:pray: A u kurac nek ode sve i zadnja dva moda. :rotfl:
Printable View
:pray: A u kurac nek ode sve i zadnja dva moda. :rotfl:
Da.= Citat =:
Izvorno postao armagedon
nisam oduševljen :D
Danas probao Skyrim sa dodatnih 4 GB rama. Leti kao po loju sa uključenim HD teksturama i FXAA. Nema druge nego pravac u dučan i kupovina još keksa za bagatelu.
Kad možemo očekivat ekspanziju/dlc? Ima'l kakvih vijesti?
Ja ništa nisam čuo... uostalom mislim da rade na najnovijem patchu trenutno. :)
Ma ima tu još posla oko igre, kud češ prije DLC neki nisu ni main quest završili, uostalom mislim da je XBox prvi na tapeti što se toga tiće....
Jedino što imamo je to da žele da DLC-evi budu kao KoTN, SI i F3 DLC-evi rađe nego da budu mini DLC-evi (manje stvari će dolaziti u patchevima besplatno).= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Oh, i Zenimax je licencirao Dawnguard naziv. Lako moguće da je ovo ime za DLC na kojem rade (istom metodom smo saznali da rade na Skyrimu preko godinu dana prije nego je Skyrim i najavljen).
Rekli su da rade i da će uzeti vremena rađe nego rushati, ali osim navedenog ne zna se ništa AFAIK.
Patch Team i DLC Team su odvojeni.= Citat =:
Ja ništa nisam čuo... uostalom mislim da rade na najnovijem patchu trenutno.
Ma ima tu još posla oko igre, kud češ prije DLC neki nisu ni main quest završili, uostalom mislim da je XBox prvi na tapeti što se toga tiće....
Patch 1.5 Beta je na Steamu
= Citat =:
NEW FEATURES
New cinematic kill cameras for projectile weapons and spells
New kill moves and animations for melee weapons
Shadows on grass available (PC)
Smithing skill increases now factor in the created item’s value
Improved visual transition when going underwater
Improved distance LOD transition for snowy landscapes
BUG FIXES
General crash fixes and memory optimizations
Fixed issue with Deflect Arrows perk not calculating properly
In “A Cornered Rat,” the death of certain NPCs no longer blocks progression
Fixed issue where Farkas would not give Companion’s quests properly
Fixed crash when loading saves that rely on data that is no longer being loaded
Followers sneak properly when player is sneaking
Fixed issue with weapon racks not working properly in Proudspire Manor
Arrows and other projectiles that were stuck in objects in the world now clean up properly
Fixed issue where “Rescue Mission” was preventing “Taking Care of Business” from starting properly
Fixed issue where certain NPCs would fail to become Thieves Guild fences
Fixed issue in “Diplomatic Immunity” where killing all the guards in the Thalmor Embassy before starting the quest would break progress
In “Hard Answers,” picking up the dwarven museum key after completing the quest, no longer restarts the quest
Killing Viola before or after “Blood on the Ice” no longer blocks progression
Fixed issue where Calixto would fail to die properly in “Blood on the Ice”
In “Waking Nightmare” fixed occasional issue where Erandur would stop pathing properly
Fixed issue where letters and notes with random encounters would appear blank
Fixed rare issue where dialogue and shouts would improperly play
Lydia will now offer marriage option after player purchases Breezehome in Whiterun
Fixed issue where if player manually mined ore in Cidhna Mine, jail time would not be served
Fixed rare issue with skills not increasing properly
Fixed issue where the Headsman’s Axe did not gain proper buff from Barbarian perk
In “A Night to Remember” it is no longer possible to kill Ysolda, Ennis or Senna before starting the quest
Fixed issue with the ebony dagger having a weapon speed that was too slow
Fixed issue with “The Wolf Queen Awakened” where backing out of a conversation with Styrr too soon would block progress
The third level of the Limbsplitter perk now properly improves all battle axes
Fixed a rare issue where Sanguine Rose would not work properly
In “Tending the Flames” King Olaf’s Verse will no longer disappear from explosions
Nadam se će i Horned Armor uskoro popraviti. Ne mogu ga poboljšavati. :(
Tko je rekao da je melee dosadan, da ga vidim. :fof:
Melee je dosadan.
