Fora mi je što Franklin djeluje kao jedini normalan lik koji si samo želi poboljšati život. E da, Grove Street. :)= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
Printable View
Fora mi je što Franklin djeluje kao jedini normalan lik koji si samo želi poboljšati život. E da, Grove Street. :)= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
najviše se radujem vožnji aviona :D u SA sam se naleto uzduž i popreko ^^
tako da ce ovdije bit gušt ^^
Mislio sam da mi je jednostavno previše likova u četvorci. Bilo bi mi puno draže da ih je 4-5 i da se oko njih razvijaju misije.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
za takvu jednu igra koja je open world bilo bi preprazno da su samo 4 lika
ovako ipak dobiješ detaljniji doživljaj grada :D
bar meni...
Znam da je mislio na te misije. I uopće ih nema previše, može se još dodati...= Citat =:
Izvorno postao flander
Još kad se sjetim onog luđaka kojem moraš pomoći da se riješi trupla. Prezakon misija.
GTA 5 PC release date — our best guess, supported by mathematics
Uglavnom... izrasti će nam brade do poda dok oni najave igru za PC...
Toga nije bilo niti u jednoj GTA igri ikada. To je premalo, znaš da prije ili kasnije barem dvojca moraju umrijeti , dok ostali pobjegnu ili završe u zatvoru. :D= Citat =:
Izvorno postao Falus
http://www.rockstargames.com/newswire/a ... views.html
O bogte ako ovo sve bude ostvareno...
Ovo sa zapošljavanjem ljudi za pljačku mi djeluje malo preambiciozno da bi bilo istinito, ali vidjet ćemo. Jedini problem je što se te pare neće baš moći potrošiti kao što se nisu mogle ni u jednoj GTA igri poslije dvice.
Ovo sam ukrao s /v/-ja, ali čini mi se da je većina stvari spomenuta kroz razne intervjue:
zakon... malo sam izvan svega ali je li službeno potvrđena verzija za PC? nije me briga za datum, samo je li potvrđena od strane R*?
Nije za sada.
Još samo da budu malo življi i to je to. (Cross the bloody road. :-x ) Imamo savršen grad i savršene mete za gaženje. :D= Citat =:
Rockstar promising 5x as many peds as GTA 4
Eh da još samo fali se u garaži može spremiti auto zauvijek, inaće đabe im svi ti spojleri i paint jobovi ako ću to morati raditi svaki put kad uništim auto...
Pa oduvijek se mogao spremiti auto u garaži zauvijek. I u SA je ti je spremljeni auto uvijek zadržao sve customizacije u saveu.
Pa čovjek misli da to da auto ostane u garaži bez obzira ako si ga u jednom trenu uzeo i uništio/ostavio na ulici, što se dogodi svako malo. Nešto kao sustav u Sleeping dogsu npr bi bio ok.
Baš to. +1.
Inaće ova customizacija oružja mi se čini super, a najbolje od svega što se uopće ne moram brinuti da će priča ispasti loša. Rockstarovci znaju svoj posao. :)
Šta nam još fali... ah da uništavanje zgrada tenkom i onda rad na skeli nakon hapšenja. (Jel moram spominjati da bi bilo jako, jako lijepo od njih da nam daju mod support.)
Paziš da ne razbiješ auto i bog. Ako ga i razbiješ, nabaviš novoga i središ ga, pa bar imaš na šta potrošit pare. Mislim da bi više manje sve vezano za vožnju u Sleeping dogsu i ostalim inferiornim sandboxovima trebalo tamo i ostati.
Eventualno omogućiti kupovanje vozila, bar nekih egzotičnijih i jedinstvenih koja se ne mogu naći u gradu, bar bi bio dobar način trošenja para.
Mmmm da i traženje fucking stalliona pola čuke zato što moram na drugi kraj mape i ima samo 20% šanse da se spawna, i onda natragu u paint shop i sve ispočetka.
:rotfl: Da idem se voziti 20 na sat sa novim lamborghiniem.= Citat =:
Paziš da ne razbiješ auto i bog
Kao da nikad GTA nisi igrao... A para ćeš uvijek imati, nema šanse da ih potrošiš...
Uglavnom treba nam opcija za trajno spremanje auta ne da mi se ponovno sve namještati kako je bilo....
Druga i teža opcija bi bila da igra zapamti auto dobrih tri čuke (Real time) ili nešto, pa zoveš vučnu službu i onda ti ga poprave i vrate u stanju kakvom je bio.
(Moram priznati da bi bila fora vidjeti kako ga brodom izvlače iz duboke vode, pa se još ekipa skupi i gleda. (To bi morao masno platiti naravno.)
Ovo je dobra ideja. To su mogli napraviti u onom shopu pokraj safe-housea u GTA IV. I naravno dučan treba mati neprobojna stakla. :D= Citat =:
Eventualno omogućiti kupovanje vozila, bar nekih egzotičnijih i jedinstvenih koja se ne mogu naći u gradu, bar bi bio dobar način trošenja para.
Eh da nadam se da će nam policajci ovog puta bušiti gume.
