Nhf, ali kad god sam negdje uhvatio gledati Narutoa, ostavio mi je dojam nečeg na razini Pokemona ili Yi-Gi-Oh!, samo što se ne mlate sa stvorenjima i kartama, nego međusobno. A izuzev toga, jednostavno ne vjerujem da nešto može imati 400+ ili koliko već nastavaka bez da se pretvori u trakavicu. :<
Eh, pa vidiš... Naruto je trakavica, ali ni to me nije spriječilo da pogledam sve epizode. Jednostavno mi odgovara kao i mnogima, isto kao što tebi odgovaraju oni pedofilski animei koje gledaš. Svatko ima svoje, tu ič hiz oun :P
05-12-2009, 17:55
Kid A
Re: Anime & manga everything related
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Anime. Where everything is possible. Ovo bi moglo i u smiješne slike...
Nemoj to tamo :(
05-12-2009, 17:58
Electromaster
Sad baš hoću. :>
05-12-2009, 18:16
Jopax
Evo danas pogledao prve dvije epizode Desert Punka, izgleda dobro i zabavno je, ima potencijala ali ne znam, nekako je neusmjereno, ne znam kako da se izrazim, u svakom slučaju pogledat ću do kraja kad sam već počeo :D
05-12-2009, 18:56
Sonic_Moronic
= Citat =:
Izvorno postao Aral
O okusima se na raspravlja inače al onaj tko nije pogledao cijeli Naruto(ili Bleach ili One Piece), a naruto shippuuden pogotovo, nemože znat koja je dubina priče i settinga iza toga svega. A o mangi da ne pričam.
A gle ono, neću sigurno čitat 300 chaptera dok ne odlučim da li mi se sviđa. Prvih 30 mi je imbecilno, i meni dosta.
Probaj onda shippuuden, to je sasvim druga priča, puno ozbiljnije. Al dobro, da ne razglabamo sad o tome ^^
05-12-2009, 22:23
Raz
Btw, ovaj Cowboy Bebop film se nadovezuje na radnju nakon serije, alternativna je verzija ili nešto treće?
05-12-2009, 22:31
Frky
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Nhf, ali kad god sam negdje uhvatio gledati Narutoa, ostavio mi je dojam nečeg na razini Pokemona ili Yi-Gi-Oh!, samo što se ne mlate sa stvorenjima i kartama, nego međusobno.
Istina! Ali je mnogo ozbiljniji od pokemona i ima masu puta bolje scene borbe! Više su epic!
05-12-2009, 22:38
Electromaster
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Btw, ovaj Cowboy Bebop film se nadovezuje na radnju nakon serije, alternativna je verzija ili nešto treće?
Ako se ne varam, radnja mu se odvija između 22. i 23. epizode.
@Frky
That may be so, ali epic borbi ima svugdje. :)
05-12-2009, 22:53
Sonic_Moronic
Pogledaj Kenichija.
05-12-2009, 22:55
Electromaster
All in good time, sada je na redu Steamboy... Traje dva sata... Starci će mi popizditi. :)
Enivej, prvo se moram odlučiti hoću li gledati jap. ili eng. verziju... S obzirom da se radnja odvija u Londonu, eng. verzija bi mogla biti kul... Hopefully...
06-12-2009, 08:33
Electromaster
Double post nyaa~!
Pogledao Steamboya... Winness. Uglavnom, cijeli film je epic... A i ono, steampunk, da li je uopće potrebno išta više reći? :)
Jedino što me malo začudilo je odjavna špica, koja izgleda kao nastavak priče u slikama... Glavni lik postane superjunak i tako to, dobije neku crvenokosu žensku... Ovom filmu treba drugi dio. :)
Engleska sinkronizacija pokazala se bolja nego što sam očekivao... Svi likovi imaju odlično pogođene naglaske, a tu su i automatski awesomeness bodovi pošto glas djedu glavnog lika daje nitko drugi do li Patrick Stewart. :pray:
Jedina zamjerka ide na glas snobby glavne likice, koji je većinu vremena dreštav, ali čini mi se da je to tako uvijek u eng. sinkronizacijama animea... S druge strane, sestra glavnog lika ima super glas, ali se pojavljuje u samo jednoj sceni. ;(
... Inače, bi li mi netko mogao pronaći hrvatske titlove za ovaj film? Gdje god sam tražio, svugdje su u dva dijela [CD 1 i CD 2], pa ne znam što ću s time... :I
Uglavnom, film je kul pa bih ga htio nekom prigodom pokazati mojima. :)
Nadalje, pregledavajući MAL info stranicu Patricka Stewarta [!]Sotkrio sam da daje glas i jednom od glavnih likova u drugom dugometražnom animeu, Nausicaa of the Valley of the Wind. Izgleda zanimljivo, pogledati ću... A i napravio ga je Studio Ghibli, isti tipovi koji su radili na Spirited Away...