Faq! Neće dobro završit ak opet krenem to igrat. :(
Sad sam se sjetio zašto dugo već ne igram Skyrim. Danas sam opet nastavio. Počeo je štekat, a budući da mi je kontroler na servisu, moram igrat s tipkovnicom i mišem što je za Skyrim lošije rješenje. Uglavnom, nije mi jasno. To se malo smirilo otkako sam nekako počistio grafičku koja sada ne ide iznad 65° na Skyrimu, ali i dalje nije sve kako treba. Zapravo, vidim da mi i rFactor koji je izašao još kad je Isus bio živ ne ide na maksimalnim FPS-ovima. A mislim da je do grafičke, procesor ne uzrokuje takva usporavanja.
Šta je najgore, Skyrim ne ide uopće toliko loše niti su frame dropovi veliki, ali najgori je input lag. Kad prebacujem kameru iz 1. u 3. lice i obratno ponekad mi treba 3-4 pritiska tipke da bi mi igra prihvatila. Isto tako ne uspijem udarit mačem ili castat magiju jer ne lovi tipke. Koliko se sjećam, na kontroleru je to išlo ljepše.
I zanimljivo, u interijerima mi izgleda puno lošije, animacije kretanja postanu isprekidane i lag je još veći.
Evo, i ja se ovaj tjedan vratio Skyrimu, i konačno završio quest za master destruction spellove...
Probna vožnja Firestorma je završila sa quickloadom, jer sam ubio i Lydiu, i konja, i bandite u jednom šutu :D
Evo i par screenova:
Firestorm charged
Blizzard charged
Lightning storm charged
hmmm, uzeo sam high elfa i krecem igrat u mage stilu :P
e sad, lvl 10 sam i orijentiram se vecinom na destruction spellove ali mi je opcenito tesko ubit neke imalo jace protivnike a mene je dosta lako sredit :D
jel pametnije uzet umjesto robeova neki armor ili pucat alteration i mage armor pa se branit preko spellova?
Sve ovisi o tebi i na koji način želiš igrati...
Ako budeš htio uzeti jači armor pretostavljam da češ morati ubaciti par perkova u Armor i Smithing skillove.
S druge strane malo izazova nikad ne škodi, ja sam još uvijek na Horned Armoru koji se ne može poboljšavati, a enchanting skill mi je nikakav.
Kao što rekoh, sve se da srediti, samo me ne smiju uloviti nespremnog.
(Za jače zmajeve pripremam se tjedan dana unaprijed. :D ).
Kao osoba koja je razvila Destruction do 100, hodajući po svijetu sa Archmage robes, Morokei maskom, scaled bracers, i scaled boots, garantiram da možeš preživjeti sve sukobe.= Citat =:
Izvorno postao armagedon
Kvaka je u tome, da neprijatelj mora pasti prije nego što dođe u melee range, ili mora imati drugu zanimaciju (poput melee companiona, ili Frost Atronacha). Kad naposljetku padne i tvoja zadnja obrana, vrijeme je za kiteanje. Od Shoutova ti najviše pomažu Ice Form, i Slow Time...
I to bi bila tvoja taktika dok ne digneš Enchanting na 100, i Blacksmithing na pristojnu razinu da možeš "izpeglat" magic armore. Onda si praktički nedodirljiv...
Good luck!
vidiš igrao sam dosad sa nordom kao warrior i bavio se smithingom i armorom, ali nije mi sad palo na pamet kao mageu ic razvit smithing i radit magic armore :D= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
samo opet ak cu radit heavy magic armor moram dizat staminu :S
jel se mogu mage robeovi kak upgradeat? :S
ali hvala na savjetu :)
hahahhahhaha :D= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
@Gothmog
e i daj mi reci jesi razvija magic resistance pod alterationom ili si to sredio preko apparela?
