E ovo je metal
GyKQjDa4frk
DqXoXoH0yYg
CSQVA-AtvVM
8pL8sFztcOg
kak volim ovo... :cry:
Printable View
E ovo je metal
GyKQjDa4frk
DqXoXoH0yYg
CSQVA-AtvVM
8pL8sFztcOg
kak volim ovo... :cry:
Da...= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...powermetal.PNG
Totalno Metal :)
http://i61.photobucket.com/albums/h45/t ... Corpse.jpg
a ovo je totalno metal :P
Joj, pa nemožeš zaozbiljno shvaćat takve Blood & Gore tekstove kakve imaju kanibali, to je jednostavno Death Metal. A kaj se Pantere tiče, oni nisu nikad bili Thrash, nego prokleti Groove. Nemožeš mi Panteru ić uspoređivat sa Slayerom, Kreatorom, Sodomom, Exodusom, Overkillom, Artillery-om itd...
Ak hoćes slušat Groove/Thrash nabavi si Exhorder, bend od kojeg je Pantera ukrala svoj zvuk, i malo ga ublažila za masovno tržište.
a mene zaboravljas? :(= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
kolko sam ja provalio, ovaj mafioso ne sluša takve doom mjetal bendove.. uostalom, rekao je da ne voli sabbath, a ovi magusi i njima slični bendovi (orange goblin, npr.) su direktni potomci sabbatha.= Citat =:
E Mafioso,posto ti volis obscure underground bendove,preporucujem ti da poslusas Grand Magus...doom metal bend iz Svedske,zemlje alkohola,melodetha i odlicnih filmova sumnjive produkcije...
= Citat =:
svaki 10 post je: ''sve posle blacka je shit, oni su se prodala, ja sam tr00!!!''.
ljudi, razmišljajte malo svojom glavom.= Citat =:
Neznam kad izlazi al iskreno ne ocekujem da ce valjat icemu.
Od metalike valjaju samo stvari do izlaska Black albuma. Ostalo nije metal. Poslje black albuma mi se nist ne svidja.
Metalika je postala cista komercijala.
doom pomešan sa deathom (my dying bride, npr.) je extreme mjetal. doom kao grand magus i cathedral nije extreme, kao ni sludge. poslušaj crowbar, nema tu ničeg extreme, sem ''cavalera'' vokala...= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
kakva parodija jbt bog, prije cannibala nije ni postojao brutal death= Citat =:
Izvorno postao LL21
= Citat =:
Izvorno postao Baldrick
Neznam kad izlazi al iskreno ne ocekujem da ce valjat icemu.
Od metalike valjaju samo stvari do izlaska Black albuma. Ostalo nije metal. Poslje black albuma mi se nist ne svidja.
Metalika je postala cista komercijala.
doom pomešan sa deathom (my dying bride, npr.) je extreme mjetal. doom kao grand magus i cathedral nije extreme, kao ni sludge. poslušaj crowbar, nema tu ničeg extreme, sem ''cavalera'' vokala...[/quote:3eubktfc]= Citat =:
da te pita, razlikuješ li ti hard rock od metala ? e to je metallica nakon blacka... jedino šta je metal u njima je samo ime METALlica i ajde još pokoje pjesme
Od dooma uglavnom slušam funeral doom i death/doom, a Grand Magus su mi dobri zbog doom/power kombinacije na zadnjem albumu.= Citat =:
Izvorno postao Baldrick
OLOLOLOOLOOLOLLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOOOLLOLOO= Citat =:
Izvorno postao LL21
Duke, možem znat kaj tebi smeta kod melodeatha?
Pa smetaju mi klavijature, ako se previše ističu, slabi vokali kod večine bendova, previše melodije, većina bendova zvuči isto. Smeta mi i sumanuta i nezaslužena popularnost koju neki bendovi imaju, tipa Arch Enemy, da nemaju zgodnu žensku za vokala, nebi bili upola toliko popularni.
Malo mi je i smiješan taj naziv Melo-Death, jedina stvar koja ima veze s pravim Death Metalom, su vokali i bubnjevi.
Izvorno postao Morgoth
doom pomešan sa deathom (my dying bride, npr.) je extreme mjetal. doom kao grand magus i cathedral nije extreme, kao ni sludge. poslušaj crowbar, nema tu ničeg extreme, sem ''cavalera'' vokala...[/quote:3jthvsb0]= Citat =:
da te pita, razlikuješ li ti hard rock od metala ? e to je metallica nakon blacka... jedino šta je metal u njima je samo ime METALlica i ajde još pokoje pjesme[/quote:3jthvsb0]
kao prvo, ac/dc je hard rock. deep purple je hard rock. zz top je hard rock. uporedi malo njihov zvuk sa metaličinim, pa ćeš da vidiš kolko se razlikuju. ae, može da se kaže da je load stoner rock, ako ne stoner mjetal, ali hard rock - nikako. što se st. angera tiče, nema ti nu r, od rocka... mada, ni sam ne znam koji je to žanr, sem pojedinih pesama koje su nu (all within my hands i the unnamed feeling).
