Šta je to?
Printable View
Šta je to?
Dodatni rokovi u četvrtom ili petom mjesecu za zimski semestar i još jedan rok u devetom mjesecu za ispite iz ljetnog roka?
A to, ne, imamo samo 3 ispitna roka po godini. I uostalom ništa mi to ne bi značilo kad ne mogu ni izaći na ispit. Bar kod nas je potrebno da se kroz kolokvije sakupi određeni broj bodova koji ti omogućuje da izađeš na ispit.
O_O kod nas ako prodjes sve kolokvije ni ne trebas ic na ispit.
D'oh. Krnja bolonja. Zar nije I kolokvij + II kolokvij = ocjena u index? A ako padneš jedan od ta dva onda imaš one jan/feb i maj/juni rokove?
Ma nemam pojma, bolonja je svuda drukčija. Kod nas imaš 3 roka za ispite, prije toga moraš sakupit 40 od max 70 bodova kroz kolokvije ili projektne zadatke, zadaće, što već stave, ili 35 bodova (što je 50% od tih 70), ali onda možeš dobit samo 2 ako je manje od 40. Možeš i sa 30 na ispit, ali onda moraš riješit 100% da bi ga prošao. Ako ne prođeš na ispitu imaš još 2 roka, a ako zasereš kolokvije ili nešto, to više ne možeš popravit nego odmah padaš predmet. Znam, retardirano.
Dobrodošao u klub "fali 1 ECTS, sad moraš upisati istu godinu opet"
Jebate led, ja bi zapalio fax da mi to kažu.
Nisam bila daleko od te ideje ;)
Tak je meni :D= Citat =:
Izvorno postao Dania
Eh, barem znamo da nismo jedini :D together alone
Mda sutra ako prodjem usmeni barem cu imati dovoljno bodova za prolaz.
Oh. Sretno ^^
Konzultacije iz matematike su sridon od 8-10, a ona okaci rezultate kolokvija u 10. Lol kraljica.
http://www.kansan.com/news/2012/jan/31/ ... vacy/?news
a u pičku materinu pa ovaj nece odustat
Dobio sam mogućnost ispravljanja kolokvija u ponedjeljak. Wish me luck.
GUD LUK
Polomi noge.
Ja se radje nadam da ce ti tvoje znanje vise pomoci :P. Meni svaki put kad netko zazeli srecu jedva prodjem il padnem. Baksus jbg.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ma to je samo slucajnost, sigurno. Nego, sretno na sljedecem ispitu, nadam se da ces polozit ^^= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
O pizda ti..
Čupa ti je inače iz vukojebine. Sretno.
Jbte ne mogu slušati ovo o snijegu više :(
Stari svakih cca 6 sekundi govori kako je zima i kako snijeg pada, a na vijestima svaka prokleta reportaža mora spomenuti kako je zima.
Pa da, ono, zima je, ...godišnje se doba zove zima, GET IT?
Isto ko kad na Dnevniku među nekakvim važnim i aktualnim vijestima i reportažama nađu mjesta ugurati prilog o tome kako dolazi proljeće i kako su se visibabe pokazale. Pa sunce vam jebem, ja sam u 20 i kusur godina svojeg života već ustanovio da se to događa baš svake godine, ovi koji su pripremili tu reportažu su imali prilike uvjeriti se u isto tokom nekih 40 godina života i još se čudom čude. Koliko im još treba?
Bičam po faxu i ispitu u ponedeljak. U Sarajevu je palo ~60cm snijega i najavljuje se još padavina naredna dva dana. 'Bem ti sunce i državu.
Sad sam u zabregu.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Good man.
Još gore.
bičam po glazbenoj školi i satu solfeggia kojeg vec drugu godinu za redom imam u subotu ujutro. i sad dok je meni društvo vani, ja moram sjedit doma za kompom da bih mogao funkcionirat drugo jutro. da i izađem i popijem pokoju pivicu, otpjevat nešto ujutro iznad h mali-c1 mi je kvantna fizika.
Šta vi zapravo radite na tom solfeggiu? Ovaj lik kod kojeg sviram mi je nešto sitno spominjao usput, nije valjda sve tafa tefe? :)
Solfedjo.
Fabuloussss.
Meh uglavnom je pogadjanje nota itd. Ne bih znao previse jer sam zadnje 2 godine izostajao na satovima zbog nove profesorice. Kriste jos uvijek imam nocne more od te žene.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Šta vam je to radila? Dirala vas na nepropisni način? Po nedopuštenim mestima?
^^
Ne mislim da je to valjani razlog za izbjegavanje sata.
She was just a cold bitch.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
solfedjo postoji samo za markiranje
kao i zbor sugavi.
Nespavanje i bura od 150km na sat a ja na bicikli idem na posao. GG.
Meni se zgrada trese.
i zbor i solfeggio su awesome ali ne u pol 9 u subotu ujutro.
na solfeggiu ucis teoriju glazbe (ala gradnja akorada, ljestvica, citanje nota blabla..) i treniraš sluh (ritmički/melodijski/meloritmički diktati i diktati u kojima ti profa odsvira akord/interval a ti moraš upisat u prazan takt samo ime tog akorda (tipa mol6/5) odnosno intervala (tipa m7)...
Solfegggioo = Pinkish.