U posljednjem prelasku GTA 4 cijelo vrijeme sam imao crnog Dukea (ili se možda nekako drukčije zove, ali uglavnom, onaj pljunuti stari Dodge Charger) i ne računajući situacije kada ga je igra naprosto zaboravila (jedna od stvari koje mi najviše fale u ovoj igri, pa ne bi trebalo bit teško ubacit sistem koji taga tvoj auto da ga ne briše iz RAM-a) nisam ga nikad uspio uništit i vratit se bez njega do sejva. I nisam vozio 20 na sat. Ponekad sam krenuo kao da ću vozit "normalno", ali ionako se ne možeš suzdržat sa takvom zvijeri od auta, pa sam uvijek 99% zavoja driftao i powerslajdao. Tu i tamo sam razbio koje svjetlo i tako, ali da ga uspiješ uništit skroz se baš moraš potrudit. Pogotovo u GTA 4.= Citat =:
Ma lako se uništi auto, pogotovo ako se vozikaš okolo, pa odlučiš zezati malo murju, ili se zaletiš da probaš na drugu stranu obale preskočiti, pa fulaš... uglavnom treba sejv.
Ako tebi ne treba, meni treba. :)
http://www.gamersbook.com/scene/news/gta-v-concept-art/
Evo malo koncept arta. Odlično su napravljeni. (Zašto crnac uvijek mora krasti auto. :( )
Možda je rođen s time, a možda je to Maybelline.
http://www.gtav.net/
To isto nisam ranije primijetio. U četvorci su svi auti imali tablice na kojima je pisalo Liberty City. Ovdje imaju prave registarske brojeve. Custom tablice valjda znače da možeš napisat na nju što želiš?= Citat =:
Yes, the game will feature extensive vehicle customization, including, but most likely not limited to:
Paint jobs
Wheels
Window tinting
Grilles
Spoilers
Custom license plates
Engine tuning
Suspension
Brakes
...and other handling tweaks.
Taj GTA me zbilja fascinira. Na ovu peticu nisam ni obraćao pažnju toliko otkako je najavljena, i onda me nekako u jednom danu uspiju nahajpat. Ne znam točno ni čime, ne znam ni što mi je sad najednom toliko privlačno u ovoj igri, ali svaki jebeni put još od Vice Cityja u jednom trenutku počnem slinit za novim Grand Theft Autom ko malo dijete.
A ono, najbolji serijal ikad.
Kak znaš da mu nisu ispali ključevi od auta iz džepa dok je spašavao macu sa drva?= Citat =:
Ajde da i ovo doživim...= Citat =:
SCitizens will react to what you do, and if they see you robbing someone they could alert the police, film you, or even try to take you down themselves.
Hunting animals.
Možemo pljačkat ljude? Na ulici?
Ovo je prva od svih tih dostupnih informacija za koju bih se kladio da je netočna. Ne znam odakle je izvor, ali takve gluposti najavljuju u svakom nastavku, tako da nemam uopće razloga očekivati da će biti u igri. Koliko se sjećam, i u najavi o Vice Cityju i San Andreasu su pričali da će policija reagirati na druge likove ako rade sranja, a na kraju u VC se jedino dogodilo da su policajci random ljude lovili po gradu, a u SA ako je neki NPC vozač udario u policijski auto su ga na mjestu ubili, i to je to. Ajd, u četvorci bar reagiraju na NPC-ove koji pucaju ili se tuku, ali ovo sa reakcijama građana i svime time... teško, rekao bih, ali vidjet ćemo.= Citat =:
Ne znam kakve će pješaci imati reakcije na sranja glavnih likova, ali evo jedan detalj iz Trevorovog trailera:= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Čini se da tip snima tuču mobitelom.
Vidi stvarno. :pray:
najbolja igra ikada :pray:
Ako je skripta možeš ga jebati onda...
ima li nade da ovo još ove godine izađe za PC? :cry:
Znaš dobro da nema, stavio sam par stranica prije link koji grafički pokazuje koliko treba da prođe vremena da Rockstar izda igru za PC nakon puštanja konzolaške verzije u prodaju.
Ma ima, Rockstarovci samo seru. Nema sanse da propuste taj dio kolaca. Svaka ekskluziva kad tad dodje na PC a mogu se kladit da ovo cak i rade paralelno s konzolaskim verzijama
Vjerojatno, ali opet - RDR nikad nije došao na PC.
Mislim da će biti puno bolje sa idućom generacijom konzola koje će imati klasičnu x86 arhitekturu i zasebne GPU i CPU, tako da će portanje vjerojatno biti pjesma. Onda neće biti nekog prevelikog razloga ni za R* da ne portaju igre na PC.
Razlog broj 2. Pirati.
Prvo puste u opticaj konzolašku verziju, zgrabe lovu, večini ekipe se inako ne da čekati pa odmah zgrabe prvo što se nudi.
Kad se R nafila lovom onda izbaci PC verziju.
(Postoji šansa da GTA V izađe ove godine za PC, ali samo ako igra za konzole izađe u 6. mjesecu.) :)
Moguće. Al opet, Xbox 360 je provaljen još od kada, ne vjerujem da nema pirata. Osim toga, mogu procijeniti koliko bi mogli zaraditi od sveukupne prodaje na PC-u pa procijeniti da li im se isplati financijski. Jedino ako ih MS i Sony plaćaju šta da se konzole bolje prodaju...
Fejk, greška ili nešto treće? Pojma nemam, ali izgleda kao da se švapskom Amazonu nalazi preorder GTA V za Windowse.
http://www.amazon.de/Rockstar-Games-...d+theft+auto+v
^ ne kužim cemu to, dok god R* ne potvrdi da izlazi za PC, sve ostalo pada u vodu...
Amazon meće preorder za svaki drek.
Ne bih se čudio da u bližoj budućnosti bude neki PC bundle gdje bi utrpali GTA 5 i RDR.
Nada umire zadnja. :)