Preko opreme:
40% Frost
50% Shock
Al' dovoljan je samo Shock resistance, jer većina mage mobova koriste shock spellove
enchanting znaci :P= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
idem zavrsit onak neki quest iz mara templea da dobijem 15% magic resistance pa idem probat sredit morokeia :-x
http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=13641
Zašto više nema Dwarfova? :cry: Kojoj drugoj rasi bi najviše odgovarao ovakav setting? Nema druge nego jednostavno reći da vam je brod-kolibu ostavio pra pra pra pra pradjed. :D (Koji je bio Dwemer naravno i spetljao se sa kojom god rasom već igrate.)
Sredio Blood Dragona uz pomoć diva i mamuta. Našao sam si The Lord Stone i napokon uspio enchantati ring sa 18% fire ressistance. Sad napokon mogu izdržati napad firebreatha bez bježanja.
= Citat =:
Skyrim update 1.5.26 now live!
Incremental update 1.5.26 is now live for all Steam users. (Latest SKSE Release)
Bug Fixes (Same as the beta...)
Fixed issue with frequency of first person kill cameras
Underwater effects now display properly
Fixed crash when loading certain plugins (PC Only)
Fixed issue where sun would not appear properly after fast travel
Can't launch the game after updating? Try these steps:
Delete the SkyrimPrefs.ini and Skyrim.ini in your "Documents\My Games\Skyrim" folder. (Be sure to backup your old .ini's)
Delete SKSE/ScriptDragon or update to the newest versions. (Make sure you delete files from the old versions!)
Disable all mods, including texture/model packs (easily done in NMM, not as easy when installing manually...).
Na šta točno misle ljudi kad govore da Skyrim u meleeu nema hit detection?
Pa ne misle.
Kad lupiš nekog mačem imaš osjećaj ko da lupaš drvo koje ni ne osjeti da ga lupaš. Nema dobro razrađenih animacija koje bi dočarale da si upravo nekog zarezao mačem i da on reagira na to.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ja mislim da je to ipak efekt kada zamahneš velikim mačem i udariš samo jednog lika kojeg ciljaš, a kroz sve ostale samo prođe. No možda sam u krivu, nisam još igrao Skyrim.
+ reterdirano izgleda.= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Igrao sam s rogue klasom koristeći luk i strijelu jer bilo kakva druga borba je očajno loše izvedena.
Pa u svakoj drugoj igri potez mačem izgleda identično ako pogodi ili ako ne pogodi. Jedino se odbije ako neprijatelj blokira.
Sve igre ovih dana nižu DLC-eve. Ja sam freaking začuđen da Skyrim još, 4 mjeseca nakon što je igra izdana, nema najavljenih DLC-eva (čudo u današnje doba da budemo iskreni). Ajde, valjda će oni biti nešto kad tako dugo rade na njima.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker u Kingdoms of Amalur treadu
Da.
Iako, Skyrim ima modove pa 'DLC-i' praktički niču svaki dan.
No, čudi me kako još nema službenih. Kao da se igra nije dobro prodala, ha, ha.
http://www.youtube.com/watch?annotation ... Prfo8uO_Gs
Šveđani su psihopati.
:pray:
Skyrim!
:pray:
:rotfl:
Odsjeko mi je glavu šveđanin ludi :(
lol
Bilo bi dobro da nema smeće muzike.
http://www.gameinformer.com/news.aspx
Are You STILL Playing Skyrim?
Yes, I haven't stopped for a second (4.2%)
Yes, I started it up again recently after a break (27.5%)
Yes, I just started playing it for the first time (1.1%)
No, I played a lot then stopped for other games (22%)
No, but I mean to start playing again soon (15.7%)
No, I stopped shortly after it first came out (8.8%)
No, I haven't played Skyrim (20.6%)
Jel igrate još ovu igru?
Ja sam trenutno malo pauzirao, ali zato idući mjesec nastavljam dalje. Jedva čekam "završiti" sa khajiitom, pa da kreiram drugog lika.... a onda trećeg, pa četvrtog, pa .... :D
Ovo predzadnje. Nisu opravdali hype.