Flanderu jel mi dobro ovo za sad http://www.wowhead.com/?talent=fZMZE00MSi reci mi jel tribam improvat sta u assassination il da idem samo na subtlety?
Printable View
Flanderu jel mi dobro ovo za sad http://www.wowhead.com/?talent=fZMZE00MSi reci mi jel tribam improvat sta u assassination il da idem samo na subtlety?
dobro je dobro, sad još jednom stavi u imp ambush i onda trpaj u imp eviscerate i malice, tad da imaš jaći finishing move i veće šanse za krit koji dobiš malicom= Citat =:
Izvorno postao Sova
btw jesi ti na Blizzu ili si na private serverima?
Na oficialnom serveru sam (Karazhan) i fala na pomoci al izgleda da kad improvam ovo sta si mi reka da cu te opet posli pitat za pomoc zato jer sam noob.= Citat =:
Izvorno postao flander
a dobro sto se tice SS-a moze to valjat slazem se al ga nisam naviko igrat... stvar navike Samo jos da dodam da se moze fino sa cold blod-om mage skinut i to frost dakle garrote>hemo>hemo>cekas blink>vanish nabacis 2 poena>posto mu je onaj shield vec unisten opalis 3.5k-4k crit i eto magea na 30-35%
E da sta predlazete za pvp (arena) roguea poslije 2.3.2 jer nema vise 2xAR-a? ja sam konto nastavit sa ovim ili eventualno SS naucit
@ Sova nemaš beda samo pitaj, šteta kaj nisi na Ragnarosu pa bi ti pomagao, ono fakat, neam kaj za delat pa bi mi ti bio zabava ^^
@ WoW Fan neam pojma kaj je dobro za arenu jel da ti zaprav velim nisam opće igrao arenu, jako jako slabo, imao sam partnera locka, baš smo se ono ufurali za to kad je on prebacio chara pitaj Boga di, a meni istekao bon i to baš kad je škola počela tako da nisam ni nastavio igrat na neko vrijeme, ali kolko sam ćuo frend mi je sa ovim buildom kojim ja igram doduše on mi ga je složio, kaže da je do heben build za arenu kad se istreniraš, ono da su rušili sve, dva roga su bili on i bratić njegov, fakat bolesno
Evo ljudi,digao sam se na lvl 18 (private),NElf Rogue,pa sam se premišljao,koje talente da uzimam (PvP) i gdje mogu naći nešto za učit picklocking,imam jednu kutiju lockanu,ali je nemogu otključat.
Zasad imam ovako:
http://www.worldofwarcraft.com/info/...00000000000000
Mislio sam da idem reset talenta pa da mi u combat budu samo 2 boda za Improved SS.
Nećeš se na privatnim serverima nagledati PvP-a :).
Kôd za linkanje ti je inače ;
Znam ja dobro bb kod,trust me,ali svi su ovako postali,pa da i ja :D
Na ovom serveru svakodnevno ima oko 2k igrača online,stalno se napadaju gradovi itd...dosad sam se nagledao itekako PvP-a
E znate onaj filmic od Zul'Amana?Kada onaj Troll kaze:"I spit on the Horde!".
Tako ja sada kazem:"I spit on the Rouges!"
Jednostavno mrzim ih.Oni stalno isto rade.Sakrij semdodi iza leda i smash.i to cijelo vrijeme... :rotfl:
Bolesna klasa :o
Mrzim ih.
Izgubio si od nekog rogua u duelu? :P.
Ma idu mi na zivce u BG-u....
:rotfl: Vjerujem ti ja sam bio Warlock pa si moš mislit kak mi je bilo.= Citat =:
Izvorno postao Black Knight
Nemoguće,warloci se žale na nešto ;).
Nije ni čudo da te ownaju,NE Sići na BG-e do 39-og levela,previše twinkova (rogue,začudo).Ja sam svoj prvi BG' na hunteru napravio na 49-om :P.= Citat =:
Izvorno postao Black Knight
EDIT: Sorry,double post :eyebrows:
Istina je kacigo vjeruj mi warloci mi nemogu nis, neznam zasto ljudi misle da su warloci prejaki, al sad nastavljam sa svojim lock altom pa cu valjda skuzit :D= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
A sad sto se tice flander-a...
Ja stvarno neshvacam kako tebi to moze bit bolje buduci da si potrosio 5 talenata bezveze (Opportunity x5), mozda nisi dobro procito sta radi Opportunity. WoW Fan-ov spec je bolji al bi ja radije uzo hemo+adrenaline spec il u njegovom mozda Fleet Footed umjesto Quick Recovery.= Citat =:
Izvorno postao flander
nadalje...
