i tako to.
razmisljam dal da kupim t-mobile vairy touch II
smece od moba, ali bolje od mog bluetooth, mp3 i camera free uredjaja
klik
Sluša se ovo i čila, trebo bi neki vrag gledat ali nemam volje.