da, nekima nije al se svejedno ponašaju ko da je :oops: :(
Printable View
da, nekima nije al se svejedno ponašaju ko da je :oops: :(
ccc :D
I da,imam ja wow ali nemam neke fileove u data folderu pa mi treba da reinstalliram
ugušite se plastičnom kerumovom vrećicom admini, niste sat pomakli :/
Moraš ga sam namjestiti u opcijama, biseru.
Jer onak, zašto bi oni podesili da forum to sam radi? :roll:
kad mozemo mi
Zašto ne bi? :(
lol sat na forumu.
Bičam po retajnim spam-bot porukama koje se u zadnje vrijeme siluju po Facebooku.
Mislis one gluposti poput WTF: G1RL made suicide after her DAD posted THIS mess@ge on her wa11:: bit.ly/hiht3w
i mene to zivcira
Bičam po velikim Hrvatima i svima koji se ponašaju kao oni. Nabijem ih na kurac.
ZNAČI TI SI 91 DODAVO SRBIMA MUNICIJU DOK SU RUŠILI VUKOVAR!!! STIĆI ĆE TE NAŠA RUKA I U VELIKOJ GORICI!
sta je hrckov iz gorice?= Citat =:
Izvorno postao Xero
Ne, Zagreb, Kašina.
Bicam po svom prezimenu. Nitko ga ne moze (ili ne zeli) zapamtiti ili izgovoriti kako treba. Uvijek je ili Bankovic ili Benkovic ili Brandovic ili Badic ili Bardinic ili Bandic. Sve samo ne moje pravo prezime. :(
A tvoje pravo prezime je?
OT:Bičam po retajnim profesorima koji ne znaju hrvatski.Za primjer,nastavnica iz kemije danas:
"Metalni oksidi (...) nazivamo bazičnim oksidima."
strasno joj
Ja bih odmah promijenio školu da imam takvu profesoricu.
Bičam po neobrazovanosti opće populacije i po svem šljamu što podjeća na ljude i potiče mržnju na svakom koraku.
To uključuje i hrpetinu dječurlije koji pljuju po našoj vlastitoj povijesti.
Poslušajte samo ovog idiota. Još kad sam mu odgovorio i sve mu objasnio,još je rekao da treba baciti bombe na vatikan, meku i jeruzalem kako bi ljudi ušli u New age -.-
= Citat =:
all the World religions were created by Extraterrestrial Races and there is more than enough proof for that ...so in other words devide and conqure... watch all 12 Videos >Alien Contactee Alex Collier speeks out - 1994 ...Alex Collier was 14 times tested on Lie Detectors and was allso several times hipnotized and it looks that he didnt make it up
Well, dok je ovo s elijenima totalni BS, moram reći da nemam previše prigovora na ideju s bombama...
Jako lijepo.
bacanje bombi na vatikan je gg, odrastao sam uz bacanje bombi na vatikan
Da,to što se na tim mjestima nalaze neki važni kulturni spomenici uopće nije bitno. :wink:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
kakvi spomenici? kakve kulture? kulture višestoljetnog izrabljivanja, ubijanja i tlacenja u ime boga za obogacivanje vatikana i svete stolice? ma dao bi sve crkve i usrane zlatne kipove i važne pizdarije iz vatikana samo da ta usrana ustanova izgori do temelja.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Kao da ima smisla raspravljati o tome kada gušteri drže konce u rukama.
No no djeco.
Dvije riječi - MOLE PEOPLE!
Bičam po suncu. Danas bio na roštilju i zgorio sam gore nego redneck :( Zaspao sam na suncu i sad mi je desna strana lica i desno uho full zgorilo, vrat i ramena da ne pričam. Fino ću se oljuštiti.
Kako ja volim kad se oljustim pa kidam sve ono :DD
Bicam po botu i spamu!!
Bičam po tome kako se auto da lako zgrebati.
Btw koliko dođe ponovno farbanje za dvoja vrata? :)