oni tulipani su mi gg. dendro uzas, bolji su defaultni xD
doduse NPa igram onako jednom u miljardu godia, u rankedu nikada, predosadan heroj za igrat. kuziim da wina gejmove al jebes mene ak bi ja tog heroja ikada pickao...
Printable View
oni tulipani su mi gg. dendro uzas, bolji su defaultni xD
doduse NPa igram onako jednom u miljardu godia, u rankedu nikada, predosadan heroj za igrat. kuziim da wina gejmove al jebes mene ak bi ja tog heroja ikada pickao...
Wtf, oba unusual yaka koja imam su porasla u vrijednosti :D Cini se da je to zbog terrorbladea.
da, vjerojatno zbog gema, jer mijenja boju arcane kada se socketa
sa 4.2k solo mmr na 3.6k :(
sa 3.6 na 4.1 u par dana
#hardwork
#dedication
ja iam solo 4.1k, party 3.85
ja sam prije 10 dana bio 4.5 sad sam 4.1
fascinantan mi taj način na koji funkcionira solo q.
ako pobjedim 3 za redom idućih 10 dobivam ekipu u timu koja ima barem duplo manje skilla od mene.
netražim ništa više nego da ekipa u timu ima približan skill mojem. netreba mi ni bolje ni lošije, but no.
meni par zadnjih gameova je dosta gusto stalno, znaju moji biti ful retardirani, ali i neprijatelj dosta throwa pa se u 2 od 5 partija (otprilike) vadim tak da defam bazu nafarmam se i roknem ih.
i da napomenem ne igram carrya ni mid :D
support/offlane doslovno otvore igru na sto nacina kada se dobro odigra sve. windrunnerica best offlane ikada, par LighOfHeaven shackleshotsa i pobijedena partija :D
ez rares
ima možda netko Scythe of Vyse za furija da bi htio trejdat?
to je valjda jedini item koji želim atm.
ja sam dobio dns par dobrih rareova, zahvlajujuci lvlupu, ali nema uopce nikakvog itema kojeg bi htjeo xD
ja bi totalno htio taj scythe of vyse.
ali nikad nisam trejdao i neznam uopće koliko šta vrijedi od itema jebiga:/
napravio sam neki offer na dota loungeu, možda će netko htjet.
http://dota2lounge.com/trade?t=78738215
Kad neznas kolko nes vrijedi pogledas na steam marketu cijenu :D I pogledas cijenu svojih itema pa vidis kolko moras cega dat.
tnx, nisam znao za to.
ovo što sam ja ponudio je pre male vrijednosti nasprem scythea, koji je naravno jedan od najskupljih itema -_-
jedino bi mogao ponudit timebreaker ali je on pak prevrijedan..
prepravih u ovo
http://dota2lounge.com/trade?t=78770251
pa ćemo vidjet.
1:2 sam mislio ekšli.
tb za oba itema.
čak bi DOZVOLIO da je jedan auspicious.
zapravo jedan mora bit auspicious inače nitko neće trejdat:(
ali to mi nepredstavlja puno aj
ja nebi dao tb za to xD
prodo bi ga za keyeve i kupio neke igre
no to sam ja....
edit:
kolko vidim, ako je scythe auspicius a ne geniune ne vrijedi ni priblizno kolko timebreaker, no opet, to sam samo an prvi pogled pogledo..
nevrijedi da.
najpribližnija vrijednost je auspicious scythe + normal battlefury.
to i želim.
zapravo me najviše šokiralo što je genuine scythe skuplji od tb-a, i to 10ak $ minimalno.
a druge igre me nezanimaju tak da jebiga :/
već masu nisam ništa osim dote igrao.
isto ovdje :)
no dobro, da trazi oboje onda, nikako da je oboje auspicus jer su ti itemi bezvriejdni dosta
da, tako i budem.
jebeni kinezi moraju svugdje pojebat ekonomiju pa tako i u doti.
izgrandali su 10000000000000000000000000000000000000000000000000 000000000000000000000 auspicious itema od beasta i sad im je vrijednost za kurac.
što mi je sa druge strane ok prilika da nabavim auspicous scythe + normalni battlefury, meni svejedno to 'auspicious' ništa neznači, izgled itema mi je bitan. :D
Koja je uopće razlika između frozen, auspicious, etc. i normalnih itema? Nikakva osim u imenu?
jup. nznm kako je za frozen, ali znam da auspicius vrijedi mnogo manje od obicnog, bez ikakvog imena item. cisto jer ih sada mozes kroz chestove na miljarde dobivati.
izgleda da sam se pogodio, i to ok.
dat ću tb za aus battlefury i aus scythe + legendary set za miranu (owlion) + 2 mythical kurijera + mythical mount za ck-a + mythical demon za warlocka sa inskrajbovima.
tu nitko ništa negubi praktički. (možda ja gubim ~2-3$ na sve al' to mi je nebitno s obzirom da ću dobit bf i scythe + set za miranu koju često igram).
TB je najružniji item u igri.
Ja dobijem mythical couriera i groblje bude, Throe, 0.60 €... Al bar mi ok izgleda pa ga koristim :D
I fora je kad ti dropa mythical :D A imam tek 200 gejmova.
treba bit pro