TF2 definitivno, puno vrijednije od Bioshocka.
Printable View
TF2 definitivno, puno vrijednije od Bioshocka.
Malo sam gledao gameplay filmeke i ne izgleda loše, pogotovo onaj Spy sa leptirom. Ali ne znam, rađe bi uštedio za neki SP pošto mi je za sada dovoljan 1 MP FPS.
Ali akcija je genijalna, ono OVERLORD za 1,24€S:O Vidiš, to bi si čak i mogao kupiti! Šteta je ne kupiti takvu igru za jebenih 10 kuna :pray: Sladoled u kornetu je skuplji od toga...
Nitko nije rekao da su oba Left 4 Deada za 10€ :thumbs2:
Zasto nije Clear Sky umjesto SoC u paketu. SoC vec imam :(.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Inace, Bioshock uzimam definitivno.
mi smo si vec davno jamili :)= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Uzeo Overlord i STALKER bundle, i Frontlines Fuel of war :D, a da priča bude još bolja, uzet ću Bioshock 100 %, a mislim se za Amnesiu...
TF2 je jedan od najboljih PC multiplayer shootera, definitivno uzmi.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ja sam mu isto rekao da uzme, jednostavno igra će te uvući u svijet, ja sam bio također skeptičan pri početku zato što me jednostavno ne privlači inače koncept multiplaye shootera (l4d se i proslavio jer je donekle to promijenio), ali na kraju se ispostavilo da je igra itekako bila vrijedna moje dragocjene pažnje.
POČELA JE'!?!? :shock: :shock: :shock: TRČIM PO RDR!= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Jucer sam testirao taj Steam,i kupovinu preko njega, pa me zanima, da li vrijedi sta taj Frontlines i Dogfighter koje sam uzeo (i je'l taj metascore reprezentativan pokazatelj vrijednosti igre, ili i tu vrijedi "o ukusima se ne da raspravljati")?
Danas cu si jos par igara na popustu uzet, pa me zanima, koja igra pruza vise zabave po vama; Team Fortress 2, ili Left 4 Dead bundle?
Hmh TF2 mozes cak mozda i vise igrati,ali L4D2 igra par ljudi i na forumu,pa mozda i sa njima mozes igrati,ono,to je vec pitanje ukusa,obe igre mozes igrati dosta dugo,obe su mp igre,obe su brze,zabavne,pitanje ukusa ti je to,ako vise volis horor,uzmi L4D2.
Meni osobno je TF2 puno raznolikiji i zabavniji. Mislim, 8 (9? jebi me, ne mogu se sjetit) potpuno različitih klasa, između ostalog. Moj savjet je da uzmeš oboje ako nije baš panika s parama, ~60kn ni vamo ni tamo.
Ja bih ti u svakom trenutku preporučio Left 4 Dead! Jednostavno zato što ga svi igraju, istina ne tako intenzivno kao i prije, gotovo nikako zapravo :D, ali left 4 dead i team fortress 2 su 2 različita svijeta.
Moraš shvatiti da je Left 4 Dead dosta punija i kvalitetnija igra nego team fortress, team fortress nudi vrhunsko multiplayer iskustvo, ali left 4 dead je napravljen (bar kad se radi o kampanjama koje ćeš uglavnom i igrati ili versusu) za 4 igrača, znači ti i trojica iz ekipe pričate na mikrofon i iživljavate se nad zombijima u ruhu jedne kvalitetne singleplayer igre.
E i da, uzmi Bundle čisto da vidiš kako je Left 4 Dead 1 imao bolju i strašniju atmosferu od dvice zato što se sve staze odvijaju po mraku i nemaš melee oružja.
Odakle ti ideja da je L4D kvalitetnija igra od TF-a 2? Reci mi jedan primjer (ne)kvalitete di jedna igra nadmašava drugu. Uglavnom smatram da TF2 nije ništa nekvalitetniji od L4D-edova, nego jednostavno je stvar o ukusima i volji pojedinca, ak voliš s frendovima napucavat AI zombije onda uzmi L4D, ako se voliš igrat timski protiv drugog tima, sa masu različith klasa di svaka klasa zahtijeva totalni drugačiji stil igre(al totalni), smiješne situacije, zanimljive mape i misije, onda si uzmi TF2.
Osobno smatram da je TF2 dugotrajnija igra od L4D-a, cisto zato jer se ne boriš protiv AI-a...
L4D je mnogo zabavan, pogotovo kad igraš versus - znaš, protiv drugih ljudi, Feanore. :)
Ma uzel bum obje, pa da zaokruzim cifru na 300, jer mi ionako dolazi WoW pretplata na naplatu...
Hvala svima :)
Puno novih popusta na Steam-u!
za sve željne gmizanja, Worms Reloaded u pola cijene. Za zajebanciju s ekipom se teško koja igra mjeri s ovime.
http://store.steampowered.com/app/22600/
Kupio TF2 i Overlord.
Kako je TF2 awesome igra :pray:
jel valja šta ovaj trine, na akciji je
Znam da postoji i ta opcija, al priznaj da je puno manje igranija od Co-opa. Mah samo me ljuti kad netko napiše neku izjavu tog tipa bez da ispred stave ''ja mislim''. To ''ja mislim'' bi rijesilo tako puno flejmova na forumima da to nisu istine...= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
:D
EDIT: EH i da Trine, valja, pogotovo u Co-Op-u...
Trine ftw!
Jbt napokon bi to mogao zaigrati u co-opu s nekim, zakon!
To ne znam, samo sam ti htio dokazati da možeš tako igrati. :)= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Kupio sam odlični TrineSza 5€ na Steam akciji.
Nikad neću dočekati ogroman popust za Crysis + Warhead. Na prošloj akciji su bili za 15€ svaki, a ja bih ipak htio jeftinije od toga. Na webshopovima su po 8,50€.
Ja bih rado Fallout 3 GOTY za manje od 140kn :[ (na game.co.uk je zasad najjeftiniji)
Znam da je i ovako jeftino, pogotovo za GOTY izdanje, al jbg kad se nema :oops:
Auf majkumu, FALA <333
Odma naručit idem, 105kn, skupa s dostavom :D :D
Zapravo, Versus se igra mnogo više nego Co-op. :)= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Day of Defeat:Source, do sutra na Steamu za 2 €.
Da li se isplati kupiti?
14kn...cemu uopce pitat :)
Risen na Steamu za 15€ ovaj vikend.
Upravo sam naručio iz Profila ETW+NTW+ svi DLCovi za 300 kn. Tak ču pričekat i za Shogun II neko posebno izdanje pa kupujem i njega.
Trackmania United Forever 2011 Star EditionSpuštena je u prodaju na njemačkoj stranici amazon.de.
Igra donosi kompletno sve sadržaje dosad izašle a dostupna je po smiješnoj cijeni od samo 9.99 Eura.
Za sve vas koji još nemate ovo (a to je grijeh :D) , ovo je savršena prilika da ugrabite ovu ljepoticu i uživate u svim dodatnim mogućnostima, blagodatima i pogodnostima koje ova igra nudi <3
Trackmania United Forever 2011 Star Edition
Amazon ne šalje igre u inozemstvo. ^^
:(
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Purchased ;)
Navala na Risen
Imao tko problema? :)
Stigla igra :D bravo za Profil i CityEx brzi su.= Citat =:
Izvorno postao Praetorian