kao drugo, malo bolje pogledaj moj post. ja nisam prigovarao dečku zbog toga što je rekao da metalika više nije mjetal, nego zbog onog citiranog pre njegovog citata u mom postu.
jeblo vas to mješanje po žanrovima
metallica je thrash metal i točka .
btw,ll21,nisi li ti pljuvo po CCovim lyricsima i glazbi ? :|
a ti pogledaj http://en.wikipedia.org/wiki/Corrosion_of_conformityS(primeti da u listi žanrova, između ostalog, piše i stoner mjetal), pa preslušaj cure sa loada i snake has no head od corrosiona, pa uporedi. corrosion i metallica na loadu zvuče isto, a corrosion je stoner, a metallica hard rock?! jebaga...
disturbed nemaju veze sa hard-rockom, koji jeste širok pojam, ako se uzme u obzir razlika između bendova kao thin lizzy i ac/dc, koja je poprilična... mislim, razmisli malo - disturbed i ac/dc - sigurno primećuješ ogromnu razliku... evo sad gledam po netu, i dosta respektabilnih sajtova svrstavaju godsmack u rock, ali ipak ne možeš da porediš disturbed i load... ne zvuče uopšte isto..
disturbed je žešči,i ne mislim baš da je hard rock - rock...
više negi alternative ...
metal ofc
tačno tako... disturbed i godsmack - alt metal, tj. nwoahm.
vi niste svjesni da su svi ti bendovi melodeath
godsmack je cisti melodeath.
kao sto je poznato moje misljene da je slayer uvijek bio peophile- coprofagic metal.
Glazbeno zasigurno ne, jedino po popularnosti, a i siguran sam da fanovi Godsmacka vole Melo-death.= Citat =:
Izvorno postao King tiger
Što se tiče Loada, na njemu se izmješalo dosta stilova, od hard rocka, bluesa, country-a, stoner rocka. Taj album se nemože gledat kao čisti Hard Rock zato jer on to nije.= Citat =:
kao prvo, ac/dc je hard rock. deep purple je hard rock. zz top je hard rock. uporedi malo njihov zvuk sa metaličinim, pa ćeš da vidiš kolko se razlikuju. ae, može da se kaže da je load stoner rock, ako ne stoner mjetal, ali hard rock - nikako. što se st. angera tiče, nema ti nu r, od rocka... mada, ni sam ne znam koji je to žanr, sem pojedinih pesama koje su nu (all within my hands i the unnamed feeling).
kao drugo, malo bolje pogledaj moj post. ja nisam prigovarao dečku zbog toga što je rekao da metalika više nije mjetal, nego zbog onog citiranog pre njegovog citata u mom postu.
ne kuzim po cem je melodeath los?
Nije Melodeath loš općenito, nego je meni osobno loš iz razloga koje sam napisao na strani prije.= Citat =:
Izvorno postao MTF*
[quote=Duke of Earl]Glazbeno zasigurno ne, jedino po popularnosti, a i siguran sam da fanovi Godsmacka vole Melo-death.= Citat =:
Izvorno postao "King tiger":2ula1gzq
Što se tiče Loada, na njemu se izmješalo dosta stilova, od hard rocka, bluesa, country-a, stoner rocka.[/quote:2ula1gzq]= Citat =:
jedino je mama said southern (''country'') rock... nego, sav rock i mjetal je nastao iz bluesa, tako da je logično da u svakoj muzici ima bluesa... a očigledna je i razlika između bluesa i rocka... i koja je pesma sad blues na loadu? mislim, ono, nije nijedna, za svaku rock ili mjetal pesmu (sem thrasha i extreme mjetala) može da su kaže da je blues... a load nema nijednu čisto blues pesmu, i ubedljivo najviše je stoner.
Slažem se u potpunosti ^^= Citat =:
A kako vokal CC-a ima debel vrat, to mi tako presmješno :P
ume li neko od vas da growluje kao on? ja mogu kao cavalera, dalje nema šanse...
A ono, mogu growlat al kratko vrijeme
sigurno ne možeš kao blitz ellsworth...
r
sutra je nergalu rodjendan, pripremite se :D
[quote=Duke of Earl]Da...= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante":2aws0j9f]E ovo je metal
[url="GyKQjDa4frk
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...powermetal.PNG
Totalno Metal :)[/quote:2aws0j9f]
ah da... ta glam faza... za mene ne postoji!
oke, jel ti zelis dozivjeti sutra? :D= Citat =:
Izvorno postao LL21