Svaku igram za pobjedu i nikad surrender, osim kad je ocita prednost na protivnickoj strani. :) Ako ima još koji dobar pojedinac možemo izvojevat pobjedu pa cak i sa dva loša u timu. Strast za izazovom.
Printable View
Svaku igram za pobjedu i nikad surrender, osim kad je ocita prednost na protivnickoj strani. :) Ako ima još koji dobar pojedinac možemo izvojevat pobjedu pa cak i sa dva loša u timu. Strast za izazovom.
= Citat =:
Q: I'm a jerkface leaver. I can game this system by being a jerkface leaver right?
A: No. You incur elo adjustment based upon team result in normal game. We don't care if you left or not -- if your team won, you will gain points, if your team lost, you will lose points. You do however incur other penalties for being a leaver (and additionally do lose . We do this to keep the system largely 'zero sum. In ranked games though, we DO give you a loss.
= Citat =:
Izvorno postao whiskey
picko
zbog takvih ko ti kazu da je playerbase los.
bas i nisu u krivu, zar ne?
Bit je pobjedit na ranked. Nije li to glavna svrha tog moda igranja? Normal je nebitno.
Player base je iz mog iskustva loš ali ja nikako ne spadam pod tu skupinu. Potvrdit ce ti par ljudi s foruma s kojima sam igra :)
ja necu ni pokusati igrati s tobom. vec sam te svrsto u los playerbase.
kolko puta sam vidio ljude u raznim igrama sa tako debilnim itemima da su silovali isusa samog. i to u high-skill dota gameovima. (barem moj vrhunac skilla, al sumnjam da si ti blizu takve razine, cim se tkao pnasas)
Ne kaže da si loš igrač, već da imaš taj retardirani mentalitet da je pobjeda najvažnija, a uopće nije, na prvom mjestu ide zabava, pa tek onda ono ostalo
E: proklet bio nindžo
Easy to judge eeyy?:P
Opet... Ranked je za pobjedu. Normal je za zabavu.. Naucite razlikovat te dvi stvari. U redu
S obzirom da i normal i ranked koriste ELO sistem te da nema razlike u IP koje dobiješ za pobjedu između normal i ranked mečeva zašto je toliko važno pobijediti u ranked meču dok je normal meč za zabavu?= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Valjda je samo stvar u nazivu i psihologiji istoga.
a nist drugo nit vise ne dobivas. cudno posto je to vaznije kakti.
ne nisam jedna od osoba koja lako osuduje druge ali
U redu je 8)
Kako je Teemo zakon :D= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
viski igra dobro, i vrlo je pristojan i dobar momak.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
haters gonna hate.
viski <3
Baš si srce;) pusa
pa istina je, nikad ne rejđaš i ne seres nikome, a i igras dobro. to sta igras za win je normalna stvar.
Pa da.. idemo po pobjedu ali na normalan nacin.
Daj nick da te dodam whiskey, ako si EU.
whiskeyy
i ti si eu ?= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
daj nik.
OriginalGanksta= Citat =:
Izvorno postao Norther
Yo dawgz.
Ima tam negdje na LoL-u jedan lik pod nickom whosyourdaddy. [Ne znam kak stoji s velikim i malim slovima. :/]
Feget iz razreda, pozdravite ga od mene ak ga ownate. :P
Izgleda seksi cakano!
Photoshop CS5.
= Citat =:
Izvorno postao CSSNT
Ma daj :pray:
Zadnji post, BOK!
Mmm heat, vjerovatno nesto slicno Renektonovom fury-u samo sto ovdije ne smije doseci 100 ili ce se silenceati
da ali možda je taj magic damage koji ti da preuber jak :p
LoL