Jes, instantno se uplati, samo neki put nešto ode krivo pa ne uspije ovjeriti karticu ili uplatu... Ako se to dogodi, samo ponovi uplatu, trebalo bi sve biti ok. Neće ti dva put uzeti lovu :)
Printable View
Jes, instantno se uplati, samo neki put nešto ode krivo pa ne uspije ovjeriti karticu ili uplatu... Ako se to dogodi, samo ponovi uplatu, trebalo bi sve biti ok. Neće ti dva put uzeti lovu :)
zbog cega mi napise ovo: "It seems that you are not allowed to use this payment method. Please contact our Account and Billing team via www.wow-europe.com/en/support/. ???
account ti je popio jednu vrstu banna, to ti naprave ako si ikada hackan ili slicno
pa kontaktiraj ih da saznaš o čemu je točno riječ.= Citat =:
Izvorno postao LukA33
Da, to naprave kad si hackan, da spriječe zloupotrebu kartica.
Samo im pošalji onaj webform i reci im da želiš da ti se ta usluga aktivira i srediti će ti to za 2-3 dana.
Meni je bio isti slučaj nakon hackanja, isključili su kartično plaćanje pa sam ih morao zamoliti da ponovno to uključe.
a vidjet cemo, ali mi se cini da bas i nisam hackiran hmmm
Ne sad, ali jesi li bio prije?
e imam maleni problem sa patchiranjem, piše mi da je skinuo 65% patcha no morao sam ici ucit pa izgasim komp a kad ga ponovo ukljucim skida isti patch i na 20% je tek (BTW skidam sa patcha 3.3 na 4.0 :) ponovo aktiviro wow ) oh da i nije mi svejedno dali cu ponovo skidat jer nemam flat pa nemrem skidat kolko ocu nego moram pazit na promet
ako te ja kužim onda je to ova prića....
dakle ako skidaš patch preko blizz dla i sad skineš do 75%, nestane struje jao jao što sada zar opet sve ispočetka.....NE !
kad kreneš opet skidat onda bu očitaval ispočetka patch što bi trebalo ići dosta brže, i kad opet dođe do 75% samo nastavi sa skidanjem...
:D
:) otprilike tako ali nece brze skidati nego ide jednako sporo a to sucksa :P= Citat =:
Izvorno postao flander
ja ne kuzim kakvi to supci to tamo rade u blizzardu
ja sad uplatio preko kartice i napisali mi da ce mi skidati svaki mjesec 100kn sa kartice skroz dok ne ukinem account odnosno subscription? WTF je to sad?
Sta ti nije jasno? Stavio si subscription, ak neces da ti skidaju makni ga
ne nego ti ne kužiš, zato se i zove PRETPLATA= Citat =:
Izvorno postao LukA33
pretplatio si se na nešto, i to nešto košta svaki mjesec, ako ne želiš više primat to NEŠTO onda prekineš pretplatu
:D
dobro to kuzim, ali kako ja sad prekinem to daljnje placanje?
ako odem ono cancel subscription jel cu obrisat account ili ne i samo ce mi se maknit ovo vrijeme sto sam sada platio karticom?
Prekidaš subscript za sljedeći mjesec.
Ovaj mjesec si već uplatio pretpostavljam, pa ga ne možeš vratiti natrag. Znači ako u npr utorak staviš subscription, uplatio si jedan mjesec, i u srijedu (sutra) možeš cancel subscription ako ne želiš da ti sljedeći mjesec automatski naplati.
aha sada razumijem, ispricavam se sto sam vas sve sad tu nesta uzbunio, relativno sam nov u WoW-u hehe
Bok svima
Malo pitanjce za igrace Wow u hr, da li mi se vise isplati kupiti prepaid game time card ili da se pretplatim na 3 ili 6 mjeseca, sta mi izade jeftinije na duze staze?????? I da tko zna da li su kod nas u hr izasli jos neki stripovi WOW tematike osim Legends vol1-5????????
pa izračunaj ovo sa pretplatom....
za stripove neznam...
stodva'est upitnika <3= Citat =:
Izvorno postao dh357
Naravno da je isplativije uzeti 6-mjesečnu pretplatu, ali pitanje je oćeš li igrati 6 mjeseci, tako da je tvoja odluka i tvoj rizik :D
3 mjeseca je 36€ sto je nekih 267kn, 6 mjeseci je 66€ sto je nekih 488kn, prepaid bon od 2 mjeseca se moze uzet za 158kn, sto je 237kn za 3 mjeseca kad bi se preracunalo, tj. 474kn za 6 mjeseci.
Osim sto je jeftinije 2 mjeseca je krace razdoblje za planirat unaprijed. Ja sam placa karticom dugo vrimena dok nisan skuzia da su mi bonovi isplatljiviji.
= Citat =:
Izvorno postao Wizard
koji kok?
meni ovi uredno zaracunavaju 200kn u algoritmu-.-
da to i mene zanima di uzmeš bon za 150 kuna :D
Ko je vidia ista vezano uz igre u algoritmu kupovat :) nabijaju cjene katastrofa, ja kupujem na http://www.cdkey.biz/Snedobijes kutiju al mislim sta ce ti ta kutija opce, treba cuvat okolis.
= Citat =:
Izvorno postao Wizard
to isto prkeo kartice ti uzme pare ?
baš geldam malo, zanimljivo ^^
Uplatis mu na racun, netreba ti kartica, odes do banke uplatis i dobis relativno brzo na email key, vecinom za 2-3 sata po uplati dobis email. Ja sam tu uzma bonove i igre i sve u redu bilo svaki put, a cjena je odlicna s obzirom na algoritam ako ne patite za glupim kutijama.
ma dobro za bon to mi i netreba kutija :D
budem videl, igra mi se jako ^^
Mislim da je i onaj mvljave prodavao za 150kn prepaidove, za njega čak možda i netreba kartica, u slučaju da netko nema a htio bi, iako nisam siguran.
Netreba ni ode kartica, odes s gotovinom na banku i uplatis mu na racun, zapravo mislim da se nemoze preko kartice nego samo uplatom na racun.
Jel to mogu maloljetnici?
Da, imas na stranici objasnjeno sve.