I jeste. Sve preporuke. Ali su kontrole dosta komplikovane, nadam se da ces se navici. :thumbs2:
Printable View
I jeste. Sve preporuke. Ali su kontrole dosta komplikovane, nadam se da ces se navici. :thumbs2:
Mrzim igrat nešto na kompu s gamepadom ili joystickom, al Sturmovik je jedna od igri koja je prekomplicirana za tipkovnicu.
Sjećam se da je odavno, prije par godina, u pcplayu bio recenziran jedan rpg u stilu Diabla, praktički klon Diabla, i dobia je jako visoku ocjenu, nešto oko 90%... Samo šta sam zaboravio kako se zove hah :D.. I nikako ga nisam uspia nać od tada...
Sjećam se da su bile 3 klase likova, od toga jedna ženska, u podsvijesti mi je da je neka kineskinja, ali slabo se sjećam ostalih detalja... Sličnosti s Diablom su u praktički jednakom prikazu mane i healtha, a novosti bi bile dodatak borilačkih vještina i combo poteza... I po skrinšotima mi se grafika činila poprilično sličnom... Jel netko možda zna o čemu je riječ?
Možda Torchlight?
Pogleda sam po netu, nije Torchlight :/
Torchlight je prije par godina, jelda? :pray:
To je valjda Blade & Sword, i ja sam se isto pitao nedavno.
Jeste B&S ili Mortablo iz naslova recenzije :D
Tako je! To je ta, sad se sjećam se da je pisalo Mortablo :D ... Svaka čast :pray:
Neke manje igre poput Pocket tankova koje se mogu igrati u dva igrača.
Little Fighters?
Worms? LF2 je isto epic win, ako voliš tučnjave.
Neka podmornicka simulacija,(moderno doba,Cena:nije bitno :) ,(za PC naravno).
Da li tako nesto uopste postoji?Ako ste imali prilika da ista slicno probate ili ste ga samo videli,plz recite.
silent hunter...preporucujem 4 jer 5 ima velikih problema s drm-om...bar su tak rekli u pcp-u :D= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Dangerous waters.= Citat =:
Izvorno postao bigbongman
E tražim igru koje se može igrati u 2 playera i mora biti starija od 3 god. Žanr bilo koji, samo nek bude zabavna.
split screen??= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
pes 08
CMR 2005
nba 2004
E može i split biti... E da od sportskih mi samo stari PES dolazi u obzir ništa drugo.
Hvala za colina! Može još? :)
ja mislim da možes serious sam TFE 1 split ili lan..= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Heroes serijal, Wormsi, Bugs Bunny & Taz Time Busters, Lego Star Wars II, Hogs of War, Serious Sam, Flock, Age of Booty, Audiosurf, Bionic Commando: Rearmed, Trine... za igre na jednom računalu.
Za lan co-op preporučam i SWAT 4, Neverwinter Nights, Diablo 2 i Joint Operations.
Mislim da i Obscure ima offline co-op mod, no nisam igrao tako da nisam 100% siguran.
Obscure oba nastavka imaju offline co-op na PS2, a budući da jer direktni port vjerojatno ima i za PC. Serious Samovi TFE i TSE (stari, ne HD) također imaju split screen co-op.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Tenk ju guise :*
E kak se zove ona igra s tenkicima kaj imas nuke i to??= Citat =:
Izvorno postao Raz
Pocket tanks?
Da, Pocket Tanks. I ta je fora za igranje u dvoje, samo što nakon nekog vremena dosadi.
Jooj to smo ja i frendovi još iz osnovne igrali, svi rade na satu informatike zadatke, mi koji smo sve to imali u malom prstu još u vrtiću pola sata pocket tanks igramo...
Hvala vam punooo...jedva cekam da zaigram skupa s susedom :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Treba mi preporuka nekih puzli. Gamehouse ne rade na w7. :(
Baš puzzli ili puzzlera?
Puzzle.