sad mi se cini pak da je Jax veoma OP :/
Printable View
sad mi se cini pak da je Jax veoma OP :/
Jax je uvijek bio OP XD
To ili su ljudi koji ga igraju nešto luđi od prosjeka, moj frend na primjer rastura sa Jaxom čisto zato jer igra ludo, zalijeće se kad ne treba tower divea u prvih deset minuta, BD dok nam biju bazu, zato je vrlo teško protiv njega ići jer baš i ne znaš što će sljedeće XD
Also, vidi moj score:= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
http://imgur.com/xqzZP.jpg
Imam manje killova jer je moj team bio jako čudan u team fightovima pa su nas često ownali. Ali gle mi damage output. Physical damage ti je nešto veći od mog, ali je moj Magical damage neusporedivo veći od tvog. AS/AP je najbolji build za novog Teema po mom mišljenju, a ovo je bilo prvi put da sam ga igrao od patcha. Improvizirao sam i dobro je radilo.
Pobijedili smo na kraju.
Ja igram sa Jaxom u zadnje vrijeme i dobar mi je. Samo ponekad varira, nekad mi ide sjajno sa njime, nekad baš i ne, ovisi tko je protivnik. Kakav build ima frend?= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Ja i Garen smo se borili protiv svojih i njihovih da dobijemo ovo(obratite pozornost na largest crit)
Danas igrao na accountu od najmlađeg brata sa shenom :D
27/1/14 bio score :D
Koja je to razlika između igra lvl25> i lvl 10 igra :)
Tako sam ja prije par dana napravio novi account da testiram Teema na njubicima.
Score mi je bio svaku rundu 20+/1/20+ :)
AP Teemo je kurva, pogotovo ako si ti Teemo u drugom timu, nagazim na jednu gljivu i ode mi preko pola hpa i onda se on pojavi opali jedan TS i ja sam mrtav ;_;
:D mhaha...= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Te emo on duty ! =)
Sad sam si kupio Tryndamerea , idem ga spraksat.
Kako me nejde sreca. :(
Ne kuzim zasto ljudi ne mogu slusat jedan savjet zbog kojeg bi pobijedili borbu.
Konkretno teemo u timu je nakon 30 minuta borbe imao 1400 healtha i 0 armora dok smo svi mi imali 2100+ healtha i magic resist posto su svi bili ap.
Nikakve moje molbe nisu uspjele i naravno da je svaka tim sora prakticki bila 4 vs 5 i naravno da smo izgubili.
Zadnjih desetak sora mi nejde i nejde uvijek netko nafeeda ili dc-a ili jednostavno ne slusa.
Jucer sam imao jedan od najlijepših mečeva, ako ne i najlijepši.
Obje ekipe su bile s dobrim igračima i dobro smo igrali. Vodili smo s 5 killova jer smo ih uspjeli u jednom trenutku sve ubiti. Imali su yia i twitcha i odmah sam kupio thornmail. Uletio sam o teamfight i tauntao ih na sebe :D, sami su se ubijali :D
Uspjeli su nam srušiti 2 inhibitora i sve towere, sljedeći napad smo mi njima sve towere srušili, al nismo uspjeli inhibitor.
Uglavnom meč je trajao 1h i 11minuta. Bilo je sve puno obrata i to stvarno nevjerojatnih obrata i na kraju sam napravio tripple kill sa shenom i to je bilo to, teemo je uletio, pobio ostatak tima i srušili smo im bazu.
Stvarno meč za pamćenje i sve se više dvoumim da li da uzmem shena ili morganu :P
Što vi kažete?
Jučer smo imali jedan kul meč ja i frend, na našem midu smo imali pantheona, čim je bio 6lvl samo je počeo skakati po mapi, uskoči ubije dvojicu i vraća se u bazu i tako opet.Nakon 20 minuta imao je preko 20 killova i nijednom nije poginuo, uspio je poginuti tek nakon pola sata kada je već imao preko 30 killova
ma uzmi shena ;)= Citat =:
Izvorno postao NITROS
Pantheon je i meni zakon :)
Ja sam danas imao super match sa Tryndamereom, kojeg smo izgubili jedva i to 4/3 vs 5.
