Odlično. Hvala.
Printable View
Odlično. Hvala.
može preporuka neke igre slične assassins creedu, znači povijesna tematika, avanturistički štih ...
nema tu ni a od avanture brale (barem u kecu), a za nešto slično reko bih - princ od persije i saboter (nije povijesno, no sandbox povijesna akcija ne postoji koliko ja znam)
ma jasno ,saboteura sam odigrao , nego nemora biti sandbox uopće , samo da ima kakva-takva obilježja povijesne/srednjovjekovne/itd.. tematike, kojeg Princa preporučaš ?
Bilo koji, prvi je jako dobar, druga dva su odlični ako voliš mračniju atmosferu a ovaj zadnji je više za šarenu razbibrigu
ako žanr nije bitan, preporučio bih lionheart (alternativan srednji vijek) i knights of honor. trenutno mi nijedna srednjovekovna akcija ne pada na pamet, sve sami fantasy naslovi.. eventualno zeno clash, al to je prehistoric. ima dosta dobrih istorijskih avantura sa kojima dolazi neka vrsta enciklopedija, pa ako te to zanima vidi - forbidden manuscript, nostradamus (enciklopedijski duo), pa onda i pilgrim i legend of the prophet and assassin.. murder in the abbey takođe nije loša= Citat =:
Izvorno postao D.O.M.I.
za princa počni od sands of time, pa naovamo.. nema nekih većih sličnosti sa prvim delom assa, ali čujem da u drugom ima pop deonica. a i povijesno je
Molim reporuku nekog rpg-a gdje summonanje kreatura ima značajnu ulogu. ne mora se sve vrtit oko toga, ali da ima summona. Može biti az bilo koju konzolu osim 360 ili pps3, te naravno za pc, a da nisu pokemoni digimoni, ff, summoner, ili shin megammi tensei igre.
rimejk the bard's tale
Ne hvala, igra mi se zgadila nakon sat vremena...
Ima u TES serijalu...
U TES-u je summon tek sporedna stvar i dolazi u obliku magije koji mage klasa koristi... no kad bolje razmislim većina igara tako funkcionira.
Neverwinter Nights?
Diablo II - Necromanser xP
A možda Overlord?= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Hmmm, vidiš, to bih mogao probat, igrao sam samo demo svojedobno.
Sacrifice, ak se dobro sjećam...
Ako netko slučajno zna, trebao bih ime jedne igre koja je izašla pred dosta godina za PS2. Radi se o simulaciji vožnje motora u Gran Turismo stilu, ali NIJE Tourist trophy, mislim da je izašla godinu - dvije prije TT.
Bilo je koliko se sjećam i enduro klase i slično.
Dajte nesta za co-op preko hamachia signlep:P Rts rpg fps...bilo sta
Ima li jos koji platformer poput Rocket Knight-a za pc a da se moze igrat joystickom??
Titan quest, C&C:RA3, serius sam prva dva= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
Hehe. Daj jos ak ima =)
e daj molim te posalji mi upute kako koristiti taj hamachi jer ja neuspjevam naci upute...daj barem link..= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
a za igru probaj novi splinter cell conviction ili battlestations pacific :D
Bump?= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
I dodao bih, nema nikakve veze sa Polyphonyjem. Ne znam ko je bio dev/izdavač.
Rock'n'Roll racing :D
Trackmania
Edit: Fejlao sam, igra ne podržava lan. Probaj Diablo 2 i Borderlands.
@ cham3leon: MotoGP, SBK-07, SBK-08?
Ne, igra je baš imala gran turismo stil sa kupovanjem motora i te stvari, ali sto posto sam siguran da nije Tourist Trophy.
= Citat =:
Izvorno postao Doctor Freak
Trine, Braid(mozgolomasti platformer), Rayman (koji god oces)...
Neka ww1 igra,moze i RTS,i FPS.
Ja trazim igricu na PC-u koja ima Split screen da mogu s burazima i frendovima halat, pls neko, to trazim odavno i samo sam nasao Elasotmaniu koju sam vec zgusto