Buduci da ti flander nije bas kvalitetno objasnio(blago receno), recimo da ti se vise sviđaju nozevi (meni isto ALI ne preporucujem ih za lvlanje) moras imat par stvari od talenata obavezno: Improved Gouge, Improved Backstab(osim ako ideš na mutilate - nisam nikad probao / iskljucivo pvp talent). Da pocinjem ispocetka ja bi si slozio talente ovako, pa bi nakon toga dodao 5 talenta u Opportunity, Initiative je dobar talent također toplo preporucam isto tako i Master of Deception / Camouflage (jos dan danas se nemogu odlucit koj bi radije od ta 2), Dirty tricks isto prekul. Inace ovo je sve samo za dagger rogu i nikako ali bas nikakoSnemoj uzeti Hemorhage sa daggerima, to je talent iskljucivo za spora oruzija (sa velikim maksimalnim dmg-om). OvakoSbi izgledao taj dagger spec na levelu 70(za pvp - moze i za pve, iznenađujuce sam zadovoljan rezultatima), ili ovakoSza pve.= Citat =:
Izvorno postao Sova
Edit:
Joj da moram dodat josh spec koj ti preporucujem za levelanje buduci da ne preporucujem daggere :rotfl: evo ga tuSa zapocnes ga ovako. Vrlo je ubojit u pvp-u i sa lakocom ces ubijat cudovista i po par lvla vece od tvog (2-4). Eto to bi bilo to gl & hf. :friends:
@ Zicmi de to nisi normalan, aj mi onda prevedi kaj znaći Opportunity , hebote pa 20% više dmg-a ako dereš sa leđa, što je odlično sa garrotom
Evo talenti mi idu ovako http://www.wowhead.com/?talent=fhxZMZE00cSi u sta bi triba ic sad?Odlucujem se izmedju improved Bacstab,Dirty Tricks i Camouflage.
rekli mi ovi da neidem u BG do 70 :P= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
Evo ljudi improva sam Malice do kraja a sad mi recite jel dobro da sad idem improvat Backstab?
ako misliš oš do mutilate-a onda nemoj= Citat =:
Izvorno postao Sova
Onda reci sta da improvam.Zelim da bude za daggere jer se specijaliziram na Assassination i Subtlety a ocu da bude dobar za PvE i PvP.Ovo je moj trenutni build http://www.wowhead.com/?talent=fhxZMZE00cSJa mislim da ne bi bilo lose da sad improvam Bacstab zbog PvP jer kad se dosuljam iza njega ambusham ga i dok se okrene imam jos vrime ubacit jedan Backstab a u PvE u instancama uvik ambusham pa posli backstabam a kad nakupim nesto combat pointa onda ubacim Eviscerate pa ponovo tako.= Citat =:
Izvorno postao flander
= Citat =:
Izvorno postao Sova
a onda deri po imp backstabu ako govoriš da tako igraš po instancama....
mada bi ja radije stavio Remoresless Attacks ili Ruthlessness...
ili skombiniraš Imp Backstab i Remoresless Attacks, to ti je onda 50% šance da lupiš backstab crit
Btw sova ako samo mogu na nesto ukazat ako ces vec ic na backstab build onda umijesto da otvaras sa ambushom provaj otvorit sa Cheap Shotom u bgovima , 4sec stun jos ako tempiras dobro energy tick puknes ga dva puta dok ovi uopce skuzi sta se dogada xD= Citat =:
Izvorno postao Sova
Ja mislim da ce to opet dat isti dmg kao jedan Ambush.Ne znam.Vidit cu sad sam stavija jedan talent poin u Backstab i mogu rec da mi je to u instanci sad bilo dobro pa cu njega improvat do kraja pa cu vidit sta ce od toga bit.
evo ovako sova= Citat =:
Izvorno postao Sova
imp backstab talent 3/3 ti povecava crit sansu na backstabu za 30% , a sad uzmi u obzir recimo da imas 20% crit sanse vec . Znaci na backstabu ti je 50% sanse za crit , tako da ne ambush + backstab ne rade isti dmg kao dva backstaba :D osin na clotherima i to jer se njih i ne isplati cheap shottat
= Citat =:
Izvorno postao Kasho
garrota je bolja dosta od cheap shota, manje energya, silence ....
edit: naravno za clothase
pa narabno da je garotte bolji od CS zato kaj hebeš to ako ideš na maga kad ti se ovak i onak od stunt loka sa onim blinkom
pa i napisa san da se clothere ne cheap shota , u slucaju da to niste vidili :D :D
Evo ovo sam slozija http://www.wowhead.com/?talent=fhxc0xZMZEMesMGos0otSi sad mi recite jel to dobro za daggere za pve i pvp.
= Citat =:
Izvorno postao Sova
moj trenutni, i fakat najbolji build koji sam do sada imao, derem sa mačevima i dmg je opasno velik, grindanje mi ide ko iz cenzure
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 1213501051
i nije ti dobar Hemmo build za daggere, za daggere je bolji Mutilate build, drž se ovog mog builda i na grindaj honor za one mačeve i kolji ^^
SOnda mi pls slozi neki build za daggere da s njim koljem u pve i u pvp.Ovo je moj trenutni build http://www.wowhead.com/?talent=fhxzZMZE00c= Citat =:
Izvorno postao flander
Zelis rec da si improve 5 talenata u Opportunity samo zbog garrote-a??= Citat =:
Izvorno postao flander
Pa nemozes se tako raz bacivat talentima covjece... potrosenih 5 talenata bezveze opet kazem, bar za tvoj hemo spec...