Jedan je odmah na početku livao, drugi je bio do lvl-a 6, pa onda disconnect i tako cijelo vrijeme se vracao i odlazio do engame-a, gdje ga vise nije bilo.
Nafidali su moji olafa ali kasnije dok sam i ja bio nafidan vise nije imao sanse.
Stats: 32/14/13
addajte me, EU igram. nov sam jos, tek lvl 13 ali eto..igrao w3 i dotu prije pa ide :)
ingame : Sillenius
sutra uzimam katarinu ^^
Eddan :)= Citat =:
Izvorno postao Norther
:)= Citat =:
Izvorno postao Lord Coldwolf
evo odigrali igru, jebeno si igrao.
ja fiddle on kata, dobili.
Kupio morganu, jesus kako je ženska brutalno jaka. Nevjerojatno. Ashe me vidjela na malo hpa, ona na full. Bacio shield na sebe, nju stunao i odigrao kombo i bila je mrtva a ja se nahilao. Nevjerojatno :D
dobra je :)= Citat =:
Izvorno postao NITROS
Svidja mi se ponovo ova nova, zakon kako ih brzo stancaju :D
Izgleda da je zapravo Teemo bio prvi na mjesecu :)
edit: sada sam otisao u shop, skin košta 1820 RP-a :hangin:
:D aaaa... predobar je !! kawaii!!! :D
ovo ide na desktop :)
Igrao sam sa Zileanom i dobar je support champ, samo što baš i nema neki dmg output, samo 1 spell :(
Galio mi se čini kao prava zvijer, našao sam super guide i vidjet ćemo što će biti od toga. Ulti je jako, jako dobar :D
Lol, da, Zil ima samo jedan spell sa damageom. Kojeg može bacit dvaput. I stackaju se.
Ali je i dalje jedan spell koji radi dmg. To što si rekao vrijedi, jedino tako može napraviti neki bolji dmg.
Weee, 1k post :D
kupio katarinu, rula mi ^^
sada malo s njom..i onda bi probao ili gangplanka ili rammusa ( posto su mi rekli da pantheon sucka, a njega sam htio )
what do you say ?
= Citat =:
Izvorno postao Norther
A ja i dalje tvrdim da ne sucka.
Ima svoj mini stun skill, koji ima dosta dobar range, sa jebenim AS svaki 4. udarac mu aktivira stit oko njega koji blokira damage od 60mislim i vise. Nerfali su treci skill, ali uopce ga netreba buildat oko njega. u tim sori ako su ovi usporeni, stunnani, moze sletjet napravit dobar damage i jos malo ih usporit sve.
Zamisli galeona , fiddlea i njega u timu, galio sa ostatkom spreman za ulti, fiddle greba sastrane. Pantheon skace na njih malo prema smjeru u kojem mogu pobjec.
Tko ti je rekao da pantheon sucka?? Istina je da za pantheona treba malo više skilla, ali kad se uvjezbas onda ces ownat(jos kad ti daju mid) :gitara:= Citat =:
Ne pantheon ne sucka vec ima drugih heroja koji ce bolje napravit svoj posao.
Od zadnjeg velikog nerfa je UP i osim ako nisi super izvjezban sa njim panth ce biti beskoristan nakon early game-a.
Uzeo sam si master yia, ima neko neke generalne savijete za njega?
a ono, kolko ja znam naberi mu high damage, uzmi flash i exhaust mozda.
Nego, jucer smo imali par epic gameova nas par tu sa pcplaya, ima nas oko 10 dok smo svi online pa se mijenjamo :D
I sad neka mi netko kaze da je hon ili dota zanimljivija :P
hon i dota su pecto puta zanimljiviji od hona.
i ovo nije trollanje, čisto realnost
:D od hona da.. lol= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
noob :P= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
/spam
:pray:
hihi :D
and look this Sivir aaaa <3 :D
Dobar skin jel ? :P
http://riot-web-static.s3.amazonaws....0-%20Sivir.jpg
Do want!
U potpunosti si u krivu.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
I ovo nije subjektivna opservacija, čista objektivnost.
= Citat =:
Zbog ovoga sam kupio Sivir :)
isuse... kad god vidim ovu temu i postove u njoj izgubim nadu u ljudski rod
ista stvar se dogodi kada vidim tebe