Pogledao obje sezone Legend of Korra. Lošiji mi je od Last Airbendera, ali ipak jako dobar crtić. Onaj dio sa prvim Avatarom mi je bio super.
Počeo sa True Detective. Samo dvije epizode sam pogledao ali izgleda odlično.
Printable View
Pogledao obje sezone Legend of Korra. Lošiji mi je od Last Airbendera, ali ipak jako dobar crtić. Onaj dio sa prvim Avatarom mi je bio super.
Počeo sa True Detective. Samo dvije epizode sam pogledao ali izgleda odlično.
Justified :pray:
Na tu scenu sam poskočio. Boyda boli kurac za sve, očito
Wtf, završila prva sezona Helixa i druga kreće tek početkom 2015. -_-
The Walking Dead finale sezone. :pray::pray::pray:
Pa ko će sad dočekat novu???
Pogledao finale How I Met Your Mother.
Koliko god da su zadnjih godina bili loši svejedno će mi falit, ipak sam ih zadnjih 6 godina redovito pratio.
Finale je imalo ok trenutaka ali u globalu je retardirano.
Barney je bio OTT i završio skroz jadno, završetak je bio očekivan i bacio u vjetar cijelu devetu sezonu, likovi nemaju nikakav kvalitetan closure...
Na sreću nisam ni imao previsoka očekivanja tako da ne mogu reći da sam razočaran.
Netko pogledao ovaj From Dusk til Dawn? Jel valja šta?
Gleda li netko Bates Motel? Slučajno sam otkrio seriju i stvarno mi je super.
S.H.I.E.L.D. se vratio.
I opet rula!
Pogledo kraj HIMYMa s tim da sam preskako neke retardirane epizode zadnje sezone, mogu rec da me zadnjih 5min iznenadilo
Pogledao True Detective. Fenomenalna serija. Svaka im čast ako druga sezona bude ovako dobra ili bolja.
Nova epizoda Agents of Shield je... divlja. Bit ce interesantno sljedeci tjedan.
Ne znam jel treba gledati Captaina prije ili poslije te epizode.
Čini mi se da prije pa ću malo pričekat s njom.
Samo ga spomenu kako je nekog pobjedio, nisam cak ni razumio ime koje su spomenuli i to je to.
Ma nisam mogo izdržat i pogledao.
Klišejasto do bola, ali rula.
Novi Grimm je zakon.
Mislim da mi je čak najbolja epizoda dosad.
Banshee gledam, još 4 do kraja. A onako, nije dosad baš nešto što bi me oborilo s nogu, ali ima svojih trenutaka. Borbe su fora jer su dosta prljave i brutalne, bez nekih fensi šmensi gluposti.
Jeli netko gleda 9. sezonu supernaturala i jeli se isplati gledat?
A ja gledam ne znam zašto, no to se nije isplatilo gledat još od poslije sezone 5.
Malo je bolje od prošlih par sezona, nekad se zalomi koja humoristična epizoda, Crowley je car i to, al ak imaš kaj bolje za gledat (a sigurno imaš), gledaj to drugo.
Pogledao Justified. Dobra epizoda. Postavila je dosta stvari za posljednu sezonu, koja će, čini mi se, biti poprilično zanimljiva.
Nova epizoda Agents of Shield.
Zaplet se zahuktava.
Gleda tko Silicon Valley? Izašle dvije epizode, zasad se čini ok.
Gledam ja, ggec mi je
Odgledao prvu sezonu Banshee, kraj mi nije baš sjeo najbolje, ali gledat će se i dalje. Ima 2-3 zanimljiva lika, a Ana vs Olek fight je nešto najzabavnije dosad uopće ne malim ekranima. Očekujem ipak više od druge sezone.
Počeo sa Almost Human. Sviđa mi se. Uvjerljivo je i humor je dobar. Vidjet ćemo kak će se razvijati.
Ukinut je, mislim.
A razvijati se baš i neće.
Proceduralac čisti.
A Banshee rula.
Almost Human i S.H.I.E.L.D bi vrlo vjerojatno mogli biti ukinuti, što je donekle i očekivano.
A sad vidim da i Hannibal jako loše stoji i dijeli sličnu sudbinu.
Why, oh why???
A CSI u 16. il koju već sezonu ulazi.
:(
Pogledao prve četri epizode treće sezone Continuuma.
Mozak boli. Sve što su pokušali otpetljati pri kraju druge sezone, sad su još dodatno zapetljali.
Ok, nije tak komplicirano ak ne razmišljaš puno o paradoksima, al jedna stvar mi smeta.
No ono što moram pohvaliti je što je serija napokon dobila normalnu, solidnu, uvodnu špicu.
Slažem se, dosta je tu sve mutno. Brijem da su događanja s kraja prošle sezone pogodila "starog" Aleca. Naravno, malo detaljnija razrada njegove psihe ne bi bila na odmet, pošto sada samo nagađamo kao što si i sam rekao, pa to onda glupo izgleda.
krenuo gledat 24
fora je serija, nisam to nikad gledal, trenutno sam na polovici druge sezone
prva sezona je bila super, ova druga je isto super ali postane dosadna svakog momenta kad se Jackova kćer Kim pojavi na ekranu, nije mi zanimljivo, u prvoj sezoni je bila ok pošto su se priče nje,njegove stare i Jacka spojile na kraju, dok u drugoj sezoni Jack vata talibane i nuklearku, a mala se nateže sa nekom klinkom i bježi kroz šumu bla bla
al da je mala dobra, dobra je :D
Privitak 410
24 mi je oduvijek bila draga serija, ali jednostavno ima previše epizoda po sezoni da bi svaka sezona bila jednako dobra. Razvodni se radnja prečesto. Veselim se najavljenom reebotu koji će imati 12 epizoda jer mi je koncept fora.
Odustao sam od Almost Human na pola pete epizode. Počelo je ok, ali već 3 i 4 epizoda su bile živa dosada i ispada klasična krimi serija sa 100 put viđenim zapletima.
Sad je dilema da li krenuti sa novim epizodama Suits, Walking Dead ili odmah nastaviti s Banshee dalje.
Suits
Ma nisam baš trebao reći reebot. Mislim ono, opet počinje nakon dugo vremena i bit će malo drugačije.