A što je onda ovo? :D= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Printable View
A što je onda ovo? :D= Citat =:
Ofarbaj to u bijelo i bit češ službeni forumski djeda mraz^^ :D
edit: ili ti ja dam koju sijedu, nije da mi fale :)
Arbiter, W3DR4N, loo, Deadwalker i ostatak muške ekipe. Ne pita vas se. "Njih" se pita.
Eto vidite... :D= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Uostalom lako se ja ošišam ako mi se ne svidi :)
Spoznao sam da mije Bryan Adams, sudeci po last.fm-u, debelo najdraži pjevač :D
Dakle,pustas kosu da bi imao vise sanse kod cura?
:(
Vjeruj mi, meni je 50ak cura reklo da mi ovako puno bolje stoji. To što jedna cura s foruma koju čak ni ne poznaš voli dugačku kosu neznači da sve cure to vole :wink:
A i javilo se nas par koji smo imali dugačku kosu i ošišali se. Ali mislim da je to samo faza i da čak i ako pustiš da neće ostat dugo....
pa nece ju pustati da ima vise sansa kod deckiju.
imo, tak i treba
da, problem je što neki osnovni fičuri nisu ugrađeni, nema NPC-a i sl. stvari... Još fali built-in quest log i script sistem... i jos neke stvari.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
a ovo da možeš importat 3d je nešto predobro!
Samo pusti kosu... ja imam dugu kosu i sve zene se loze na nju, okupe se oko mene i kazu "Kako imas lijepu kosu, bas si sexy"(u vecini slucejeva samo prvi dio recenice) I, da imam bolju i lijepsu kosu od 90% zena(iako je ne odrzavam ) nizam egocentrik ni narcisoid ali to je istina. dugakosanekrokvlt= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Pa i meni su se okupljale oko kose i pravile pletenice i šta sad? Onda sam bio odvratan, a sad sam seksi 8)
Ja sam prelijep i sa dugom i sa kratkom kosom.
nisi.= Citat =:
Izvorno postao System
Jeste :oops:
Jesam
Ako nisi primijetio dosad, gotovo sve što kaže je vezano za cure.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
A ne,nisam :)
Dosadno mi je... nitko ne želi L4D2 sa mnom... :(
Istina. Pa kod nas u gradu se cure ljepe na dugacku kosu ko muhe na govno :)= Citat =:
Izvorno postao System
Jos kad neko ko ima dugacku kosu malo protrese glavom... pfffff pola parka gleda u njega :P
btw: inace Vinkovci i Rjeka su prjestolnice hrvatskog ROCKa :eyebrows:
Sad ste i vi nešto spoznali :D
A i kosu pušta što mi je ludo kad neko svira gitaru i mlati kosom... eee... :pray:
btw. 7800 8)
Hocu da budem baren zenama, kako?
A pusti onda kosu, al' ja mislim da ti neće dobro stajat...
Na stranu: "BTW" i "inače" jedno do drugog... Vinkovci? Stvarno? Shorty je roker?= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Ovo?= Citat =:
RIDER je novi Jerry
Dodaj Pingvinovu bradu i imas win :)= Citat =:
Izvorno postao Maloki
-.-'= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Nismo svi reperi.
The Karambol, Superstar, necu zvake ocu kusur, pogreb x, Septica, Satan (punk-rock srodno je... :D ) + još gomila tamburaških bandova, a ko zna drndati po tradicionalnim zna i po rockersim gitarama... :D
Hrvatska rok scena ne postoji još odavno... ovo tu su sve neki kvazi garažni sranje bendovi... svaka čast ako netko to može slušat...
O ukusima se ne raspravlja...
Lol, mogu i ja nabrojat 20 lokalnih rok sastava.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Dokaži.= Citat =:
Izvorno postao System
Ane, jebote :>= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Lol, čak bi i ja to mogao. :(
Jedan se zove ''Kila krumpira''. :)