Ne radi search pa ne mogu naći temu "Ustaj,Mirko se fajta", evo linka za stream
http://didonetwork.com/
Printable View
Ne radi search pa ne mogu naći temu "Ustaj,Mirko se fajta", evo linka za stream
http://didonetwork.com/
Pa bit će i na Nova Tv.
repriza u 20:15 a fajt je sada
Ah, mislio sam da je poslije uživo. Tnx.
CS;DR
Hebo ti tog fudbalera koji svoju kvalitetu mjeri brojem oborenih rekorda. Pele je bio i ostao bog fudbala.
Da, on je sam mjeri i samo zbog toga igra. lol.
Sereš,Messi ga šiša i sa svojih 25 godina.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Bar Pele svako malo ne izlazi s izjavama poput one da Messi neće biti smatran najboljim ukoliko ne nadmaši njegov broj golova. A da ne spominjem onu čuvenu izjavu da prvo mora postati bolji od Neymara. Nije da ga itko doživljava, al' s toliko ogorčenosti pričati o najboljem igraču unatrag zadnjih 20 i više godina može samo netko tko je i sam svjestan da se bliži trenutak kada će Messi otkloniti svaku sumnju o tome tko je najveći svih vremena, mada je već i sadašnja razina igre i konstanta nešto neviđeno u svijetu nogometa. To je nešto što zapisi na wikipediji neće moći dočarati budućim generacijama. A uspoređivati ga s igračima koji su igrali 1950. ili 1960. je jednostavno besmisleno jer bi se Barca (a i Španjolska) sa sadašnjim fizičkim kapacitetima popišala po svim onim "najboljim" reprezentacijama iz brončanog doba.
a i to je glupo uspoređivati, jer što bi tek bilo da ti stariji igrači i repke treniraju kao danas, medicina, prehrana, sam sport, sve se jako razvilo
I baš zato nema tu najboljeg ikad. Može se pričati o najboljim igračima određenog razdoblja, ali tvrdnja Messi je najbolji ikad je nešto što nikako ne stoji. Može se reći, bio je Pele, pa Maradona, pa Crujiff, Platini, van Basten, Hagi, Stoichkov, Zidane, Raul, Ronaldo, Messi... svejedno, ali tu nema najboljega. Može se uspoređivati igrače iz sličnih razdoblja ali već i sa razmakom od 10-20 godina je to glupost, a kamoli tek 50 ili više.= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Tehnologija i medicina su toliko napredovale da tu nema mjesta usporedbama. Messi i Ronaldo ne bi bili ni blizu toliko dobri da su rođeni prije 20-30 godina.
Ne pokušavam osporiti značaj koji će (već je) Messi ostaviti u nogometnom svijetu, pitanje je gdje mu je granica i da li će ikad itko dostići neke rekorde koje je postavio. Ali meni osobno su sve te rasprave tko je sad najbolji ikad, apsolutno bezvezne.
+1
Pa da, u pravu si. Messi je najbolji u novijem dobu, pa iako bi zbog standarda obrana, evolucije taktike i fizičkih zahtjeva bilo temelja da ga se proglasi najboljim ikad, slažem se da to vjerojatno nije pošteno prema ovima koje si naveo. Ali isto tako ni Pele nema šta tražiti u raspravama o Messijevim današnjim rekordima.
Jbg, ovakav nogomet je prošlost.
ronaldo (buco) je najbolji ikad, nema rasprave :), danas derbi d'italia forza JUVE!!
Ma Pelea je strah da kad umre nitko neće pričati samo o njemu kao najvećem pa pokušava diskreditirati Messija kad god stigne. S Maradonom nije bio problem, ali Messi zasad nema mrlje na karijeri. Neymar mu je zadnja šansa dok je živ da vidi nekog Brazilca na toj najvišoj razini pa ga gura svukuda.
Trenutno je najbolji igrac na svijetu C. Ronaldo. Bez ikakve sumnje. Lik je brzi,jaci,veci,ima jaci i precizniji sut,bolji iz slobodnjaka,bolju tehniku,pregled igre...itd -od Mesija. Ali je prevelik egomanijak da bi bio koristan ekipi kao sto je Mesi. Mesi je kao fudbaler totalno inferioran Ronaldu. Znaci kad se prica o skillu i fizickim atributima koje neki nogometas moze posjedovat C. Ronaldo je fantom. Nastranu to sto ga niko ne voli radi ponasanja. Meni je licno odvaratan i volio bi da onaj talenat posjeduje neko sa karizmom i timskim duho ali eto...
A ako se mora traziti najveci ikad... Zidane. Lik je u setao terenom i driblao redom sto je neuporedivo teze od driblanja u punom trku koji ima Mesi. Mesi je nizak i ima malo teziste te lako mjenja pravac i zato lako prodje 3 ili 4 igraca. Zidane je to radio klasicnom nogometnom inteligencijom dok seta i radio je to devedesetih kad je fudbal bio najjaci i kad se ginulo na terenu. Mesija u spaniji skoro niko ne smije povrijediti i to je nesto sto komentatori spominju kao normalno. Jer toboze narod zeli da ga gleda jer donosi novac...
Danas je fudbal sve vise biznis a sve manje sport.
Tražim smajlić na kraju posta ili nešto, ali ga ne mogu naći. Zlo od posta.
Neka ga neko obrise onda ako ce ti bit lakse :wink:
Ne treba, forumu ionako nedostaje humora.
Naprotiv,ja se redovno nasmijem kad navratim.