al buduci da sam dobar :P ovakoSmozes unaprijedit svoj spec= Citat =:
Izvorno postao flander
Sova jesi ti uopce procitao sta sam ti ja napisao ili sam samo potrosio vrijeme bezveze.. :o= Citat =:
Izvorno postao Sova
I nemoj unaprjeđivat Sinister stirke i Hemorhage ako igrash sa daggerima , vec ljepo unaprjedi Improved Gouge da imas vise vremena da ti se napuni energija dok cekas iza leđa neprijatelja u nadi za backstab crit :killyou: . Isto tako Ambush je vishe manje beskorisan, ionako ces uvjek otvorit sa Cheap Shot-om od 5 sekundi radije osim na mage-u, njega naravno pocastish Garrote-om.= Citat =:
Izvorno postao Zicmi
Dakle u pravilu ide: Cheap Shot > Backstab > Gouge > Backstab > Kidney Shot > Backstab > Gouge > Backstab -> trebo bi bit mrtav nakon 4 backstaba, ako nije mozes ga blindat pa josh jedan backstab ili vanishat pa sve ispocetka.
JEDAN VRLO KORISTAN SAVJET ZA SVE ROGOVE: Ako neradite dmg niti ga neprimate 5 sekundi izlazite iz borbe ( tehnicki ste ''Out of combat'' )
pa se mozete stealthat bez upotrebe Vanisha, samo obicnim klikom na stealth ikonu. Buduci da Improved Gouge onemogucuje vaseg neprijatelja da vas napadne za 5.5 sekundi mozete se stealthat 50 puta u jenoj borbi, pod uvjetom da nemate Fearie Fire (Druid debuff) il nesto slicno tomu e.g. Hunter's Mark.
Mozete Vanishat i kad imate neki DoT na sebi ali cete izac iz stealtha cim dobijete dmg od DoT-a tako da morate odmah nakon Vanisha lupit Cheap Shot / Garrote. Ako dobro tempirate moze vam spasit zivot protiv Priest-ova, Lock-ova i ostalih smrdljivih DoT-era :kill: .
Sretno Gank-anje, Zicmi
ups neki stek postalo se dvaput pa bi bilo ljepo kad bi neki admin obrisao ovaj drugi post
@ Zicmi evo mogu i ja reći da si bezveze potratio par talenata na gluposti, prvo Dirty tricks, koji ce mi to klinac, sapam nikada, eventualno kada sam u raidu pa ono sapam jedno da lakša bude borba, blind ko blinde dal troši više ili manje energija tal sve jedno, jel 10 sekundi ti je sasvim dovoljno da se izlječiš sa FA i da ti se energi recovra, onda si stavio recimo u onaj Heightended senses koji fakat ništa ne koristi, otkriva stealth detection protiv koga, i ovak samo mog rogovi bit stealth na neogranićeno, a i ako naletiš na rogu znaš da nemaš kaj čekat nego lupi čim prije, i ovo za 4% da izbjegneš ranged napade, kaj mi to vrijedi kad ako idem protiv maga ili locka koji imaju gro instant magija, potpuno nepotrebno, Enveloping Shadow se meni isto činio korisnim ali rijetko se desi da izbijegneš AoE.
Tako da fakat nisi neš bolji od mene ako se tiće potrošnje talenata :wink:
Mislim da ne pricas gluposti samo bih ja ostavija Ambush improvan umisto Dirty Tricks i jos neceg,da li da sad ostavim Sinister Strike zbog pve-a?= Citat =:
Izvorno postao Zicmi
Ljudi izvinjavam se bija je neki lag pa pls obrisite ovo.
gle nitko ne priča gluposti, samo kaj nas dvoje se prepiremo koji je bolji build, jel nema najboljeg builda, svatko igra kako zna, ja samo velim da sa mojim buildom meni jako dobro ide, još sa opremom koju imam jako lagano grindam, doduše nism neki epic ali ide mi, imam 9.5k HP-a i neznam ono sad bezveze govorim dok ne dojdem do 1.5K HP-a grindam po sat vremena a da se ne hilam, naravno to rokam one Shadow mobove koji dropaju Mote of Shadow, i fakat sam zadovoljan sa tim buildom
Napisa sam da NE mislim da prica gluposti.= Citat =:
Izvorno postao flander
pa samo kažem :D sve 5 ;)= Citat =:
Izvorno postao Sova
Evo procitao sam par postova i vidim da netko zeli talent za daggere , ja cu ti dati savjet i nemoj ici na dagere bolje odi na neke swordove ili mace jer ti je dmg puno veci ako ides na hemo spec (zbog patcha), ja sa njim dilam isto kao i neki dageras sa backstabom a jos i kosta manje energya tako da ti se to puno vise isplati a i veci je white dmg evo primjer (ovaj specc ja trenutno koristim):
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 1210400000
Ovaj specc je vise za arene ali mozes isto napraviti i sa swordovima samo stavi umjesto mace spec stvai sword
Ali meni najdrazi specc je 21/0/40:
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 1210501350
To ti je moj savjet, probaj pa javi, ali siguran sam da neces pozaliti
:D