Ja ih imam tridesetak. Zadnji koji sam bio kupio je jedan s zelenkastom naslovnicom, tema transhumanizam, koju su prejadno obradili.
Tad godinu dana nisam uzimao do prije neki dan kad sam kupio novi, da vidim kako stvari stoje. :(
Printable View
Ja ih imam tridesetak. Zadnji koji sam bio kupio je jedan s zelenkastom naslovnicom, tema transhumanizam, koju su prejadno obradili.
Tad godinu dana nisam uzimao do prije neki dan kad sam kupio novi, da vidim kako stvari stoje. :(
JEBEM TI BOGA PECENOG NA RAZNJU bfdbdbgY#%@T#TUY
Pola sata pisem novu temu i nestane struje FFUUUUUUUUUUUU
Jel ima neki add-on koji sacuva tekst kad nestane struje, crasha se mozilla ili tako nesto?
Koristi Operu ili kupi UPS. :)= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Ja sam već navikao, uvijek prije postanja napravim Ctrl-A Ctrl-C kombo i izbjegnem frustracije :D
Bičam si opet po završnom radu :( Imamo 10-15 minuta vremena za obranu rada, a upravo mi je trebalo 15 minuta da full full brzo pročitam sve što sam mislio reći. Uopće ne znam gdje da režem. Izbaciti ću čitavu povijest, to mi je nekih 3-4 minute manje. Ako nisam stigao pročitati u zadanom vremenu, kako ću onda ispričati :cry:
Koja ti je tema završnog?
Smartphone. Ograničiti ću se na HW i SW, a svu povijest iz svega ću izbaciti iz prezentacije. To tak i onak nije zanimljivo nikome, pa niti njemu. S time da ću još morati rezati, a ne znam gdje. Operativne sustave ne smijem izbaciti, mada bi najrađe izbacio i BlackBerry i Symbian :(
Čuj bartuče glavno da si ti to čudo napisao, taj razgovor o radu je samo formalnost (osim ako, kao u slučaju obrane mog diplomskog, lik ima nabrijanog asistenta koji izvlači pitanja pitaj boga otkud...)
To mi i je logično da je bitniji rad nego sama prezentacija. Mada vjerujem da ako loše prezentiraš, da te mogu rušiti!? Za sada si znam 2 lika iz žirija, mentorica koja se ne kuži u to i profesor koji se kuži, ali je ok čovjek. Trećeg ne znam, nadam se nekom normalnom.
U čemu si ti bio na diplomskom? Ja sam pripremio odijelo, ali toliko se neugodno osjećam u tome, pre strašno :D Najrađe bi traperice i košulju obukao :D
A sad me puno pitaš... bio sam normalno obučen - traperice, tenisie i kratka majca (ljeto je bilo), a i nisam imao obranu pred auditorijem nego su me "saslušali" u njegovom kabinetu. Osim toga profesor (Krunoslav Nikodem, možda si čuo za njega) je totalno flegma kaj se toga tiče, tak da je sve super prošlo. Glano je da ti nprave neku manje više normalnu ili čak ležernu atmosferu, ostalo nakon mjeseci tupljenja o jedno te istoj temi dođe na svoje.
Bičam po profesorici iz povijesti.Jučer me prije toga pitalo dva predmeta,i ona me usprkos tome pita.
Koji bog je s ovim forumom, šta god pitam za pomoć nitko mi još nije odgovorio. :(
Bičam po T-komi mamicu im ružnu, jedno 10 puta danas mi veza pukla. :@
BIčam po jebenom konju koji se sjetio stavit latinski za učit. NEk krepa više.
U biti, jedino o čemu trebaš pisati je iPhone.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Bok W3DR4Ne ovo je 2011 ffs
Bio bi red da kvitas tu troll pricu vise, vidis da te vise nitko ne hebe ni 2%
bicam po xarabasu koji je locko gmk i multimediju
...
Zasto po njemu?
Pa nije on kriv ya bigot.
Ne bicam direktno ono vise mislim na zaljenje
Bar jednom otkako je moderator radi nešto konkretno.
Doduše malo je ironično što moderator koji je svoju poziciju dobio spemanjem radi halabuku- zbog spema.
Bičam po tome što se zbog jednog člana mora forum ić lokat, kao da nije jednostavnije dati ban i gotovo. -.-
Treba mi wow a nemogu nac cd,a nisam nikome dao...eto po tome bicam
Kad su admini zaponistru i ne rade posao= Citat =:
Izvorno postao hrčak
zbog onog "kice" ?= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Ne zelite znati sto je bilo u pozadini.
Kako si samo znao da ne želim lol
Pa skini sa Blizzovog sajta. No problemo!= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Nekima od nas nije flat internet :)