Roflam na kraljevsko vjenčanje
Šeširi :pray:
Printable View
Roflam na kraljevsko vjenčanje
Šeširi :pray:
I ja isto, baš je lijepo.
Just chillin killin
Malo igro Šogun 2 Tw.
Cijeli dan dow2 igro idem sad farbat
Dosađujem se užasno.
Googlam kak se zove ona fakin boja kose i gladujem, nisam 2 dana nist rucao.. idem sad nest O:
Vožnja do Save i natrag, mrtav sam i nadam se da će me starci ostaviti na miru do kraja dana, da čilam.
Pijem kapučino i tak.
Jedem jabuku.
Holo made me do it. :(
Nemože bit dobro kad ima preko 100 epizoda :'(= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Spremam se da pođem u kino.
Sa srecom
Bacam malo oko na onu HRT emisiju "Ni da ni ne" pa se roflam, tema je smrtna kazna, i onak, svakih par min rasprave ponovno pitaju ekipu što misli o tome [DA/NE], i svaki put dobiju potpuno jednak odgovor. Preispitivanje vlastitih mišljenja fail.
Also, ovi fegeti u emisiji su totalno mutavi, pola ko da ih je lobotomizirano. :I
EDIT: Koji lulz, sad debata između dva lika, jedan izgleda ko teški hippie a drugi ko teški hipster. :)
Gledao sam i ja. Dobra tema i dobri argumenti.
Zašto bi bili kao da su lobotomizirani?
To je takva emisija, očito nisi gledao prije pa ne znaš o čemu govoriš. Cilj emisije je argumentirat svoje stajalište. Ako ti misliš da je to uber jednostavno varaš se.
Ovu emisiju sam prije gledo samo jednom, al' gledo sam Parlaonicu milion puta.
Bili su ko lobotomizirani jer su samo klepetali jedno te isto, i jer ih je onaj profesor uspio trollati u sekundi.
-"Nije li i sloboda temeljno ljudsko pravo?"
-"Ummmmmmmmmmmmmmm..."
:rotfl:
Kak sam se uspio ujebat u situaciju da cijeli dan danas popisujem i ovjeravam svu mogucu papirologiju s posla u zadnjih 8 mjeseci.
Bar me sutra ne ceka isto cijeli jebeni dan
Zelim otic u Ameriku i prodavat hot dogove na Times Squareu :(
Ocemo zajedno otic?
Taman mi bude trebao jedan pomocnik
Za držanje hrenovke?= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Waaaaaaaant!! :cry:
Zašto pobogu, to je katastrofično.
Prva bi i mogla nekako proci, druga nikako.
Enivejz, vratio se sa derneka i malo me žgaravica pere.
Nemoj štikle molim te :(
Kako mrzim gledati žene u tome, dobijem dojam da se ubijaju hodajući u njima, a to mi je sve samo ne atraktivno. Udobnost je atraktivna, skontajte više.
Imati qurac u guzici je udobno?
Ovo to nije trebalo O_O= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Stvarno Valentino, vidiš da se blood osjeca prozvanim kada je god neka homoseksualna spika u pitanju. Pa ono, da olakšamo coveku.
Jesi ikad hodao u onima sa punom petom? Znaš kak su udobne :3= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Tebe svi zajebavaju da si gej, pa tak i ti druge, jelda?= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Zanimljiv kompleks, idi doktoru..
Zašto bi neko išao doktoru u tom slucaju ?
Ne znam, vidim da si homofob što znaci da te samo strah jer sumnjaš u svoju seksualnost.
Ne kenjaj.= Citat =:
Nemoj štikle molim te :(
Kako mrzim gledati žene u tome, dobijem dojam da se ubijaju hodajući u njima, a to mi je sve samo ne atraktivno . Udobnost je atraktivna, skontajte više.
@Blood4me:napusi se prozora.Dojadio si svima.
Ne kenjam. Kad to cure nose, uvijek mi ostavljaju dojam jeftine drolje, jednostavno mi je to jedna od stvari koje organski ne podnosim, a tih nema puno.
@kenji
Znaci i navikao si kad ti netko kaze da si peder izvlacit se kvazi spikama, interesting...
@Forenggdag
Mama, mama, blood4me mi je reko da sam neozbiljan...
@Stuff bout štikla
Men to kul izgleda na ženskama, ali je iritantno sto sve stikle imaju te nekakve masne koje su svugdje iste..
@Sonik:Izvini na grubim recima,ali pliz ne kenjaj.
Pa sta treba devojka da nosi?Patike!?!?
Blood4me:ja sam to sam 'ozvanicio' u topiku idiote. :(
Najbolje. Ali ono, sve što ne radi *CLOP CLOP CLOP CLOP CLOP* kad hodaš.= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Da.= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Predrasude!= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Je je, homofobija i seksualnosti su opake spike. Narocito kada nisi siguran u svoju.= Citat =:
Izvorno postao blood4me
I?= Citat =:
Izvorno postao Forengner
@kenji
Ja nisam siguran u svoju zato sto mi se nikad nije digo na nekog muskog?
Ali tebi i tvojem drustvu je to redovno, pa pretpostavljam da ti to shvacas normalno, kao sto i homoseksualnost smatras normalnom......
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY TO GOOOOOOO
Osjecam koliko mi IQ pada sto se s vama sve vise i vise raspravljam
Aj dosta :o