y ova nova epizoda twda mi je najbolja dosad
Printable View
y ova nova epizoda twda mi je najbolja dosad
Završio sa Fringe. Zadnja sezona mi je bila OK, iako sam od samog finala očekivao nešto više. Možda neki neočekivani plot twist sa Bellom ili nešto...
Ali sve u svemu, zabavna serija. Najbolje su mi bile epizode sa observerima (one u prijašnjim sezonama dok su još uvijek bili misterija) i zadnje epizode druge sezone gdje se radnja konačno pokrene.
Pogledao sam i Utopiu. Iskreno, nisam očekivao da će mi se ovoliko svidjeti. Savršena je serija.
Nadam se da će biti druge sezone.
Pogledao sam jednu epizodu Utopije i zasad je ok. Gledat ću i dalje.
Počeo sam i sa Justified. Nisam znao da je svaka epizoda zasebna, ali nimalo ne smeta. Prve 3 epizode su bile baš zabavne, smiješne, sa totalno ludim likovima. Nadam se da će se nastaviti istim ritmom.
Završio Chicago Code. Mnogo dobra serija. Još taman jedna samo sezona = 13 epizoda = veoma lagano za gledati. Zanimljiva priča i poprilično dobra stvar.
Od sredine prve sezone počne povezana priča s glavnim sezonskim negativcem.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
I onda druga i teća sezona postanu više dramska serija sa potpuno povezanom pričom i glavnim sezonskim negativcima, a ne proceduralne zasebne epizode.
Četvrta sezona malo uspori, ali i dalje ganja neku glavnu priču, iako malo u pozadini i ne tako izraženo kao druga i treća.
Ali sve u svemu, cijela serija je odlična. A ludih i zanimljivih likova bit će uvijek.
Počeo sam gledati Grimm. Onako, podsjeća na Supernatural po priči. Prva epizoda je malo dosadnjikava, no interesira me što će biti dalje. Bumo vidli.
gleda ko ovo?
Baš sam htio reći da mi ženska ima nešto Katherine Moennig u sebi (što je plus ofc, gle i ime im je slično), a ona da "looks kinda like transgender". Ae :D
connor <3 :D
Pogledao sam Utopiu u meni je i više nego dobra. Likovi su dobri, priča je zanimljiva i napeta, čak me ni ne smeta previše što više manje do samog kraja ne znaš tko tu koga j*be i što točno se dešava. Nisam siguran da će biti druge sezone, nema baš prevelikog smisla, a možda je tako i bolje.
Pa ima prostora za drugu sezonu koliko god želiš, iako završilo je tako da i da ju nikad ne snime nebi tako teško palo kao neke druge otkazane serije.
Prostora se uvijek napravi, ali pitanje je treba li druga sezona. Sve je riješeno praktički, ali vidjet ćemo naravno.
KickstarterS
Veronica Mars film? Yes please.
Joj, e ovaj Walking Dead, bokte, kolko praznog hoda može bit jebemih. :'((
Ima par dobrih epizoda serija, nit ne znam zaš gledam. A da, zombiji; koji mi već na kurac idu.
Ne da mi se čekati novi Arrow pa gledam The Cape. Zanimljivo je ovo.
What in the nine hells is goi...
"Alison Brie, Nick Offerman, And Megan Mullally Sing A Song About Weed.
And pussy.
Amy Poehler and Adam Scott are there too!
NSFW-ish."
Počinju me Boyd i Ava nervirati u Justifiedu. Oćem više Reylana protiv Thea. Sad me baš interesira tko je Drew. :P
Spoilao bi ti, ali neću. :D
krenuo gledat Banshee ali odustao nakn 20 min serije, dosadno jako....
Novi Justified je odličan.
Bob. :pray: Drew-bacca. :pray:
Pogledao 16. epizodu (5. sezone) Parks and Recreationa... Mona Lisa Saperstein, sestra blizanka od Jean-Ralphia, isuse kriste :rotfl: :pray:
Počeo gledat Banshee.
Ima u sebi malo True Blooda, malo Justifieda, glavni glumac psihopat neki, glavna glumica Hrvatica,... kud ćeš više?
Good stuff!
Je, nije bilo loše. :)= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
krenuo gledat The Legend of Korra
http://www.imdb.com/title/tt1695360/
predobro, nakon Avatara - Last Air bender , Korra je predobra
masterpis :gitara:
Dobra stvar. Sad čekam da krene Book 2= Citat =:
Izvorno postao flander
Taman neki dan krenuo sa starim Avatarom da ga napokon pogledam u kompletu, a ne svaku 10. epizodu na Nickelodeonu. Pa ću poslije na Korru.
Završio sa prvom sezonom Young JusticeaSi drugom sezonom The Avengers: Earth's Mightiest Heroes. Ogromna preporuka fanovima DC-a i Marvela, uživao sam. Jedino što ne valja je opening song u prvoj sezoni Avengersa. Neki punk gnjusni ili koji vrag.
Pogledao dvije epizode Luthera i ono.
Rula.
Da, odlična je serija. Jeva čekam nove epke, brijem da će ih bit 4.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Novi Supernatural je zakon.