Bila neka baba sad glasati, pita ona: "a šta ja trebam zaokružit protiv homoseksualaca?"
Meni je došlo da kažem "pa protiv".
Printable View
Bila neka baba sad glasati, pita ona: "a šta ja trebam zaokružit protiv homoseksualaca?"
Meni je došlo da kažem "pa protiv".
Zašto nisi?
Eto koliko je ljudima bitan taj referendum. Bas mi je drago.
Meni se nije dalo.
30% odaziv
gg
Nije bila u isto vrijeme kad i ja, frendica ju je vidjela. Zbunjujuće sam napisala, meni je došlo da to kažem dok mi je prepričavala :D
Gdje vidis to, na vijestima ili necem?= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Dakle sve ispod 50% je nevazece?
Nope, rezultati su obvezujući pa i ak izađe samo jedan čovjek= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Nije. Može izaći jedan čovjek i za što glasa, to prođe.
edit: Neven pica
[quote=Kid A][quote="Sonic_Moronic":3ifts205]30% odaziv
gg[/quote]
Gdje vidis to, na vijestima ili necem?
[/quote:3ifts205]
[url="http://www.index.hr/vijesti/clanak/biralista-zatvorena/714160.aspx"]http://www.index.hr/vijesti/clanak/bira ... 14160.aspx[/url]
Jel to pingu na naslovnici? on je imao tuga+buga transparent...
Izgleda tak, sam je iza one žene
Dnevnik kaze oko 65% za, 35% protiv.
Ali nisu sva biračka mjesta, jel' tako? Ma joj, e, ne mogu reći da sam očekivala drukčije.
edit: to je za 38 posto biračkih mjesta
Nisu, al neće se tu puno promjenit dok se sve izbroji. Ja mislim da će u Zgrebu možda biti više protiv i vjerovatno nigdi drugdje.
Šibensko-kninska županija 97% ZA. S druge strane, Rijeka 61% protiv.
Ma i kad se svi rezultati zbroje nema sanse da prevagne PROTIV
jbg
Mene čudi kako je u zg županiji izašlo samo par tisuća više nego u osječko baranjskoj. Mislila sam da će biti puno veća razlika i da će zagrepčana izaći više.
Iz određenih izvora znam da u Rijeci ima masu gejeva, biće do toga.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
spijunska gej mreza hehe
Grad Zagreb je posebno zato ti je to tako.= Citat =:
Izvorno postao Dania
"U Zagrebu je, prema dosad obrađenim podacima, ZA glasalo 51,36 birača, PROTIV 47,99 posto."
Zato je i kameleon imao krivu percepciju o rezultatima ovog referenduma= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Newsbar.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
http://i.imgur.com/vzTJ0C2.png
Moram si malo ispravit tu listu prijatelja na facebooku....
Da. Dodaj jos ovakvih likova i obavjestavaj nas.
Ajde bar jednom da mogu reći da sam ponosan što sam iz Pule.= Citat =:
Među velikim hrvatskim gradovima, najveću stopu tolerancije pokazali su Rijeka, Pula, Varaždin i Čakovec. Prema rezultatima s do sada obrađenih biračkih mjesta, u Rijeci je "protiv" glasalo 59 posto birača, a u Puli 64 posto birača. U Varaždinu je "protiv" glasalo 57 posto birača. "Protiv" su glasali i stanovnici Čakovca, njih 58,95 posto.
Frend je danas dobio sms od karlovačkog SDP-a da izađe na referendum i zaokruži protiv što mi je užasno retardirano, mislim zašto netko misli da je slanje sms-ova pametna ideja? Sjećam se da je na izborima bilo sličnih pizdarija i to me stvarno ljuti.
Inače očekujem od vlade koja je bila toliko angažirana u promicanju tolerancije da u skorije vrijeme legalizira istospolne zajednice i na taj način pokaže kako su za jednakost svih i za toleranciju, te da zaštita pojma "brak" apsolutno ništa ne znači.
Dobra fora.
mogo ih je prijavit
mene su prošle godine za parlamentarne izbore zvali, ali pod spikom "da vas podsjetimo da su danas izbori bla bla" nisu naveli za koga da glasam
Šteta kaj nisu te rezultate raspodjelili po kvartovima u Zagrebu
TRAVU= Citat =:
Inače očekujem od vlade koja je bila toliko angažirana u promicanju tolerancije da u skorije vrijeme legalizira...
motaaaaj brale ~~420~~
Recimo iskreno sad bi indexu trebala stic tuzba zbog onoga sta su napravili sa svastikom i hrvatskom zastavom. da se razumijemo, prvi sam koji ce reci da je ovaj referendum farsa i da je za mene jedino logicno glasati protiv, ali nazivati 65% glasaca primitivcima je bas upravo ta diskriminacija protiv koje se oni toliko bore. Isto vrijedi za vladajucu koaliciju koja je slozno svaki dan vrijedjala jedan dio populacije. Isti ti ljudi koje oni vrijedjaju su i njihovi glasaci. Ne razumijem zasto se portali dice time sto su se uskladili po pitanju referenduma gdje ih je vecina protiv i tako su nastrojene clanke objavljivali, po meni je to samo jos jedan od razloga zasto je referendum prosao. Stvorili su si takvu anti-kampanju glupim populizmom oko jos glupljeg referenduma. Nista se nije promijenilo ljudi moji, samo recenica vise u ustavu a zakon o istospolnim zajednicama je jos uvijek tu i mislim da ce sad kontrareakcija biti povecanje prava istima tako da je to ubiti dobitna kombinacija za lgbt osobe. Nadam se.
Medijima nije uloga da budu nepristrani, to je oduvijek bila floskula i toga se (na papiru) mora držati samo HRT. A kurenje vatre i sve ovo im je, bez sumnje, donosilo klikove
Glasao sam za jer smatram da je pederluk ništa nego volja edgy pojedinca da ne bude po difoltu nego peder.
Kako si mogao glasat za kad imaš 16 godina.
Nemam 16. lol.
http://i.imgur.com/WhCYAYS.jpg
:rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :ekipa: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo:
Nek netko ubaci fabiju :pray:
Onda ti je još veća sramota taj stav i uvjerenje da znaš bolje od trenutnog znanstvenog konsensuza što se tiče homoseksualnosti.
Ovo što je Maloki rekao je u suštini to, ishod ionako neće ništa promijeniti, najbolje što se može dogoditi je da medijska pažnja utječe na legaliziranje nekakvog oblika istospolne zajednice. Jedino će se (pretpostavljam) potrošiti još fina hrpa love za promjenu ustava nego da je nije bilo, i eto.