da, ali doticni nisu za početnike... kreni od garene i europe soba slobodno, jer ces na RGCu (ako si pocetnik) dobivat jezikovu juhu svaki put... ;)
Printable View
da, ali doticni nisu za početnike... kreni od garene i europe soba slobodno, jer ces na RGCu (ako si pocetnik) dobivat jezikovu juhu svaki put... ;)
btw, i na rgcu se nakupilo previse retarda, tako da zasad je dotalicious jos nekako normalan, al i on ce uskoro dobit retarde....(govorim o pubovima)
Zato sam i rekao iccup.= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Pocet ce igrat sa nizim bodovima.
+gdje ima puno retardiranih rusa
+pisu na cirilici tako da ih niti neces razumjeti kad te flejmaju
I ugl neznaju eng.
Baš sam to krenuo napisat kad sam vidio da ga savjetujete o serverima.= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Da, na iccu ima puno gameova za noobove, a 95% igrača su rusi koje ne razumiješ tako da te boli ako ih naživciraš.
Samo u tim gameovima za noobove je problem što često zna ući neki bolji igrač da se malo iživi na ekipi pa vas pregazi.
I da, ne bih ti preporučio da prije online igre pretjerano igraš dotu sa botovima (ai kontrolira protivničke heroje) jer su tolko retardirani da ti zgade igru i jednostavno nisu ni slični protivničkim igračima (da, znam da će sad C uletit sa nekom spikom "E JA SAM IGRO S BOTOVIMA PRIJE ONLINE IGRE I KUL SAM I PRO I SVE", al boli me).
Naravno, dobro je za početak igrati mrvicu s botovima da ti netko u par gameova pokaže samo kako se kontrolira heroj, kako se kupuju itemi, općenite buildove za strength, agility i intelligence heroje, i takve osnovne stvari, ali ako igraš previše jednostavno stekneš pogrešan dojam o svemu i još više suxaš kasnije u online igri, barem dok se ne odvikneš od botova, a to može potrajati.
jesu. (ok, nisu ko garena, ali jesu :) )= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
zato postoji public channel.
Garena nije ni za koga :(
jel neko za gejm?
btw.pridruzim se iccupu al nemogu se snac,gdje downloadujem clinet i igram,ako uopce ima toga?
Mislim kako uopce da igram na iccupu?
http://iccup.com
Tamo skineš sve i registriraš se, za početak.
danas se nešto zaželio dote, krenuo igrat na iccupu, odigro 1 game, skužio sam da su ljudi u low skill gameovima, prilično retardirani, al dobro, vidio sam i puno dosta gore. mirana, mid, win u 15 minuta.
kaj ti je bilo sa accountom?
na rgc-u u public channelu isti kurac u zadnje vrijeme, ima nubara poprilicno.
ali ima dosta izbora, tako da onaj tko zeli/moze upast u neku ligu/private room ili nesto takvo može normalno igrati..
(vjerujem da je ista stvar i na iccup-u)
trajno je banan. obadva.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
neznam kakva je sad situacija tamo, a ni neda mi se provjeravat. čist mi je gušt otič u game ovdje i chatat s dva frenda, niš ne radit i pobjedit :)= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
podsječa na LoL nekak O.o
P.S. ign mi je rejndjer
Ma sad je na iCCu počela nova sezona pa svi još uvijek imaju podjednake bodove i teško je vidjeti tko je nabina i kikat ga (iako bodovi nemoraju ništa značit, no ipak se vidi okvirno - ak neko ima 500 bodova znaš da je tard).
:)= Citat =:
Izvorno postao rejnđer
Europe DotA High Level Room 3 | darkorbit.Garena.com
3 čovjeka su mi izletila iz gamea. :rotfl:Code:[09:57:45]S[System Message]S<pywii> has been banned!
[10:18:42]S[System Message]S<taxi2heaven> has been banned!
[10:27:31]S[System Message]S<edgarfromsdu> has been banned!
[10:27:57]S[System Message]S<avT.VadosThbstr> has been banned!
[10:28:37]S[System Message]S<Spiridusul23> has been banned!
[10:29:15]S[System Message]S<lmLeGend> has been banned!
[10:31:22]S[System Message]S<Jing_Vicky> has been banned!
[10:31:39]S[System Message]S<moeS> has been banned!
[10:31:53]S[System Message]S<tamnoh4uk> has been banned!
[10:32:06]S[System Message]S<~Ruslan~> has been banned!
[10:32:56]S[System Message]S<speedspoil> has been banned!
[10:33:46]S[System Message]S<r.chie> has been banned!
[10:34:09]S[System Message]S<ale.blackangel> has been banned!
[10:34:27]S[System Message]S<johnakos> has been banned!
[10:34:43]S[System Message]S<hollekiller> has been banned!
[10:35:01]S[System Message]S<PG|fastex> has been banned!
[10:35:13]S[System Message]S<-=-(o_o)-=-> has been banned!
Ja idem na Garenu da tunnelujem i vidim na chatu, tamo piše jedan banned, pa drugi banned, pa teći banned, itd., tunnel ne pomaže versus ban. :rotfl:
Ima netko ovdje tko bi htio igrat s menom dotu na iccup-u ili gareni?
Nick?
ja si razmisljam o povratku na dotu iz HONa. tamo me previse statsi nazivciraju sa raznoraznim debilima [pogotovo RUS].
vec sad vidim akko ce me rumunji ispiliti u doti >.>
dns tamo dolazi neki mega-patch pa cu vidjeti nakon toga kakva ce biti situacija.
ako cu i dalje gledati scouta koji ce u 52min gamea imati striderice 1/2 orchida i 1/3bashera onda se vracam doti
Hrcak95= Citat =:
Izvorno postao C
zasto ti C imas map hack za downloadat na tom tvom serveru? wtf xd
http://radius.server.drivehq.com/download%28s%29.html
Znam hackati više od tog hacka, iaku su hackovi vrlo loši u gameu, čim vidim da netko ima MH, i ja ga palim. U ostalom kada sam vas pitao, i googlao, rezultati su nekih 90% ljudi na Gareni koristi MH, a ja nisam bio takav debil, i ne bi primjećivao kada ga netko ima. S MH-om se lako može pobjeđivati, ja ga ne koristim, ali kada vidim da ga netko dere poštenski, zašto ne bi i ja, pa onda vidimo tko je bolji hacker, a ne gamer?
Koristenje hacka ga ne cini hackerom. Nego pederom :(
C :(
Da, ali mi sve jedno ide na živce. Zadnji put me lik s Nevermoreom ubijao s svojom prvom magijom, a ja bio Riki. Onako, u šumici mi dođe, pobaca na mene prvu magiju (1, 2 i 3), a ja nevidljiv, i onda stoji pokraj mene (pretpostavljam da me ne može lupati s attack jer sam nevidljiv), čeka da mu cooldown prođe od 1, da ih može opet pobacati po meni.
Reportao sam ga, međutim taj post tamo stoji već preko tjedan dana, tako da nema smisla ni reportati.
Ili kada bježim i znam da će mi Invoker baciti fatru da me finishira, fino dođem u svoju bazu i kod glavne zgrade stanem na nekih minutu, jer po logici će baciti vatru na moj put do fontanice, ili na fontanici, nitko ne ide do fontanice između dva towera na glavnoj zgradi, ali ne, dok ja stojim tamo on mene fino potrefi. Ili u šumici gdje nema žive duše, on mene onako iz fore skine vatrom.
Ili bježim od Blooda gore u šumici, imam nekih 90% HP-a, i bježim prema dolje gdje su dvije uzbrdice odmah ispod rune, znači on je dolje, a ja na drugoj uzbrdici, i nikakvom teorijom on mene ne vidi, ali bitno da on na mene, iako me ne vidi može baciti ulti i nastaviti trčati zamnom.
