Točno.= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Printable View
Točno.= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Absolution jedina igra koja me uspjela natjerat da je ne odigram do kraja. Jedno od najvećih smeća što sam igrao uopće.
Neznate vi pojma.
Sad sam bas gledao na twitchu Forzu 5, pa jebemti mater, za nekakav "next gen" koji se veze uz Forzu, igra izgleda kao jebeni srot. Animacije su u totalnom kurcu, voznja je tako tako.
Jedini plus u igri je Hamster:
"Click here to see PS4 failure edition" :D
Dobro da ja nisam postao filmiće dva laptopa koja nisu radila i koje sam mijenjao u roku od tjedan dana, dok treći napokon nije radio kak treba, i to čak četiri godine prije nego mu je otišo DVD-drive i još nešto unutra pa više ne može vrtjet ni igre koje je prije mogo.
Ne znam kaj se čude ljudi kaj im konzole rikavaju, ko im kriv kaj su kupovali odmah na launchu.
Edit: no comment. :(= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Da nisu, firme bi bile na gubitku i to ne bi bilo dobro ni za koga.
Problem je što od muhe rade slona.
Pokvarene elektronike uvijek ima i uvijek će je biti.
Imaju garanciju i ne tebaju se živcirati.
No, to su konzole, pa kao takve smrde i još se k tome kvare i ne bi ih trebao kupovati nitko.
Najozbiljnije. Prva serija uvijek ima najviše problema i to je opće poznata stvar. A i broj oštećenih kupaca je jako malen no takvi su ujedno i najglasniji pošto se uvijek više pažnje da negativnom.
I ovo što Wind kaže, imaš garanciju tak da je to skoro pa nikakav problem.
e da je to njemac sastavio nebi bilo problema
Golf Sieben ! Das Auto !
Ja vozim šesticu.
ja četvorku =(
U četvorci sam polagao.
Jebo vas golf.
Šta ti voziš?
Megana.
Iznenađen sam. Renault je marka za sirotinju.
Al imam Appleovu naljepnicu na gepeku. #swag
Rat konzola je gotov.
http://www.cringechannel.com/wp-cont...11/93kNpKV.jpg
#swag
Znaci, ni u ukusa u aute nemas. :D= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Shots fired.
Izgleda da je Alway Online DRM, tj. prijava svaka 24 sata, još uvijek aktivna... bar za digitalno kupljene igre. Microsoft gonna Microsoft.
http://www.escapistmagazine.com/news/vi ... Tournament
= Citat =:
The debacle occurred during a qualifying tournament for New York City's Defend The North pro gaming event. The contestants played several rounds in the semifinals before the Xbox One abruptly closed Killer Instinct and returned to the home screen, where it prompted the users for authentication of game ownership. The players were baffled, and it took about four minutes before the game could be successfully restarted.
Presumably this issue arose because the game was being played in a different Xbox One console than it was originally registered on, though that does raise some questions about how to prevent this type of problem in the future. Microsoft ditched its initial concept of 24-hour check-in DRM, but clearly the current model isn't exactly flexible. The query didn't appear to give players a chance to save their game before closing it entirely, so if this particular issue crops up again, it could cost users more than just four minutes of fiddling.
Mislim da će Xbone u 3. mjesecu dobit fini boost u prodaji zbog izlaska Titanfalla.
Ne kužim zašto se ljudi tak jako lože na tu igru ;(
ni meni nije jasno..multiplayer shooter s mechovima, fora no baš da je tolki hype...al opet meni je multiplayer tek dodatak nekog igri
Titanfall je 6v6, sto mi je za jedan FPS premalo. A i nema uopce SP kampanju.
6v6 + botovi
Ljudi koji igraju šutere na xboxu su idioti.
Vidio sam par videa iz alphe koja je pocela prije par dana, mislim da mi je to dovoljno. Graficki izgleda odlicno, parkour se cini fora, al nevidim smisao botova umjesto igraca.
Iznenađenje: nikoga nije briga za Kinect više. Čak ni Microsoft.
http://news.xbox.com/2014/05/xbox-de...g-more-choices
= Citat =:
First, beginning on June 9th, in all markets where Xbox One is sold, we will offer Xbox One starting at $399*. This is a new console option that does not include Kinect. For $399, our new Xbox One offering will continue to deliver access to the best blockbuster games like “Titanfall,” “Call of Duty: Ghosts,” “Forza Motorsport 5,” “Dead Rising 3,” and the upcoming “Watch Dogs,” “Destiny” and "Sunset Overdrive." You will also be able to access popular entertainment apps, such as Twitch, YouTube, and Netflix, as well as watch live TV and use OneGuide. Finally, you will continue to be able to use many of the unique features of Xbox One including the ability to get game invites while you watch TV, switch between games and entertainment apps, enjoy Twitch broadcasts, and upload your favorite gaming moments.
čini se im ovaj novi CEO i nije toliko blesav kao prošli
Bilo je pitanje vremena.
Nepotreban teret za prodaju konzole koji ničemu ne služi.
Đaba im to kad nemaju poštenih eksluziva.
Ni PS4 trenutno nema poštenu ekskluzivu tak da su sad isti kurac.
Pa dobro mislio sam za cijeli ovaj gen. Vjerovatno će ih Sony ubiti kao i zadnje dvije generacije.
Koliko ja znam xbox se bolje prodavao.