Ja sam navijač Reala od kad znam za sebe. Čak se ni ne sjećam kako je ta ljubav prema Realu počela. Meni osobno Zidane je najdraži igrač ikad i ne vjerujem da će mi itko ikad biti toliko drag kao on. Ali iz već razloga koje sam naveo, ne mogu reći da je i najbolji ikad.
Što se Messi vs Ronaldo spike tiče. Da, Ronaldo ima visinu, igru glavom, bolji nos za gol, eksplozivnost, snagu, ukratko, sve što moderni napadač mora imati. Kompletniji je igrač od Messija bez ikakve dvojbe, ali ipak nije bolji od njega.
Ja mislim da moze. Istina,medicina,treninzi i ostalo igraju veliku ulogu ali vecu ulogu igraju cinjenice da je lik bio najbolji u doba kad se igrao najbolji fudbal. Da je bio mozak i da je bio Zidane gdje god da je igrao. Mesi nije toliko dobar bez Xavija i Inieste i treba se tek dokazati u nekoj drugoj sredini.
Meni je trenutno Mesi najdrazi jer je aj da kazem kulturan,normalan igrac. Nema nista negativno i odbojno vezano sa sebe i definitivno napravi vise za tim od Ronalda i gledano iz tog ugla je bolji fudbaler od Ronalda. Ali kad se uporede iz bilo kog drugog ugla C. Ronaldo je fantom. Jednostavno je klasa za Mesija u apsolutno svakom segmentu. Mesi da je koji centimetar visociji tj tezi ne bio tako prodoran. Ja licno vise cijenim kad neko stoji metar udaljen od odbrambenog igraca i kad ga laganim hodom i fintom ostavi iza sebe nego kad ga jednostavno pretrci zato jer je mal i brz. Rezultat jeste isti ali ovo prvo trazi skill i pamet i teze je za izvesti. Ne kazem da je Mesi nema,ali je ipak tu debelo iza Ronalda,ili Ibrahimovica npr.
To sto je jos dijete u glavi i vise mu je bitan neki dribling od gola ili asistencije je druga stvar potpuno.
Da se "uozbilji" i napravi neku drugaciju auru oko sebe mogao bi lagano biti nabolji ikad i to tvrdim cisto na osnovu fizickih predispozicija i cinjenice da je lik jednostavno mocan u svakom segmentu u kom to jedan fudbaler moze biti.
Mozda jedino Ibrahimovic da bi bio bolji kad bi samo htio :) Lik je najveci potencijal ikad i ostao je na tome jer je glup ili sta vec. :)
Taj tvoj drugi 'ugao' gledanja ima smisla jedino ako igraš football manager i tako ih uspoređuješ. I Drogba je veći i snažniji od Messija, kakve to veze ima? Da je nogomet tako jednostavan, najbolji igrači bi bili Yaya i Essien. Nigdje logike, no. Možeš ti napisati da ti je Messi najdraži, ali uzalud ti sve nakon izjava da je Ronaldo superioran u svakom pogledu, da je bolji u svakom segmentu igre. Jednostavno nije. Stvarnost je malo drugačija od PES-a, a strength 17 i jumping 16 kod Ronalda ne igraju nikakvu ulogu. Messi samo asistencija ima približno onoliko koliko Ronaldo ima golova u zadnje 2 sezone, tako da ne vidim odakle to da je Ronaldo kreativniji. Mislim, svaka mu čast, nagledao sam ga se u crvenom dresu, ali on je tek prošle godine počeo zabijati u el clasicu, o čemu dalje da pričamo? Šta bi tek bilo da Barci obranu ne čine vezni igrači i krila? Taj tvoj drugi ugao gledanja jednostavno nema nikakvog doticaja sa stvarnošću jer ga Messi pere u zadnjih 5 godina.
prije bi reko lud :)= Citat =:
Izvorno postao Marvin OCX
Modrić zabio prvijenac za Real, a Inter dobio Juve usred Torina nakon što su od prve minute gubili i prekinuo im niz od 49 utakmica bez poraza.
Zlo i naopako:(
a malo mi je i drago jer igraju ko kurac vec duzi period, mozda ce se sada trgnut i konacno promijenit tu mutavu formaciju.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Mora se Conte vratiti da ih poslozi opet. Ovaj zamjenski trener je uzeo dobar kes od nekog da ih unisti :(
Što točno je s Conteom, ne pratim baš? Nema šanse da ih više vodi ove sezone ili ima još pravo žalbe na tu odluku?
Skratili mu kaznu sa 10 na 4 mjeseca. Kaznu za nesto sto nije napravio ali eto...
da, pocetkom 12 mj. mu istice suspenzija.= Citat =:
Ok, tnx.
Jednostavno... :pray:
Točno to, riječi su suvišne.
Eh Sammir nije Damir
Car :pray:
bog isus nogometa
Malo kasno palim.= Citat =:
Meni je osobno ovaj najdraži Zidaneov gol ikad. Čak i draži od onog u finalu LP protiv Leverkusena.
Osobno ne želim ići u rasprave tko je najbolji ikad, no moram se složiti s tobom. Messi je "jedan" na terenu, no Zidane je bio i za sebe, ali ogromnim dijelom i za druge. Mislim da je najbolji playmaker svih vremena. Nije zabijao mnogo, ali kada je zabijao to je uglavnom bilo jawdropping, a o tajmingu za pogodak da ne pričam.
Mene je kod Zidana najviše fascinirala elegancija kojom je on rješavao razne situacije. Mogu ljudi trubit koliko hoće o 100 golova po sezoni Ronalda i Messija, o slalomima Maradone, o driblinzima Ronaldinha, o 1000 golova Pelea, ali Zidane je bio i ostao jedan jedini.