Ima tko da je završio Xam'd i voljan je malo opisati je li mu se svidio anime?
Pitam jer nikada nisam došao dalje od 1. epizode, a setting mi se čini do jaja. :)
Mislim da bi to ovdje gledali samo ti i ja, sve ostalo je predo uhvatio u mrežu znaš kakvih animea xD Ja sam na 5-6 epizodi, gledaj i nećeš požalit. Čovjek koji je to radio je radio i na Spirited Away i Eureka Seven. Svakako si pogledaj. Predivan setting, artwork, likovi, akcija...ma predivno. Počinje onak blago a kasnije se takvi twistovi događaju...
Pogledao sam malo dalje... fenomenalan uradak. Mislim da je jedan od rijetkih animea koji vjerno i dobro predoči drugi svijet sa alternativnom tehnologijom, ali nedostatak je da prvih 5-6 epizoda stvarno nemaš pojma što su događa, šta su Humanform oružja i oni roboti, itd. Ukratko, mislim da bi se tako osjećao netko tko bi došao na Zemlju i vidio tenkove i ostalo ratnu mašineriju te bi ostao zapanjen koliko je različita od njegove vlastite.
Originalan i jako dobro realiziran setting.
06-12-2009, 14:29
Aral
Yep, baš to. Ja sam poludio skoro u prvih par epizoda, dosta toga ti nije jasno. Al kasnije se sve mijenja. Pravi gušt je gledat takav uradak!
06-12-2009, 23:42
Raz
Izašle su prve dvije specials Umineko epizode... znam da mnogo animea ima kratke specialse, ali od ovoga uopće to nisam očekivao. :o
edit: lol, pogledao ih. Prilično komične, obje se sastoje od već viđenih scena u animeu sa drugim titlovima i sinkronizacijom (tko je gledao kita u bila zna otprilike na šta se svodi :) ).
07-12-2009, 00:04
unknown
nova epizoda one piece fillera izašla pa gledam
07-12-2009, 13:21
mortician
Jebote anime i J pop, ono, koji kok? :(
...I da jel on to ima Sonica(avatar) na bass gitari? :)))))
... Enivej, uhvatio sam se čekiranja random animea, tako da sam upravo dodao El Cazador de la BrujaSna MAL Plan to Watch listu.
Haruhi i dalje na osmoj epizodi.
To bi predstavljalo nekakvu ''pikseliziranu'' sliku, koja u biti predočava lika ili simbol iz nekog animea. Ako se ne varam, ovo na tvojoj slici trebala bi biti Haruhi... smeđa boja je kosa, žuta je ona njena traka u kosi, ostale su boje školske uniforme.
Još par primjera istog, iz jednog aktualnog animea:
Ono gore je Haruhi sigurno, to svatko može prepoznat. Za ove ostale tri imam neke hintove al nisam siguran.
07-12-2009, 18:00
Electromaster
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Jos ne kontam,aj objasni te tri slike.
Uglavnom, slike su napravljene tako da izgledaju distorzirane ili nešto, ne znam ni sam kako bi to objasnio. Ali kvaka je u tome da se na slici pojavljuju sve osnovne boje koje obilježavaju nekog lika, i eventualno neki simbol.
Pošto vjerojatno trollaš, a i ne da mi se sada dalje objašnjavati, evo jednostavno ovo: