Trine, Nevene. :)
Printable View
Trine, Nevene. :)
Trackmania, Serious Sam svi osim dvojke, Wormsi, opet bilo koji itd. itd.
Potrebujem neki sandbox fps kao npr. stalker ili far cry 2.
fallout 3??
Igrao.= Citat =:
Izvorno postao bigbongman
borderlands??
Treba mi neka racing igra u stilu NFS: Porsche Unleashed. Znači, old-timer automobili, vožnja seoskim krajolicima, uglavnom ta divna casual atmosfera koju je igra imala.
Nekakav model oštećenja nije na odmet.
I da, skoro zaboravih, ništa iz zadnjih 4-5 godina, komp mi je loš.
Vjerojatno pitam za nemoguće. :(
NFS Hot Pursuit 2 (nisu old timeri, ali ima dosta vožnje po šumama i tome...)
Možda FlatOut 2... prilično divlja igra, ali ima genijalnu fiziku automobila i vožnje po 'rural' područjima.
Ustvari bi ti najviše preporučio Test Drive Unlimited (dosadi ubrzo ali ono, elegantan izlazak iz garaže ville koje si kupio te lagana vožnja po havajima dok si isto vremeno pustiš vlastite pjesme koje si stavio u igrin radio folder... predivno <3), ali nisam siguran dali bi ti radilo.
Sjećam se i jedne igre za PSX... mislim da se Mille Miglia zvala, utrke sa old timerima. Neznam doduše dali je ima i za PC.
Rally Trophy. Rulao je svojevremeno.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Može, davajte dalje prijedloge slobodno.= Citat =:
Izvorno postao bigbongman
Izgleda lijepo, probat ću.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Raz, Flatout nije moj pojam "casual" atmosfere. :)
Vidim da imaju razne Mille Miglia igre, zbunjen sam malo, istražit ću to.
Koja je ovo igra? In return tits.
http://img229.imageshack.us/img229/7...4636744851.gif
Dink Smallwood.
Omg sjećam se toga, za tu igru valjda nisam čuo 10 godian xD= Citat =:
Izvorno postao Grim Teh Reaper
Savršeno. :)= Citat =:
Izvorno postao System
trazim igre kao notorium!
Čisto sumnjam da ćete znati ali vrijedi pokušati, tražim neku igru pomorskih bitki, više arkadnog stila.Dakle tražim neku igru u stilu HAWX-a samo s brodovima umjesto aviona.
Uvjeti su:
Da nije WW2, ma u biti može i WW2 ali naglasak stavljam na moderne ratne brodove.Od 70ih do danas.
Harpoon sam već igrao, prekompliciran mi je bio a nije mi se dalo dalje učiti.
od WW2 imaš battlestations pacific...ali tu imaš avione i brodove
Nadam se da će netko ovo znati, iako sumnjam...
Dakle, tražim jednu shareware igru koje se sjećam od prije par godina, neznam jeli bila ili na pcplay dvd-u ili na b-ugovom...
Igra je tipičan arkadni space-shooter gdje se ekran skrola prema desno i tamane se valovi neprijateljskih brodova. Ono što je ovu igru činilo zabavnom i posebnom, jest grafička prezentacija, tojest, svi brodovi i okolina su izgledali kao da su sastavljeni od gline/plastelina (naslov igre isto to sugerira, samo se nemogu sjetit koji je, zato i pitam heh)... Od ostalih informacija, prilično sam siguran da su proizvođači Česi ili Poljaci... Igra nije bila razvikana (ipak je samo shareware), ali je bila jedno jako zabavno iskustvo, pa ako netko zna o kojoj igri je riječ, bio bi zahvalan da podijeli tu informaciju :D
Napomena: kažem space-shooter jer se doista radi o letjelicama, neznam termin za takav tip igre, ali takve igre su 99% slučajeva u svemiru. Doduše, mislim da je u ovoj igri bila riječ o nesvemirskim avionima (jesam se zakomplicira pošteno XD), tojest okolina je površina nekog planeta. To je sve ćega se sjećam, pa nastojim što bolje objasnit :P
Dangerous waters ti ima modernu tematiku, ali je simulacija.= Citat =:
Izvorno postao josip_kraš
Na pamet mi pada i distant guns, ali je tematika rusko japanski rat :)
magnus, meni na pamet pada "Platypus"
http://www.squashysoftware.com/platypus.php
Je, Platypus je!! Svaka čast :D
trazim neki starij rpg s boljom pricom i sarvsenim klanjem
baldur's gate
Ok, zahvaljujem se svima.
Dangerous waters sam probao svladao sam neke stvari, još je ostalo tonu za učit.
Battlestations ću također probati.
Jel zna netko koja je ovo igra ?
TDO08MHz ... re=related
rusija, lepo ti piše
Pa ne zove se igra Rusija.
Baldrick, Bazinga! :)