Inače lajkam vizualije, kutove kamere i animacije u nekim trenutcima ove epizode. Baš su... shaft. :)
Ma to je okej, ali idu mi na živce blank screenovi, still shotsi i slično...
Inače, čujem da je u Japanu anime prilično popularan, a nedavno je njegovu licencu kupio i Funimation, tako da će u loli vampirici moći uživati i američani... Da mi je znati na što će to ličiti... :)
26-03-2010, 12:54
Arbiter of Change
Re: Anime & manga everything related
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Inače, čujem da je u Japanu anime prilično popularan, a nedavno je njegovu licencu kupio i Funimation, tako da će u loli vampirici moći uživati i američani... Da mi je znati na što će to ličiti... :)
Već se zna da će anime biti cenzuriran do bola, nešto na što je komuna već bijesna. :)
26-03-2010, 12:58
Electromaster
Ane, e. ^^
Inače, izašle su nove Black Rock Shooter figmaSte nendoroidSfigurice, do want. <3
26-03-2010, 22:40
Raz
Pogledao predzadnju epizodu vrtića, dobra je... vidim dvije opcije za kraj:
1) Tsuchi završava sa Yamamoto; Anzu vadi kuhinjski nož iz ladice... *insert School Days ending here*
2) Tsuchi ne uspijeva sa Yamamoto; Anzu iskorištava tu situaciju... *inserts pedobear seal of approval*
=P
27-03-2010, 10:55
Electromaster
Subota je... A nema Railguna. Trebat će mi neko vrijeme da se naviknem na to. :(
Inače, na Sankaku Complex se pojavila kolekcija iznimnih primjera fansuba, od kojih neke i ja prvi puta vidim... :)
28-03-2010, 11:34
Arbiter of Change
Izgleda da su konačno subbali Eden of the East film... nice. :)
28-03-2010, 13:29
Raz
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Izgleda da su konačno subbali Eden of the East film... nice. :)
FAKJEA!
Idem najprije reprizirat seriju da se prisjetim svega, pošto mi je cjelokupna situacija sa NEET-ovima bila zbunjujuća.
28-03-2010, 15:49
Raz
Btw, trailer za 2. sezonu Tegami Bachi... jest da je snimano sa kamerom, ali barem nešta. :)
Što se tiče prve sezone, bilo je zabavno za pogledat no filleri su mi malo pokvarili sveukupan dojam. U zadnjih su se par doduše vratili na radnju, tako da možemo očekivat drugu sezonu bez fillera... bar se nadam.
28-03-2010, 20:37
Electromaster
ZOMG! Izašla je Kiss X Sis TV series pre-release epizoda!
... Izgleda da je anime i dalje jednako hentai koliko i u OVA verziji. :P
Izuzev toga, osim Keitainih frendača iz razreda, čini se da ćemo dobiti još dva ženska lika, neku pervy loli kojoj se očito sviđa Keita, te neku shyshy curu s naočalama u čije se međunožje ovaj zaletio glavom pred kraj ove epizode...
Keitain stari je i dalje prezakon. :)
Te su dvije inače iz mange, samo što se tek kasnije pojave. :)
Čudi me što nije teško cenzurirano... (ok, osim jednog kompletnog izrezanog dijela gdje s čuju samo zvukovi, no zanemarimo to).
28-03-2010, 21:04
Electromaster
Ah well... Činjenica je da smo i u OVA epizodama u takvim scenama gledali duge i slično... Vidjet ćemo što će biti dalje. ^^
28-03-2010, 22:11
Raz
Završio je Hanamaru aka. vrtić. Sad sam tužan. :(
Dobar kraj inače... nadam se drugoj sezoni.
edit: skoro zaboravio napomenut, izašla je epizoda FMA za vas koji pratite. :)
28-03-2010, 22:13
Kostolomac
Napokon sam odgledao Ninja Scroll film. Puno je bolji od serije koja je dječja naspram njega.
28-03-2010, 23:06
Arbiter of Change
Novi FMA... fak, previše badasserija za jednu epizodu (ono, ja stvarno ne znam kako oni misle nadmašiti ovo sve na kraju, jednostavno je predobar anime sveukupno). Mustang opet stupa na scenu, vidimo malo gerilskog ratovanja i jednu staru likušu koje se nisam odmah sjetio. :)
Potpis na gore rečeno, neopisivo badass epizoda. Sad tjedan dana čekat na sljedeću. ;_;
Još 13 epizoda do kraja inače... mislim da će sve lijepo uspjet zaokružit u cjelinu.
