E daj mi sad recite, planiram kupit igru i kaj je besplatna?
Mislim placas samo igru a acc je besplatan?
Printable View
E daj mi sad recite, planiram kupit igru i kaj je besplatna?
Mislim placas samo igru a acc je besplatan?
kupis igru i vise nista ne placas :wink:
Gdje mogu nabaviti Gulid wars po jeftinoj cijeni?
mozda EBAY ?= Citat =:
Izvorno postao Zica
u algoritmu trenutno nema, probaj crovortex
ali pito je jeftino.......= Citat =:
Izvorno postao Kron
na e bayu ces ga platit vise nego u nekom ducanu u hrv.
pogledaj ovdje, cek nak nađem
evo
viewtopic.php?t=6991
Evo narčio sam Prophecis iz Crovortexa, inače prije njega sam kupio Factions, sto je bila vellllllllllllllllllllika greška, veća od one u Černobilu.Eto sad nestrpljivo čekam da mi pošalju mail i da potvrdim narudžbu.
I am so happy! :D :D
zasto kazes da je tako velika greska bila?= Citat =:
Izvorno postao Thrall
ja sam isto prvo F kupio pa onda prop i nf ... ali stalno se vracam na F i tamo likove nove radim :) ( stalno AB i FA igram pa mi je mozda zbog toga najdrazi dio gwa zapravo F ) :)
Super za tebe. A ako si htio istaknut da je bila velika greska trebo si produljit E ili A umjesto L. Ajd probaj dugo izgovarat L i shvatit ces na kaj mislim ^^= Citat =:
Izvorno postao Thrall
Glupo mi je to sto nemam skillove iz prophecisa pa ne mogu raditi solo Fow npr, ili kada igram s monkom u HA cesto me izbace jer nemam dwaynas kiss koji je takodjer prophecis skill itd.A Dobro je to sto ima AB itd..
solo fow sax. Warrior si, i runnaj.
Ja sam danas okrenuo 7.5k u 10 min. Sve skupa cca 25k.
Kako?= Citat =:
Izvorno postao Kron
khm...plati :)
ne, ovaj, ajd recu ti. Odes u elona reach. uzmes party 1.5k each i runnas misiju + bonus. PRVO ODRUNAJ BAR 2 PUTA DA SKUZIS KAKO IDE!!!
Nedo ti bog da mi musterije pokupis :)
Lol i nemam Nightfall jos.Ali hvala, ako oces ja cu to raditi u german districtu lol.Ma dok ne nabavim Nightfall preostaje mi samo solo FoW i solo UW.Jer sam NOOB kad je u pitanju zaradjivanje, a jos vec kad je u pitanju kako potrošiti pare.
glr, samo izprakticiraj taj run. mozes ici sa w/mo, nema shatter enchantmenta. baci mending i deri. jos heal area i healing breeze, letis ko manit.
Elona Reach je u Proph, nije u NF.= Citat =:
Izvorno postao Thrall
a da, vidi crap, on ima samo factionse. a neznam, cujem da runnaju u nekoj misiji gate of maddnes (??)
nemoze se ta misija runnat :D= Citat =:
Izvorno postao Kron
radio sam je 15 puta dok na kraju nsiam uspio :(
E, jel imate i vi problema sa spajanjem u GW? Ja se nemrem spojit :(
Narucio sam Prophecis ,sad samo cekam da mi stigne.= Citat =:
Izvorno postao Kron
Prebacit cu mog Warriora tamo i uživati. :fof:
daj thrall maro smiri hormone prije si govorio da je prope sranje da ga nitko ne igra :rotfl: :rotfl:
a sada govoris da je super zato nemoj s*** :D
Tada je govorio o PvE igri, a sada misli na PvP igru tj. na skillove iz Propheciesa.= Citat =:
Izvorno postao Black Knight
Black ne seri nikad nisam rekao da je prophe sranje , a rekao sam da ga nitko ne igra jer sam imao dosta drukciji pojam o GW-u nisam nista imao pojma pa sam i dosao na ovaj forum.Jer sam vidio u BUG-u da su rekli da ima novih armoura itd. pa sam ja mislio da je Factions Prophecis plus sve ostalo i da je prekasno da narucim Prophecis jer su ga ljudi presli i to je to, kada predjes PvE da je igra gotovo, nisam ni znao sta je PvP, ni nista drugo so dont shit! :twisted:= Citat =:
Izvorno postao Black Knight
hehe ok :D= Citat =:
Izvorno postao Thrall
Sve ok. :fof:
Ja još uvijek čekam mail da ga potvrdim, zašto?
Zato što je gužva zbog WoW-a BC-a :twisted:
vako kaj sad u factionsu.. prešo sam sve(mislim) kvestove i dve misije na onom zelenom otoku di počinjem i sad nema ni kvestova ni misija... kak da idem dalje, valjda tream tam desno na obalu die sve neki mrak :kill:
Kako bi bilo zakon kad bi ljudi počeli ČITAT šta im kažu kvestovi, a ne samo klikat na zelenu kvačicu...
U zadnjem gradu koji si posjetio ti stoji lik s uskličnikom.
Tom liku daš nešto i on te pošalje na drugi otok,poluotok, šta je već.
Evo sada čekam da mi stigne Prophecis, potvrdio sam mail iz Crovortexa i to je to.
vako koi je najbolji bow za prelazit factions.. kron mi dao svih 5:)
http://www.imagesforme.com/thumbs/560gw029.jpgShttp://www.imagesforme.com/thumbs/361gw030.jpgS http://www.imagesforme.com/thumbs/1304gw031.jpgShttp://www.imagesforme.com/thumbs/9505gw032.jpgShttp://www.imagesforme.com/thumbs/3094gw033.jpg
vidim ima tu cold damagea piercing i lighting, to ne kužim pa pitam... inače ova prva je best kaj ne:)
ovo zadnje nije bow kolko ja znam a po meni je 1. najbolji zato sto ima health +29 a i ostali modovi su dobri :)
da upravo tako.. to zadnje je dodatak za bow :)= Citat =:
Izvorno postao Sam
da da znam nego nisam uopće gledo kaj skrinšotam :yuck:
Zakaj imaš tolko ID i salvage kitova?
Pa kupi si superior ID i salvage kit. Čuvaš si mjesta u inventoriju tak.
zivio guild wars
skuplje, ovako sejvas lovu a inventory spot ako ti je tako vazan, premjestis na drugog chara pa onda swichas kad trebas stvari...= Citat =:
Izvorno postao noda
sve ovisi o liku...
ugl, wicked bowovi, imam ja takve, al mislim da je moj cak i perfect stormbow
ako cemo se vec kurchit :) ja imam feathered 20/20 +30 Q9 15^50.
super skin a nije ni skup.
Mislim ak nema para za superior kitove..= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
e kaj s emože samo jedan elite skil nosit, neće mi stavit dva :cry: :cry:
da, mozes imati samo jedan elite