postoji i stranica offgamers.com cijena bona je isto 158 kn, ja tamo preko paypala kupujem.
Printable View
postoji i stranica offgamers.com cijena bona je isto 158 kn, ja tamo preko paypala kupujem.
jednu stvar ne shvacam kako npr bon moze biti u algoritmu 200 kunica, a u recimo ovim prije spomenutim stranicama po 100 i 150 kuna ako sam dobro procitao????
Mislim znam mora se zaraditi, ali ipak, gdje ode tih 100 kuna?????
i da ista stvar mi ej bila sa Gears of war u algoritmu 299 kn,a malo nize u megprofil 199 kuna, tko je tu lud???
Marža jer nema službenih zastupnika u nas pa nemaš ni standardizirane cijene.
A zašto kinezi imaju tako jeftine prepaidove?
Nesjećam se točno cijene, ali znam da je mizerna, oko 20kn za mjesec dana ili tako nešto.
Oni plaćaju po satu.
Da u kini kosta 200kn bon kolko bi igraca bilo...
Vanka su puno jeftiniji bonovi, a kako je algoritam nema prave konkurencije nabije nenormalne cjene, cak sam cuo da ce cata biti 300kn, al nisan siguran, u svakom slucajno katastrofa :) .
na onoj stranici kaj si mi doa za cd ključeve piše da bu kata 284 kune
A i oni su skupi, ma necu je opce kupovat i gotovo :)
na offgamers.com je 255kn a dobije se i neki lower ping 30day neznam sto je to =), kad cata izadje valjda ce bit samo cata jeftinije jos
Pa i digitalni preored s Blizzardovih starnica je oko 250kn + moze se igrat u 00.01.
istina evo bas provjerio.
Decki pitanje. Idem veceras uzeti Catu. Pa me zanima, koju klasu da rollam sa goblinom? Imam već BE Priesta, Tauren Druid i Undead DK. Dvoumim se između huntera, locka i roguea. Možete mi nešta preporučiti? Stvarno neznam šta da uzmem. thanks! :)
Mage. Uši im vire kroz šešir. :)
e da je meni catu igrat :(
Join the club :P
Neću ni ja ovaj put istog dana početi s expanzijom :D
a ono ima šanse da skupim paru, aopet onda mi fali, sjebo sam faks neš....opet bum počel igrat kad najave neku novu ekspanziju jebemu...but hope remains :D
od tih izmedju kojih se dvoumis lock je svakako najzabavniji :)= Citat =:
Izvorno postao Aerendyl
Mislim da ću uzet roguea ili warriora, ty. Btw, sve je down, nemogu se loginat. :D
Narvno, i biti će down/laggy barem još 3 dana :D
evo baš dobio mail od crowortexa kaj sam se predbilježil
300 kuna - 10% popusta...
Evo igrao malo sinoć. Opet pitanje. Na Karazhanu sam. Prije je to bio medium server i bilo je baš ekipe. Sada je došao na low. Ono na gobling start zoni možda 5 goblina, ljudi sve manje i manje u glavnim gradovima. Da se preselim negdje (ako da gdje?) ili da ostanem ovdje i dignem se do 85, skupim neku opremu i to i onda odem?
Thanks.
P.S. Igrate vi ili?
Mislim da to nije zbog Karazhana kao servera nego činjenice da ljudi tek instaliraju Cataclysm, a login serveri su u totalnoj banani, tako da je trenutno online ili malo ljudi koji se uspiju loginati, ili nitko jer je server down :D
btw zanima jedna stvar
oni hairloom itemovi, biše da su acc binded, jel to znaći da mogu i sa relma na relm slat ?
brijem da...al ako piše da je acc binded
Ne. Možeš samo slati horda-alijansa na istom serveru. Mislim da su namjeravali to x-real napraviti, ali nisu još.
Ima ko za posuditi instalacijski CD, ne daje mi se 300 kuna za testiranje da li će mi raditi na SP2 ili ne? :D
pa kaj ne mozes s neta skinut?
Karazhan je bio jedan od najmanje naseljenih servera prije cataclysma, tako da nemoj očekivati previše ljudi. Iako, nikad ne znaš, možda se ovi koji su prekinuli sa wotlkom odluče vratit.= Citat =:
Izvorno postao Aerendyl
Ako planiraš promjenit server, definitivno dingaj 85 na karazhanu, jer će ti bit lakše levelovat tamo. Ja imam alta na Darksorrowu i server mi se sviđa (alt je na alliance). Ima puno ljudi i puno high end guildova. Ako budeš već išao mjenjat server, prvo se raspitaj na forumu tog servera kakav je server, ili napravi level 1 lika, pa odi pogledaj jesu li glavni gradovi prazni ili puni.
Heirloom itemi su ograničeni na samo jedan realm (možeš na istom realmu slat sa horde na alliance heirloome, i obrnuto). Jedini način da šalješ heirloome na drugi server je da pošalješ heirloome koje želiš na jednog lika sa servera na kojem imaš heirloome, i onda transferaš tog lika na server na kojemu ti je alt koji nema heirloome. (al' to ti ne bi preporučio, osim ak imaš para na bacanje:P )= Citat =:
Izvorno postao flander
ja igram na frostmane, na strani horde mi balkanci imamo cak guild, jedina losa strana ti je pvp server tak da kod lvl up mozes biti gankan svako malo, mogu rec da je server ok, skoro uvijek je full
Hej decki jel ima neka stranica preko koje se moze sigurno uzet preko kartice lich king key code ...nece mi na battle.net vec pokusavam sat ipo vremena i nista.. izb aci mi error svak iput There has been an error processing your request.
= Citat =:
Izvorno postao Shadow031
http://www.cdkey.biz/index.php?page=sho ... t&Itemid=7
ovo je Wizard preporučil i rekal je da je stranica 100% pouzdana, uplatiš pare na žiro račun dođeš doma i ceka te key...