+ phase.
scary sranje kad si zamislim nafarmanog voida. :D
Printable View
+ phase.
scary sranje kad si zamislim nafarmanog voida. :D
briem da voida jos uvijek se nece pickati, tu i tamo kada se mozda moze s time igrati, neki pocketstrat il nest kada je SVE drugo bannano (rade b skeleton kinga imo ko kerija xD)
morpha MOZDA, jos nije na onom starom nivou i mislim da ga jak trilane jos uvijek pojede (tri vs tri lane jel). mozda nece direktno morpha ubijati zbog silnog morh stat swappanja, ali nemre on spasiti supportove nikako..
napokon terrorblade, fak jea, dugo sam ga cekao
rijetko kad se vidi trilane vs trilane tho, tak da ćemo vidjet.
nije bas da je ot rijetkost, dosta se toga vidja.
no, inace dolazi LoD u igru :D valjda ce to ostati za stalno.
koji su vam najdraze kombinacije skillova? impetus/take aim/psy blades/thirst na lini (650 range) sa mask of madness i aghanimsom mi je preawesome. 1400 rangea (sad vise jer je sniper dobio buff). 4 shota se bilokoga sa pola mape :D a pobijeci nemru jer je thirst tu a akciji :D
zatim tiny grow, sleight of fist od emberspirita, crit od juggera i crit od skeleton kinga/ck/brewmastera (jugg mislim da iam najveci postotak)
i ima par trolly buiuldova tipa
shakerov aftershock, zeusov chain lightning, quill spray, essence aura. permabash u malom aoe.
dispersion, backtrack, rot, blur. uz heart, pipe i blademail nitko vas nece zajebavat a i ima se oko 130 dmp u aoe oko sebe :D +radience na to moze ici, ali heart i blademail su msuthave.
!!!
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.
dosao patch u test client
terrorblade ima PREZAKON look, aniamciju kao range crappy kao i u doti1, melee je very nice.
q mu je op as fuck ako si neki squishy heroj u 1v1 situaciji na lvl1 (tipa drow vs tb), ranged form zakon izgleda, stavarno dobro odraden art work.
pheonix isto, ODLICAN model, skillovi kao i u doti1 dobro napravljeni. jedino bi da kada ima onaj sunray da se moze automatski micati,a ne da stoji na mjestu pa movement treba aktivirati
drowov silence je sada neka vrsta wave of terror koji pushbacka 250 distsanca i sielcna na 3456 sec, ostalo nisam gledo
Phoenix, barem znam sto cu igrati sljedecih mjesec dana
Oćemo tičizaaaaaaaaaaa :rotfl:
Sretna konjska godina peć je lajv
dobro da je ikog briga za unranked matcheve.
mene je, maloprije odigro kotl sa eblade i lvl5 dagonom :(
i mog eb-dagon pađa je
Stalno dobivam dobre timove i imam 60%+ WLR valjda i sad me sigurno ocekuje neki ogroman loss streak jelda :(
Nebih rekao , 60 WR je jos ok. Meni se loss strikovi desavaju nakon 10 winova za redom.
Ma tak mi je prije bilo, 10ak winova zaredom pa loss streak, al sad mi je 5 winova, 1 lose, 5 winova, 1 lose, 5 winova 1 lose. I to ne što sam ja dobar nego svaki put ogromne noobove dobivam za protivnike... (i još je pola tih lossova što dobijem kad netko leava pa i ja leavam kad piše game safe to leave al ipak dobijem loss, glupo).
A dobro neću cvilit više dok ne krene loss streak od 40 komada :D
jel grajndate šta sa ovim year beastom? :D
ja sam u dva sata dva kurijera zgrajndao, od kojeg jednog legendary (speed demon <3)
samo jedan announcer (Glados), rare head za pudku i neki common kaj izgleda ko prljavstina za voida. jos traje event al m ise neda
Dobio sam onog konja kurijera.
ja sam dobio speed demona, konja tog novog i berthu (mythical mount za bata).
not bad s obzirom koliko mi inače dropa dobre iteme-_-
blah ovaj drugi krug beasta više nije ez mythicalz :(
Ja se dvaput fajto s njim danas i svaki put skupio za chest :D Dobio onog couriera magarca crvenog i legendary mounta za miranu. (valjda je to bilo prije nerfa)
Jel ima ko onaj Storm shoulder? Doslovno ga je nemoguće naći.
http://dota2lounge.com/result?&rdef_index[]=6019&rquality[]=0
ja nemrem naci posteni 5man stack za 10mill stete :(
ocem otvoriti chest al nikak anci ljude...
ako skopiras cijeli radi.
dendrochiji su zakurac, bezvrijedni. bili su gro vrijedni dok su bili jedini. sad ima gro razlicitih skinova za treantove i svaki ej bolji od dendro. isto ide i sa kurirom kaj je posto immortal, nznm jesi bass na njega mislio...
meni je dendro i dalje najljepši :(