Evo, zavrsio je death note. odlican anime, u 3 dana pogledao sam 37 epizoda.
sada se bacam na hellsinga i one piece ^^
also, L je najveci kuler ikad.
Printable View
Evo, zavrsio je death note. odlican anime, u 3 dana pogledao sam 37 epizoda.
sada se bacam na hellsinga i one piece ^^
also, L je najveci kuler ikad.
= Citat =:
Izvorno postao Norther
dok dođeš do 50 epizode biti ćeš ovisan i samo još nešto... kvaliteta crteža se povećava preko vremena
Ako ti je L kul, onda sačekaj da vidiš Allucarda, najbedes lik ikad, a tek u ultimateu :pray:
ne citam mangu (ako na to mislis) gledao sam anime, 37 epizoda.= Citat =:
Izvorno postao unknown
Mislim da on govori o One Piece, što je istina da se kvaliteta crteža i animacije povećava kako epizode idu; što je i logično pošto One Piece anime već godinama izlazi ^^
A inače, najveći kuler je Tokuchi Toua 8)
nije nego je ovaj.... zajebavam se XD
ovo je kultni anime na razini Cowboy Bebopa, pitajte bilo koga tko se malo razumije u anime o tom animeu (evo jedan clip)
:rotfl:
najača mi je epizoda o programiranju(evo je)
Meni pak ona s motorom :D Ma joj, Golden Boy je legenda nad legendama, šteta kaj ima samo par epizoda ^^
nemoj čitati mangu... posve druga stvar, postaje prejadno, izgubi se humor pokušava igrati ozbiljnu mangu, likovi prolupavaju... mentalno bolesni likovi se pojavljuju ono :twisted: :thumbs1:= Citat =:
Izvorno postao Aral
Golden boy kad sam gledo to nije bilo dobro po moje zdravlje, iznendni nestanak kiseonika izazvan burom smijeha... :rotfl: :rotfl:
ja sam skoro pao sa stolice kada sam ga prvi put gledao= Citat =:
Izvorno postao System
Izašao mi treći chapter D-Frag!
... Jedna od najluđih school life mangi koje sam imao prigode čitati. :)
... Moram prestati pisati postove odmah nakon čitanja/gledanja nečeg, previše se ufuram. :)
EDIT: Što se gornje rasprave tiče, Alucard je najveći badass ikad. :>
Double post nyaa~!
Pronašao sam dva Nausicaa of the Valley of the Wind trailera, jedan originalni japanski iz '84, drugi fan-made i sinkroniziran na engleski... Ne mogu se odlučiti koji je bolji, moram čim prije pogledati film. :)
Original:
Fan-made [sugoi!]:
Also, this: The Hobbit
Wut. :pray:
Ne ne i ne veliki sam fan anime i i mangi ali ovo nemogu da zamislim. Tolkinova djela da se rade u tom stilu jednostano ne ide.
Treba pogledati to, LOTR mi je dosadan, ali Hobit je jedna predivna fantasy priča za sve uzraste.
Pogledao epizodu 11 Kampfera. What. The. Hell. xD
Cijela epizoda je takva zajebancija i sprdačina da je to za nevjerovati. :)
Double post nyaa~!
Čekirao sada malo cijene raznog anime mercha na Internet stranicama nekih američkih trgovina.
Ostavio sam dio duše tamo. :(
S druge strane, ako nekom prigodom nađem negdje na putu vreću novca, bilo bi lijepo kupiti recimo ovo, ili bar nešto poput ovog... Ali onak, čak i da imam para za sam proizvod, dostava bi me dokrajčila... Ah well... A man can deram... :(
Inače, izašla je nova epizoda Railguna. Time to watch. :3
EDIT: Usput, keychainsi za mene, SonićaSi Arala. :P
Zake nitko ne posta ovdje konačno nešto? :@
Triple post... Bleh.
Pogledao epizodu 11 Railguna! Ostao u šoku nakon gledanja. :o
Uglavnom, odlična epizoda, prvo awsum fajt, potom dirljiv flashback, a potom... Mindfuck cliffhanger kraj. Goddammit.
Izgleda da Misaka po prvi puta ima problema... Događa se kad se boriš protiv jedinog Multi- Skilla ikad. :)
http://i46.tinypic.com/a9tes1.jpg
Oh and, what's with the moe loli Ritsu?
Mindfuck kraj, i... Zanimljiv next episode preview:
C-c-c-c-combo breaker!
Neznam što da postam, ali da predo ne radi stalno uzastopne postove... evo jedan Umineko wall sa svim likovima koji se zasad pojavljaju.
Inače, na 19. ep sam Planetes-a sam i polako završavam sa njime. Možda je moglo biti malo bolje, no svejedno dobar anime.
Lol, čitam sada, ova moe loli ''Ritsu'' koju sam gore spomenuo... Dakle, izgleda kao Ritsu, ponaša se kao Ritsu, a ima i praktički isti glas... Nije ni čudo, kad je riječ o istoj voice actorici. What the hell. :)
S obzirom što joj se dogodi, pretpostavljam da ju autori animea baš i ne vole... :) :(
Evo danas sam poceo gledati Fullmetal Alchemista, pogledao 3 epizode za sada :)
Ja sam pogledao prvih 10 epizoda Letter Bee, izgleda da će od sljedeće napokon počet sa dostavom pisama. Sudeći po tome, ovo bi mogao biti malo podulji anime, kao Erin od 50-tak epizoda. ^^
I damn... ne mogu se sjetit kako se zove klasična pjesma koja počne u flashbacku ni od koga je :(
Brotherhood ili stari?= Citat =:
Izvorno postao Norther
Brotherhood je predobar, vjerojatno bi bio jedan od najboljih animea sezone da nije, ono, remake nevjernog originala.
stari, poceo sam gledati stari jer sam vidio da pise Fullmetal Alchemist 2, tako da sam zakljucio da prvo moram pogledati ovaj, jer sam mislio da se drugi nadovezuje na prvog..dali da obrnuto napravim i krenem gledati 2 sada ? ^^= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ne postoji FMA2, samo Brotherhood i stari (plus neki filmovi za obični), ali valjda na isto mislimo. :)
Počni gledati BH jer ti je to u biti točno praćenje mange, tj. točna priča, a original je imao izmišljenu priču koja nema veze sa izvornim materijalom.
fma>brootherhood, barem po mome, brotherhood mi se nikako nije dopao
da, mislio sam i ja na BH :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
a nista, pogledat cu oboje izgleda :D
Izašla je druga OVA epizoda Denpa Teki na Kanojo i 7. film Kara no Kyoukai: The Garden Sinners. Dobio preporuku od forumašice, koja kaže da joj je čak bolji i od popularnog Fate Stay Night-a, tako da moram i to čim prije pogledat.
http://myanimelist.net/anime/7079/Ookami_Kakushi
Evo izgleda neki spin-off Higurashija, interesting.
Zašto? On prati izvornu priču, stari je totalna izmišljotina nakon određenog broja početnih epizoda. :)= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
@Ookami Kakushi:
Ono, malo im je dizajn likova imberlan, ha?
nakon arbijevog savjeta, prebacio sam se na brotherhood, trenutno sam na 12oj epizodi ^^
eda, predobro je nacrtano ^^
also, poceo sam citati death note mangu, trenutno sam na vol 2.
odo pogledat 3-4 epizode FMA prije spavanja.