29-03-2010, 00:40
Norther
= Citat =:
Novi FMA... fak, previše badasserija za jednu epizodu (ono, ja stvarno ne znam kako oni misle nadmašiti ovo sve na kraju, jednostavno je predobar anime sveukupno). Mustang opet stupa na scenu, vidimo malo gerilskog ratovanja i jednu staru likušu koje se nisam odmah sjetio. :)
nego, ja napokon poceo sa one pieceom ( inace mi je to najdraza tematika, more / magija / gusari ) i mogu reci da mi rula, u 2 dana sam pogledao 22 epizode :D
29-03-2010, 08:33
Raz
OMG, zombi anime... :pray:
29-03-2010, 11:06
Aral
OMG, predobro :pray: To se fakat rijetko viđa, ima čak i "slap a bitch". Pitam se kad je taj "Cumming soon"...?
edit: Ima manga ^^
29-03-2010, 12:27
unknown
= Citat =:
Izvorno postao Raz
OMG, zombi anime... :pray:
davnih dana sam to čitao ali manga je stala zato što je mangaka imao druge projekte i sada je opet počelo nakon godinu dana pauze.... mangaka je imao druge projekte...
nego, ja napokon poceo sa one pieceom ( inace mi je to najdraza tematika, more / magija / gusari ) i mogu reci da mi rula, u 2 dana sam pogledao 22 epizode :D
prvih 60 epizoda je najslabije...
EDIT:- sry na double postu
29-03-2010, 13:27
Electromaster
Ovaj Highschool of the Dead će se gledati. ^^
A sad idem na epizodu 11 Vampire Bunda...
29-03-2010, 21:39
blood4me
Odgledo ovaj Naruto Special..
Pretuzna epizoda, mal je falilo da ne zaplacem :cry:
29-03-2010, 21:54
Mirogamemasta
Kad smo vec kod Naruta... evo pogledao sam sve trenutne shippuden epizode. YAY! :)
Zanima me kad dolaze nove epizode. Jednom mjesecno ili?
meni Skypiea nije nekako sjela.... i kako ti crocodile može biti dosadan, najbolji "negativac" u op svijetu(novi chapteri dokazuju da nije tako crno-bijeli lik)
29-03-2010, 22:54
Arbiter of Change
Highschool of the Dead će biti odličan, isto kao i manga (koja je puna fan servica, btw), a da ni ne pričam kako su rijetki pravi zombie animeji. :)
29-03-2010, 23:07
Electromaster
Ja pogledah epizodu 11 Vampire Bunda. Kulnes! Šteta što sve epizode nisu na razini...
Uglavnom, sad totalno očem saznati koji dio Akirinog sjećanja nedostaje, i što se to točno dogodilo prije godinu dana... Još samo jedna epizoda, eh? It better be good. I bez cliffhagera, umrijet ću do sljedeće sezone.
Also, Mei-Ren ftw! <3 Shotgun 1, vampire 0.
29-03-2010, 23:21
unknown
= Citat =:
Highschool of the Dead će biti odličan, isto kao i manga (koja je puna fan servica, btw), a da ni ne pričam kako su rijetki pravi zombie animeji. :)
pa mislim da ih i nema.... da je ovo prvi..... uskoro bi novi chapter trebao izaći
30-03-2010, 10:12
Aral
Iako je Iggy stavio već, al moram ovdje stavit.
Gledat će se samo tako :)
edit: Eden of the East film je vani ;)
30-03-2010, 10:36
Korpse
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Odgledo ovaj Naruto Special..
Pretuzna epizoda, mal je falilo da ne zaplacem :cry:
:P
Jiraiya umro.. onda ovi dobijaju flashbackove i tako to...
30-03-2010, 13:52
Aral
Pomalo znam kaj će se dogodit sve pošto sam čitao mangu, al opet je gušt gledat i vidjet to sve animirano. Jedva čekam Sage training i sve poslije toga, ownat će.
Soruce: AP
Credit: Ahoige_AP
Verification: Confirmed
Title is... I think the cover was Robin
Shanks picks up the strawhat, and says this isn't how we promised, so we'll do this next time.. as he flashes back on the past.
He tells Buggy he'll give him a treasure map, so give this strawhat to Luffy.
Buggy gets excited and takes the strawhat back to Luffy, but upon return he realizes Shanks was just screwing with him, and starts insulting Shanks. The prisoners see him talking to Shanks, a Yonkou, as his equal, and say they'll follow Buggy for life.
Aokiji and Kizaru attacks Law's submarine trying to escape.
Ice Age freezes even the ocean below, and Kizaru's laser spam rains down from above as the sub tries to dodge and run (whether they got away or not isn't shown)
Some interaction between Marco and Shanks.
Shanks tells the marines if you want to continue, the entire Redhaired Pirates will face them.
Sengoku gives up the war, and tells the marines to tend to the wounded.
He (doesn't specify if this is Sengoku or Shanks) then looks at Blackbeard, and says this isn't the time to fight you yet... we'll withdraw as we got what we wanted.
Hancock charms marines, and takes them to search for Luffy
Shanks says he'll do the burial for Whitebeard and Ace.
Some of the marines protest to this, but Sengoku tells him "I don't mind... since it's you"
One shots of all the characters, and narration stating the war has ended, and fin.
Soruce: AP
Credit: Aohige_AP
Verification: Confirmed
The sub did set sail, but hadn't fully submerged.
Ben was surprised when Kizaru used his skill, saying I can't believe you've still got that much energy in you.
And about Aokiji freezing the ocean scene, it's like the freezing is chasing the sub (the sea is freezing fast, trying to catch up to the sub)
And Kizaru's lasers are raining down from above.
Akainu doesn't look happy, he's biting his lips.
I don't remember the details on the talk between Shanks and Marco, but Shanks was calming him down.