Jel' slušao tko od vas hrvatski metal band Rising Dream?
Printable View
Jel' slušao tko od vas hrvatski metal band Rising Dream?
ja sam ih slušal live dok su bili predgrupa helloween-u...ne valjaju mi baš= Citat =:
Izvorno postao FireSpirit
Ja sam metalac iz gorice, to je pokraj zg, zakaj? A power metal mi je zakon Kamelot, isto američki power, ko Iced Earth, ali su mi nekako melodičniji, Epica je zakon album...
Meni su recimo IE bez veze... možda zato kaj ne volim power...
KorpiklaaniSdolaze na metalcamp...ja bi rađe Finntroll,al dobri su i ovi :pray:
Wooden pintssss!
= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
Sve su to super bandovi,ali ih je malo,svi drugi brit met mandovi su crap.
BTW-jedva čekam Korpije!!!! :D
evo jedna super stranica,ima popis svih NWOBHM bandova :pray:
http://www.nwobhm.com/
Zna li netko od vas metal znalaca za kakav iole kvalitetan white metal band?
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Outmind
btw: http://www.krscanska-prorocka-crkva.hr/ ... lcima.html
Haha, pre zakon! Ma imam jednu frendicu koja je svojedobno bila metalka a sada je kakti hard core kršćanika, pa sam htio nekako spojiti te njene strasti u jednu...
bolje ju vrati na pravi put... ovak se samo ukopava (fkors, ako je stvarno hc krscanka) :wink:= Citat =:
Izvorno postao Outmind
ejmen= Citat =:
Izvorno postao ewok
btw. za kršćanske glavešine je metal đavolja glazba,bil on white metal ili ne
A čuj, meni niti nije stalo do mišljenja konzervativnih ksenofoba, ali nikad nisam niti jedan wm bend čuo u životu...
Neki govore da je Evanscence kršćanski band :o a i lyricsi su im nekako takvi= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Whitecross je najpoznatiji Christian Black Metal (White Metal) bend, a kažu i za P.O.D da je naš, kršćanski, te za Creed da je kršćanski rock...
Ovak,ja slušam samo dva,meni su ok
Admonish-black christian
Antidemon-death christian
Kršćanski? Jer valja to šta?
slušaj pa sam prosudi= Citat =:
Izvorno postao Maze
Izgleda li samo meni ova kombinacija nemoguće? Ne znam... nisam nikada slušao ništa takvo, a nije ni da imam želju.= Citat =:
Sonata Artica je White Metal band,i kult su u Japanu.
Stvarno odličan band,osobito album Ecliptica i Silence!
EDIT: Naravno,i Narniju,odličan band sa jako melodičnim fantasy soundom.
http://tinpan.fortunecity.com/laudanum/622/cdmetal.html= Citat =:
Izvorno postao Burek_fr0m_SPACE
isto sranje,drugo pakovanje= Citat =:
[quote=St. Jude]isto sranje,drugo pakovanje[/quote:2rmhofv2]= Citat =:
da...drukciji su lyricsi jedino.ima par kvalitetnih bendova
Idem aj u white metalce,odsad cu ic u crkvu svaki dan i biti ministrant,naoravit cu si odjelo da spašavam svijet od ljudi i zvat ću se ĐAKON ĐANI i vodit cu borbu protiv zla ! ĐĐ !
I BELIVE IN TH LIGHT ETERNEAL PROMISED TO OUR LORD JESUS CHRIST !
Kak ne? Ubijanje zlih demona pod znakom križa se isto može interpretirati kao death metal...= Citat =:
Izvorno postao Burek_fr0m_SPACE
Da, moguča je kombinacija. I mogu reči, da mi se to više sluša nego neke pozerske sotonjare..
Da li se nekome dopadaju ovi momci (ne fizički)?
http://www.killswitchengage.com/
Od nedavno su na sceni,a prvi albuim im je postigao zavidan uspjeh....
volim metal sa puno distorzije :D npr. SOAD, Killswitch Engage sam sad našao na youtube i full su mi dobri...
koje bi mi onda izvođače tog tipa preporučili? :gitara:
Nevjerojatno, pjesma Nightfall sa NiME albuma od Blind Guardiana mi je bila jedna od najzakon pjesama zbog melodije i sve to, sve dok nisam lagano počeo slušati Marillion, stari prog bend koji su isto inspirirani MEom, ali na drugačiji način (ime je od silMarillion), i poslušo sam pjesmu Kayleigh (inače pjesma iz 85e, otprilike vremena kad su BG nastajali), i neporeciva je činjenica da je melodija sa početka pjesme jaaaaako slična glavnoj melodiji iz nighfalla, što je prilično očito...
Blind Guardian je meni preprepredobar bend :pray:
znam da je offtopic,ali koji je tebi k,svaki mjesec mjenjaš jebeni nick= Citat =:
Izvorno postao Maze
Inače BG je prejeben band !
nick je drugi ali avatar uvijek isti= Citat =:
Izvorno postao St. Jude
Tako je.. I sada imam samo jedan nick.. Na svakom forumu sam promijenio.. I vise nema.. A i ti Morgothe imas vec 19 acc-ova.. (nhf).. :wink:
E, gleda li itko Metalocalypse, i mislite li da je zakon? Odnosno, mislite li da je METAL ili BRUTALNO?
Meni je Iced Earth sad postao odličan malo sam ga više poslušao jedva čekam nastavaka Something Wicked koji bi trebao izać u 9 mjesecu,inače ful odličan mi je album SOmething Wicked Comes This Was
EDIT : MAze,ovo mi je treći accaunt :)
nezna zašto ali nimalo mi se ne sviđaju...= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
http://youtube.com/watch?v=mNXVzlwOfsI
Obožavam ovaj spot i pjesmu :pray:
hehe,da,odlični su.ali ima i boljih stvari na albumu :wink:= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
@ Sajmon Drimr - Marillion,ok bend,ne slušam ih baš puno,dobra mi je stvar Hooks in you
Ma sve njihovo je super, neki dan sam nabavio sve albume i demo, moram priznat... bolji su mi od CoFa... :cry:
pa fala bogu da su bolji lol! Midnattens widunder definitivno naj album :pray:= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
jojjj,kako ih hocu live čuti :cry: