Meni izgledaju daleko zanimljivije i raznolikije od branda...
Ja sad razmišljam koji skin ću kupiti.. Sad je ww thundra i olaf posjedovani, al ne znam baš.. Drugi tjedan.
Printable View
Meni izgledaju daleko zanimljivije i raznolikije od branda...
Ja sad razmišljam koji skin ću kupiti.. Sad je ww thundra i olaf posjedovani, al ne znam baš.. Drugi tjedan.
I meni je ta dilema, ne nam bih li kupio WW-a ili da čuvam pa uzmem galactic renektona ili nasusa X)
A od ovhi novih, monkey king izgleda dosta zanimljivo dok ova druga 'stvar' jednostavno živcira svojim izgledom.
nisam u toku. dosli neki free skinovi/rp boostovi ili sta da se mogu skinovi kupovati?
350 IP za sve koji su se logirali u zadnjih mjesec dana.
rng ?= Citat =:
Izvorno postao The Boz
wat.
Random Number Generator. Previše kod tog champa je nasumično. Topovske kugle koje mogu sedam puta pogodit istog champa ili u potpunosti fulat njih pet, Q koji crita za opscenu količinu damagea tu i tamo, itd.
Q cijelo vrijeme crita :D
there's no random in 100% crit. (H)= Citat =:
Izvorno postao The Boz
bas je zato i zabavan champ, main mi je postao :D
Dobih danas ban na jedan dan zbog diskanja. Zanima me konkretno hoće li se to odraziti na IP?
Ja do sada nisam čuo da je Riot nekome dirao IP zbog toga.
nece se odrazit na IP.
nego, da li netko zna kada dolazi rumble ?
ovu ili sljedecu srijedu ?
Dali je netko vec dobio RP ? Stalno igram s Moakaiom sada dok je free, nije los :P
Dobio ja, i kupio:
http://i3.squidoocdn.com/resize/squi...rsakenSkin.jpg
ŽRTVE!!
Dobio i ja neki dan. Čuvam:D
ja sam isto dobio neki dan
znaci dobivaju se RP ne IP?
Kako Xin owna! :)
Baš ga kupio i presretan sam. Ogroman dmg, tanky je. Baš OP lik :)
Što se tiće RP-jeva, kaj se može išta kupit sa 350? : ?
Može skin na sniženju, samo treba dočekati onaj koji hoćeš, meni još nije stiglo, mater im
forsaken olaf je na snizenju (il kojivec, samo nazalost brolaf nije na ovakvom snizenju xD)
a ja jos nsiam dobio rp :(
nek si odu vriti
zasto jednostavno ne koristite skin selector? :D
dosli rp
forsaken olaf <3
Upravo mi se desilo nešto vrlo smiješno, igram kao MF i upravo počinje veliki TF na midu, palim ult dok se neprijateljski Malph svojim ultom zalijeće na mene sa kojih 200 hp, pada mrtav trenutak prije udarca XD
mozem i neko pojasniti kak ose pune one rune pages?
kupio sam si 6 t3 armor penetration markova (1.66 armor pene) i 2 ona ljubicasta quintesenca (il tako nest). a posto imam 2 rune pagea, na oba sam ih stavio (nznm ni zast ni kako, to me najvise zanima).
sad jel to greska sto sam stavio sveukupno 12 tih markova i 4 quintesenca, ili to tak treba bit?
U fajtu koristiš samo jedan rune page, odabereš sam koji. A puniš/prazniš najjednostavnije sa right-clickom na runu.
aha, nema nacina da se koriste 2 runepagea?
Kata 2 12 4. Pa štaš ti tu.. Ranije sivir sa rally 0 7 1.. Još malo ranije jungle olaf 0 3 0, odlucija se predat ovi ostali ga poslušaju, a ja s nahranjenim rammusom.. Just another day in league of legends ranked games.
Heh, već si dosad trebao naučit da se ljude koji uzimaju Rally ili Revive treba qoeue dodgeat pod obavezno :)= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Otkad spuštaju elo zbog dođanja ne radim to pa igram svaku partiju u koju me ubaci(da, ukljucujuci i te sa revivima i rallyima). Imam jedno 30 partija iz kojih sam u kreiranju izaša i to je prikazano ka doslovni poraz i elo je smanjen skupa s time. Debilana živa, i sad sam konstantno u elo paklu od 1000 do 1200. Nema teorije izac odatle. Krecem uskoro na casual normal igre bez stresa jer inace cu pric na persen :)
pa tak i treba. odes u game i onda izades. tvoj problem sta si uopce ulazio ako ne planiras igrati...