dexter
2. sezona
7/10
dosta lošije od prve
Printable View
dexter
2. sezona
7/10
dosta lošije od prve
Kako ide dalje,serija postaje sve losija i losija...vidjeces.
Nabavio kompletan seriju Crna Guja (Black Adder) u ulozi s Rowanom Atkinsonom (mr.beanom)
odlicno i smijesno 9.6/10
Meni je druga sezona čak bolja od prve. Prenapeto. Ali treća i četvrta su slabije, ali su opet dobre. Meni bar. :D= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Potpis. Svaka sljedeća je dvostruko dosadnija od prošle. Prva odlična, druga za pogledati, treću gledaš na silu. Na četvroj sam odustao.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
4. je (za sada) po meni bolja od 2. i 3.
Meni je dosta dobra, ali više mi se sviđao neobiteljski Dexter. :)
Curi sam nabavio Roswell, razmišljam da li da ga gledam ili ne!? Gledao sam nešto sitno kada je bilo na telki i nije bilo loše, ali bome nije bilo niti ništa posebno...
Slažem se. Skoro svaka epizoda završi cliffhangerom..= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Da i to ne retardiranim isiljenim cliffhangerom kao u sapunicama, nego baš paše i zaokruži epizodu u cijelinu. Ne slušajte wekija, on tako i tako voli gledat Chucka ROFL.
Baš čekam buraza da pogledamo 6. epku.. 5. je predobra bila, stvarno nisam ovakav kraj epizode očekivao..
Trinity je zakon. :D
Ali jbg, ne trebaju ga golog prikazivati u svakoj drugoj epizodi. :(
Kak ne? :(
A ti ne slaviš rođendan fakulteta? Ajde beži, doći će Mesić navečer.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Otok smrti XD :P
Pilot epizoda je dobra, ali drastično se razlikuje od originalne serije, kako po pitanju atmosfere tako i po nekim konkretnim stvarima. Ova nova je više akcijska i ona "wow, brzo brzo!", a stara je sporija i više fokusirana na atmosferu. Da ne spominjem kako sporije otkriva radnju.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
stargate universe
6. i 7. epizoda
užas, odustajem
ljubavna drama, a ne sci fi
V - Sasvim solidno, zanima me dal će deliverati serija... Sigurno bolje od FlashForwarda..
Ane, smećec serija, a ja nisam ni gledao ostale SG-ove tako da ocjenjujem seriju samu po sebi. Al gledat ću još zbog dr. Crusha.= Citat =:
Izvorno postao olio
Liar Game
1. epizoda
odlično
prije sam čitao mangu ali nikada nisam dovršio
8/10
nezz dal je bilo ali
DEAD SET
je super!
big brother+zombiji!
:twisted:
da odlična mini serija :D
Sada sam dobio od frenda 4 sezone How I Met Your Mother, bacam se na gledanje jedne od najboljih serija ikada. :D
7. epizoda bi bila odlična da nije bilo onog dijela u diskaču.= Citat =:
Izvorno postao olio
Još uvjek se nadam da će kasnije smanjit sa takvim sranjima.
I da, Rush je definitivno frajer.
Pri kraju sam s prvom sezonom serije The Wire. Mogu samo reći, isuse! :pray:
Kakvi CSIevi, Heroji iz Strasti, NYplavci i slični k tome...ovo je nešto.
Eto vidiš. I opet će proć pol godine dok ju netko ne s foruma ne odluči pogledat. Ne shvaćam zašto je ljudi tolko odbijaju, kad je jebeno najbolja :(= Citat =:
Izvorno postao mortician
Inače mi je ostalo još 5 epizoda Twin Peaksa, malo kasnim s tim zbog prokletog Dragon Agea. Serija je tako prokleto genijalna, psihodelična i smiješna, s nevjerojatno čudnim i odlično karakteriziranim likovima i još čudnijim događanjima. David Lynch je Bog.
Twin Peaks? I po IMDB-u izgleda "zanimljivo" :)
Ahh, stavljam ju na listu, iako muči me nedostatak slobodnog vremena :( Toliko toga od serija, knjiga, filmova, glazbe...jednostavno previše, a vremena malo :l
Mislim da moram izbaciti spavanje iz dnevnog reda, sucha waste of time :D
Ja trenutno ne radim, pa opet nemogu nać vremena za sve to. Dovraga.= Citat =:
Izvorno postao mortician
nego, jel 'ko gleda mcleodove kćeri? hehe
Ooh, ooh, me, me !
Ako pogodim termin... Ili ako u to vrijeme nisam u školi...
Super serija :D
V mi se cini jako zanimljivo al bojim se to gledat...sigurno je puno subliminalnih
Možeš slobodno. :)
Po pilotu barem, V se čini kao akcijska serija sa wannabe dramom, dok je originalna serija više naginjala prema društvenom komentaru.
Pogledo sam..nemogu sad bas sudit po pilotu al cini se jako zanimljivo... :pray:
Dexter sezona 3
odlično
8/10
samo je finale nekako "lagan" ? .
http://www.avclub.com/articles/the-best ... 00s,35256/
Evo kog zanima i ko voli ljestvice, top ljestvica najboljih serija ovog desetljeća.
The Wire je očekivano prva, ali ju opet ljudi jebeno odbijaju gledat. Daj više shvatite da se radi o možda i najboljoj seriji u zadnjih par desetljeća :(= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
znam kako ti je :(
ja već godinama pokušavam nagovoriti frendove da pogledaju Iskupljenje, al nikako :/
Što se tiče the wire-a, čekam božićne ferije kako bi ih pogledao u šutu sve :D
Jedva čekam 2.12. da vidim premijeru reality showa Lawman... with Steven Seagal. :)
Inače, mogao bi reprizirati Firefly kad stignem. Nijedan drugi SF nema onaj "western SF" feel.
Firefly :cry:
Kako sam listao prema dolje vec sam se pobojao da nece biti Losta među top 10 (to bi ucinilo tu listu nevazecom).= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>