Isuse Kriste, prestani više.
Inače, štikle su okej, ako se ne pretjeruje. Al one balerinke il štaveć su mi ogavno. Starke <3
Printable View
Isuse Kriste, prestani više.
Inače, štikle su okej, ako se ne pretjeruje. Al one balerinke il štaveć su mi ogavno. Starke <3
@blood4me:za tebe sam Bizmark majmune.
@croatia:Ne.
@Sonik:Nemas ti pojma.
Devojka u patikama je kao muskarac u stiklama.
Kezualnost >>> sve.
Ma daj bre, tek je sada zabavno Majo.
Ne znam šta imaš protiv otvorenih razgovora o seksualnosti. Vidim da ti je neugodno kada pricas o istoj.
Homoseksualnost nije normalna ?
Ne znam kako ce Mensa podnijeti gubitak vrijednog clana poput tebe.
Kroati ženi me.
Crne, low <3= Citat =:
Izvorno postao Azer
I meni je kežualnost draža kod cure, iako nemam ništa protiv ako obuce štikle.
Njen je život i njen je imiđ. Nije moj pa da razbijam glavu oko toga.
Najbolje su bose žene!
Ne trebaju im patike dok kuvaju.
Tino, hug time :o
HUGGY HUGGY
@Kenji Ne znam nit ja, tuzit ce pcplay odma :D
Ne nije normalna, nemam nist protiv otvorenih razloga o seksualnosti, i nije mi neugodno pricati o tome, nego mi je smjesno..
Al nema smisla se raspravljat s tobom kojem je kul gledat kak se dva muskarca medjusobno penetriraju svojim spolovilima..
Inace ak pod kezualnost mislite na one zenske sto se furaju na repere :yuck: Sve osim toga moze proc :D
rasprava
rasprava
rasprava
RASPRAVAS :pray:
*hugs* :oops:= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Jebovas ludih.
Od ona dva para štikli, prve nikako zbog kričavosti i mašne. Druge možda, crno i crveno je kul.
Ali ni ja nisam neki fan štikli [mutave su], mada se ne slažem sa Sonikovim "udobnost je atraktivna", jer uglavnom nije. Uglavnom je gadna. Ima doduše nešto u ženama u prevelikim majicama, ali to je druga priča.
Za ljepotu treba patit. ;(
Ja sam onda usamljen u mišljenju da nema ništa atraktivnije od cure u običnoj trenirki i nekoj casual debljoj majici.
http://i.imgur.com/y22PIl.jpg= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
@ predo-
hugs:
Ispricaj nam svoju pricu.
@ sonik-
Nemas nista protiv poligamije/poliginije ili menage a trois?
@ karabas-
hugs:
:pray:= Citat =:
Izvorno postao Kid A
:pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Kid A
....a u kurac
kako sam se potrgao na ovo, well played Kid A. well played!
inace maja, po sljikama ne zgledas mi ko cura koja bi dobro izgledala u stiklama. od one 2 pucaj na one 2. cveno/crne. izgledaju puno ljepse od onih polu-djecjih
edit: da se nadovezem na vas fegete
sve ovisi o curi, ima fkt cura kojima puno bolje stoje stikle od tenisica, no opet ima fkt cura koje u kežuali izgledaju bolje od đesike albe prije trudnoce. maja po slikama vise izgleda ovak kežual
Pravo zboriš.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Ni ne nosim štikle jer a) nema baš prilika u kojima bi ih nosila, b) nisam našla nikakve koje mi se baš onako pravo sviđaju, do ovih.
:cry:
Budim se dok me glavobolja od jebenog vina razara, al dobro, ima hrane i pića u kući pa ću se snaći ^^
Gledam što sam sve propustio zbog WoW-a
ostavi se toga ;)
Mogo je naučit španski i dvaput putovati od New Yorka u L.A.
UBIJAM DRVA! "UOAAAAA GRGLJOH"
Razmisljam,hoce li se sad u South Parku pojavit kod Satana i Osama Bind Laden :D
prdnuo upravom, onaj neki poluautomatski rafal
Pokušavam se natjerati da napišem tih zadnjih par strana maturskog a nakon toga bi trebao učiti fiziku, a baš mi se neda nešto :I
Pokušavam smislit kako da sutra u školi izbjegnem ispitivanje, ništa posebno.
Učim kemiju. :( :cry:
Jos nema novog videa Lise Foiles.
Sjeban utorak :(
Bitno da sam radio ko kinez prije, za i poslije 1. Maja al sad imam dva slobodna dana od Djurdjevdana s kojima nemam blage sta cu.
Fak it, ode u Banjaluku na svirku i napit se ko covjek*
*zivotinja
ucim.
Pijem kavu i čekam da mi se LoL update-a da prebijem neke klince tamo, dalje neznam šta ću.
Razbio ruku na skejtanju.
FFFFFFFFFUUUUUUUU
Jucer se vratio sa ekskurzije, kako je jebeno bilooo :DDDDDDD
Makar je bilo uzasno organizirano, morali smo i po 2-3km pjesacit da bi dosli do nekih stvari, svaki dan smo se bar 8 sati vozikali u vlaku..
Ali ekipa :pray: :pray: :pray: