osamdesetih su se po zagrebu djelili na stoner i sludge.
Printable View
osamdesetih su se po zagrebu djelili na stoner i sludge.
a zašto se sludge mjetal zove sludge? to sludge je otpad, tako, kakve to ima veze sa muzikom?
Hipiji i metalci nisu isto :(= Citat =:
Izvorno postao Baldrick
svi smo mi metal hipiji u dusi xD
Behemoth Dominates TERRORIZER Reader's Poll
One of the world’s biggest extreme music magazine has just issued the results of 2008 readers’ poll. We are proud to announce that Behemoth won in three categories: “Best Live Band”, “Best Vocalist” (Nergal) and “Best Drummer” (Inferno).
Nergal also took second place in the “Personality Of The Year” category and Behemoth has been chosen as the third “Best Band” of the 2008.
Nergal commented: “What the fuck!? I’m sitting here in my home studio trying to put a new song together while this news is coming through leaving me speechless… it’s unheard of: Behemoth wins Best Drummer, Best Live Act and Best Vocalist for 2008 in Terrorizer. Being awarded by the readers of the most elite and opinion-forming magazine on Earth is more than huge honour. It’s a fucking blast! From the depth of our hearts: Thank you so fucking much! It means everything to us and it will certainly give us a massive kick to write the strongest album we can! Now we owe you, fuckers!”
:D
Very nice
:bravo:
ko je vidio stati na jednom kipu? :D= Citat =:
Izvorno postao LL21
Želim nešto kao Korpiklaani, ne viking metal, nego baš da je folk metal, da imaju violinu ili harmoniku i da skakuću po šumama?
Neznam jesi li čuo Finntroll?= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
yGywo81G6lk
HXZreA1j ... re=related
Oni odgovaraju tvom opisu, meni su osobno odlični.
Eluveitie is the way to go .
Oni su ti bas po tom opisu.
Turisas - imaju i violinu i harmoniku i bedastu šminku i dobru muziku i i i....
Pyrati.
Imaju harmoniku i domaći su.
Pyrati - Sezonac
slušam ja trivium a ovo mi je najjače od njih
chSNremdkcc
über drek drekova... heafy metal mi može pušiti kurac. neznam nitijedan bend koji je besramnije pokrao druge bendove. teški najlon.
:thumbs1:
sluša ko Black Sabbath?
Duboko vjerujem da su ih baš svi u ovoj temi čuli :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe Hendrix
Da.= Citat =:
Enivejz. Ciljam na neku dobru progresivu. Da probam Meshuggah ? Dosta sam nacuo o njima, pa ono trebam par iskustava iz vasih ociju.
Defintivno probaj. Imam ja jedan album i odlični su mi.
o da, bend kojem mjetal najviše duguje, najveći revolucionari u istoriji roka.. i to sve zahvaljujući ajomiju. slušam skoro samo ozijevu fazu, baš su promenili stil kad je dio stigao.= Citat =:
Kad im je bolji vokal dosao, poceli su sa zvucnijim pjesmama, jbg, ali ipak mislim da je jedini pravi pravcati sabbath ozijev sabbath...
Eh, da malo podignemo temu iz prašine s jednom d00m preporukom:
Om
Dakle, Stoner Doom Metal, kojeg tvori bivša ritam sekcija odličnog benda Sleep, koji se nažalost raspao. Glazba se sastoji samo od Basa, bubnja i vokala, vrlo je repetitivna i hipnotička, što je plus u njihovom slučaju. Jučer dok sam slušao Conference Of Birds na slušalicama, ozbiljno mi se zavrtilo, što bi se tek desilo da ih poslušam na kvalitetnom Hi-fi sustavu, ili još bolje, uživo. Mislim da će ovo najviše pasati Mafioz0ru, ali mogli bi i ostali provjeriti, možda vam se i svidi.
At Giza 1
At Giza 2
Pilgrimage
Unitive Knowledge of the Godhead
Whoa. Predobro. Makar mi ne paše stoner doom, ovo je potpuno drukčije od svih stoner bendova koje sam dosad čuo, prilično opuštajuće djeluje. Od pjesama mi se najviše svidjela At Giza, tako da je Conference of the Birds prvi album na redu za preslušavanje.
Inače, evo par bendova koji mi se vrte u zadnje vrijeme :
Blood Stain ChildS- Freedom
Tr00 Japanese trance metal! Ovo je teška komercijala, pa izbjegavajte u širokom luku ako imate i najmanju dozu elitizma.
...And OceansS- Tears Have No Name
Počeli kao symphonic black, na albumu A.M.G.O.D. promijenili zvuk u electronic/industrial metal. Nisam poslušao ništa iz black metal faze, ali noviji dio diskografije je solidan, preporuka fanovima žanra. Promjenili ime u Havoc Unit.
Machinae SupremacyS- Player One
Power metal + 8-bitni zvukovi s Commodore 64. Detaljnije u temi o albumima.
Killer Instinct
Inače, Duke, jedna preporuka za tebe, makar nije metal :
ChaostarS- Canticles
Neki neoclassical darkwave, projekt gitarista iz Septic Flesh (Christos Antoniou). Nemam nekih posebnih komentara, osim toga da su tijekom vremna imali zbilja odlične vokale u bendu - Spiros Antoniou (također iz SF) i opernu pjevačicu Natalie Rassoulis.
Misery's King
Čudno kako već nisi...= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Bolesni su,šta god preferirao od metala,ne možeš im osporiti to da su bogovi. :pray:
= Citat =:
Izvorno postao LL21
Luka fail.
evo da i ja malo dam puku :D
ionako ce se malo kome dopasti :)
dakle
Misantropical Painforest - album mozete naci na bespucima interneta :)
nadalje
Aarni - avangardni doom metal
nesto prekrasno :)
evo jedna pjesma
WpkvY_Y4jno
demone, kad će mandica u labin ? :(
Okej , sada trebam malo blacka.
Trazim ovako nesto. Dobru produkciju, šarenu paletu riffova,bubnjanje se podrazumjeva :D . Znaci malo drugaciji pristup od minimalizma starih Norvežana. Preporucite mi nesto.
Nemam nista protiv symphonic i melodic black metala tako da slobodno dajte.
I da vokal ne bude previse shriekav.Malo onako energicniji.
I da imaju vise od 3 albuma , posto mi se ne da preslusati samo jedan album i da padne u zaborav na plejlisti.
I samo da napomenem izasao je dugo ocekivani Hordes of Chaos od Kreatora. Navalite ljudi, kad ga preslusam dat cu ocjenu.
Evo jedan novi Black, Farsot, poprilično orginalan, samo kaj su tek prvi album izdali, ali isplati se poslušat.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Neznam jesi došao u doticaj s Deathspell Omega, oni su meni jedan od najboljih Black bendova, makar su dosta zahtjevni. Počni slušati od albuma Si Monumentum Requires, Circumspice, tu su promijenili stil na bolje, raniji albumi su sirovi Black.
I evo ti jedan Technical Black Metal bend, Krallice, opet samo jedan album, ali je mnogo dobar.
I da, izašao je novi spot Gojire, za pjesmu All The Tears, koji i dalje potvrđuje njihov status jednog od najboljih bendova današnjice.
jeee, hellkomander nightfrost!= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
:pray:
Nattefrost
jeee, buldožer!
It's fucking whiskey time!
jeee, sarkofag!
Satanic lust
btw, poslušaj fenriz presents...
planira tko na bodome + canibal corpse u budimpestu 7.2?karta je 175kn
ja planiram na Sepulturu 19.2. u Zagrebu
kad dolaze nightwish i gdje dolaze?ajme jedva cekam :)
Pa mislim da je u ZG tamo negđe oko 4. mjeseca= Citat =:
Izvorno postao CrIsIs FuN
Ovo nije sigurno, samo onak otprilike :D
02.04.2009.. Zg
Hoće li ić neko na Kreatora u zg-u, brijem da je u veljači? I recite mi mišljenja o Mayhemu, baš sam se ufuro u De Mysteriis... :D
Pusti LL21, on ne shvaća Black :) Ja ti od Mayhema preporučam sirovi EP Deathcrush, što je meni njihovo najdraže izdanje, i atmosferični Live album, Live in Leipzig s Deadom na vokalima. Albumi poslije DMDS-a su većinom glupavo tandrkanje bez nekog očitog cilja, ali su se iskupili sa zadnjim albumom Ordo Ad Chao, koji mi je fantastičan, ali treba malo duže da sjedne kak treba.= Citat =:
Izvorno postao Ficho56
poslusaj grand declaration of war :)= Citat =:
Izvorno postao LL21
preporuka sa chimere : impious devious leper lord :D
Još bih na preporuke dodao pjesmu Chimera, meni najbolju s tog albuma.
Btw, ide itko na Samael/Keep of Kalessin (05.02. - Boogaloo, ZG)?
EDIT :
Karta je 65 kn.
Duke i Samael , hvala na preporuci ali Varathron i Vesania su mi bolje sjeli.Mafioso mi je davno o njima trubio na msnu pa eto . Uglavnom hvala na preporukama.
Od Varathrona sam ti vjerojano proporučio prvi album (His Majesty at the Swamp), koji je nabjliži onom kaj tražiš. Al ako nisi, poslušaj par pjesama s albuma Crowsreign (link). Ima tu svega - deatha i blacka, blastbeatova, akustičnih gitara, klavijatura, itd. Preporuke : There is no God, Sign of Eternal Curse.