A da ne pričam o Butcherovom pro hooku u crno (kada te ne vidi), Miraninu pro strijelu u crno (kada te ne vidi i/ili "ne zna gdje si"), Goblinov pro ulti u crno (hooka se na tebe iz šumice na tvoju fontanu), ili netko nafarma bootse, vanguard i vladimir u prvih 10 min (i na replayu mu vidiš da od nikuda dobiva golde), itd.
Dobar game svakako cijenim i obično ga dobijem u high lvl roomovima, ne koristim MH (koristim ga samo u low lvl roomovima kada mi MH-eri dignu živac za RMK), ali u low lvl roomovima je 99% MH-a, tako da to tamo nije igranje, nego preseravanje klinaca.
BTW To što sam stavio MH na svoj web, ne znači da ga koristim, a na web ću svakako stavit i neke svoje viruse, ali biti će tu i korisnih stvari poput malih aplikacija za fixanje Firefoxa, Warcraft installpath patch koji sam napravio, EnGuardian protector za autorun viruse, TFS i sl., emulatori su već malo veći fajlovi, ali ograničavam se zbog prometa i prostora na serveru.
sad si maloprije rekao da ga koristis svejedno..= Citat =:
Izvorno postao C
pizdec.
Pa ne koristim ga, ali normalno da ga koristim protiv klinaca koji sebi umisle da su pro jer imaju MH, onda i ja svoj MH upalim i pokažem im da su nabovi koji ne znaju igrati bez MH-a.
Recimo imam frenda koji igra po ligama, i lik je stvarno pro, onda ga neki klinac koji realno ne zna igrati dotu zabija jer ima MH. On će nakon tog gamea promjeniti room, gdje ga čeka isti problem protiv MH-era, i sada više ni ne igra na Gareni (zbog MH-era), dok ću ja uzeti MH i ubiti klinca u pojam kako je glup, da na kraju liva.
Realno sam strogo protiv MH-ova, moj rođak vam može dokazati kada mu počnem satima tupiti da ugasi MH i grditi ga, on zna da sam strogo protiv MH-a, ali game s MH-om nije game, već preseravanje kako sam rekao, i u tom slučaju ja mogu najviše srati.
Drugačije bi bilo gdje bi onaj tko koristi MH dobio ban, ali pošto je Garena takva kakva jest, samo u high roomovima možeš odigrati fer i poštenu dotu, bez leavera i bez MH-a, jer svaka sitnica se reporta, i tamoSnikada ne koristim MH, jer nema MH-era, pa ni u RMK-u nema potrebe paliti MH, jer igramo pravi fer gameSgdje pobjeđuju oni koji znaju igrati, a ne oni koji znaju hackati.
Šta ti sada nije jasno?
Odgovor ti je jednostavan, prilagođavam se.
Ako neprijatelj ima MH, i ja ga imam.
Ako neprijatelj nema MH, ni ja ga nemam.
Ja sam realan, i želim da budemo ravnopravni.
majke mi ti si idiot :S
Imam frenda koji tako dobro igra miranu da to nisu istine. Ne koristi mh, i jednostavno OSJEĆA kada je npr. netko kod rune i strefi ga sa strijelom. Isto je s kunkkom. I ne koristi mh 100%, gledao sam ga kako igra bezbroj puta.
uuuuuuuuuuuuuu zamisli ti to :DD
@C, ti si sav paradoksalan.
toliki anti hacker a koristi mh.
meni nije palo napamet da ikad upalim mh, pa sve i da igram sa 9 ljudi koji ga imaju.
Ni meni, ali mi je više dopizdilo kada je doslovno 99% hackera u low lvl roomovima. Zato ih ne banaju, jer bi banali 99% ljudi.
@Ma znam, možeš ti tako baciti nešto "bez veze" pa potrefiti iz "osjećaja" kao arrow, turrent i raketu, ali s nekim herojima ne možeš. Recimo kako se Goblin može hukati na tebe preko četvrtine mape ako te ne vidi? Ili kako tinker okine 2 i s raketama te pogodi preko šume, kada te ne vidi? Kako Nevermore zna gdje je Riki kada je nevidljiv da ga ubija konstantno s magijama? Sigurno ih baca bez veze i svaki puta pogodi Rikija?