Zamisli sjedi obitelj za ručkom i mama pita sina što je curi kupio za rođendan, a ovaj veli kupio sam joj kitu.
Printable View
Zamisli sjedi obitelj za ručkom i mama pita sina što je curi kupio za rođendan, a ovaj veli kupio sam joj kitu.
e, postoji koji megajeftini mob s vajrlesom?
Šta će ti wireless kad ima šugavi wap browser?
Može stavit Opera mobile. Taj browser nije šugav ni zere.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
:pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Barem mi mobitel nije riknuo prije par dana. Taman si trebam kupiti novi. :)))))))))))
Daj zamisli da ideš prodati mobitel: "Kome da uvalim Kitu?"
The opportunity for puns is obvious. :)
Padne ti mob i frend ti kaže:"Čvrsta ti Kita"
@bartuc:
buahahaha, dobro si me nasmijao sa ovim citatima... :pray: :rotfl:
Ipak se kod nas ne zove Kita...
DOKAZ!
KitaS= Yari
http://www.svijet-medija.hr/sony_ericss ... 7,154.aspx
http://www.se-mark.hr/detalji_proizvoda ... _crni.aspx
http://www.intelkom.hr/opis.php?id=3176
To je isti kujac...
baš šteta, iako je bio zicer da će prilagoditi brand našem tržištu... :(= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Dual SIM zver... 8)
http://conversations.nokia.com/2010/06/ ... o-gallery/
Navodno će bit jeftina u PM... :thumbs2:
SE Kita
Koje ime :rotfl:
Kita je najbolja stvar na planetu!!!
:D
OvoSmi je najbolje, pročitajte velika ljubičasta slova
Ajme, tek sad ovo vidio... Ne kužim se baš ja u to... Al dobro bi mi došao neki neuberfensiskup mobitel s kojim bi mogao pristupiti gmailu... A wireless,jer je besplatan? Ne znam :(= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
BUMP
Ljudi jel ovo normalno, imam Sony Ericson k750i i kad uštekam usb kabal u komp meni se počne punit mobitel.
Najnormalnije, isto je i sa mojim W910i. Naravno, mogu i prebacivat fajlove vamo tamo.
Kod nekih mobitela, iako izgleda kao da se puni, znači one crtice idu, mob se u stvari ne puni.
Hvala na odgovorima, to crta sam ide, ali ga ne puni.
Meni se W395 puni prek kabela. Oš kupit? 200 kuna
Netreba mi.
Samsung S8500 Wave review: Hello, world!
Došlo ovaj tjedan u hrvatsku, u tmobile i vip. Uzimam to iduće godine po isteku ugovora, ne pada mi na pamet uzimat iphone4.
ništa specijalo prije nokiu N8 :roll:= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ne volim Nokiu i ne volim Symbian baš, želim neki malo jednostavniji mobitel.
Wave je megasoma. :pray:
Zašto ne?= Citat =:
Izvorno postao Aral
budući da vrlo skoro planiram uzeti neki novi touchscreen mob, zapela mi je za oko nokia x6.
Kako ne planiram još dugo vremena kupovati išta novo, ne želim baš mačka u vreći :D
Zanimaju me vaša mišljenja oko tog mobitela i eventualna iskustva. Isplati li ga se uzeti (u t-mobile ponudi došao bi me oko 1700-1800kn uz mrak tarifu i to je maksimalno koliko planiram potrošiti a i ovako mi je već previše 8) ) ili preporučate neki bolji za taj cijenovni rang ?
Ma i prije sam se dvoumio između ova dva moba a imao sam prilike malo više čitat reviewe za samsung i taj mob mi ima sve kaj trebam. Ima i iphone dobre stvari al samsung mi je ipak bolji po nekim featurima.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
ovaj wave mi je ruzan, a i nema android :(
sad kakav je ovaj samsung os sta forsaju bezveze, ne znam
Bada je fantastičan operativni sistem. S obzirom da će ga Samsung prilagoditi sebi, svakako da će biti brži, stabilniji i intuitivniji od Androida.
ne sada, ne jos...
ipak bi iso na neki htc / xperia x10 ako ne iphone prije nego wave
I meni isto :) nadam se da će do 3. mjeseca znatno pojeftiniti da si je fino piknem i rješim se ove kante :D= Citat =:
Izvorno postao D.O.M.I.
meni ističe ugovor u 6 . mj slijedeće godine j*bene Jupi tarife :S trenutno sam na mobitelu starom 8 godina, nemogu uzet novi zbog tog ugovora budući da ne želim mjenjat broj a našao sam izvrsnu ponudu X6 u Mrak tarifi u T-mobileu... katastrofa lud sam :|
Gledam po internetu specifikacije za x10 mini pro i piše da se ne mogu slati fileovi bluetoothom. Jel to vrijedi i za slanje muzike? Mogu li se primati fileovi? Jesu li mogućnosti bluetootha iste kao na iphoneu tj. nikakve? Iz kojeg razloga nema tu mogućnost (pokušavaju zaustaviti piratstvo ili šta...)?
Ne kontam zašto toliko oduzmu toliko korisnih funkcija uređaju. Recimo, iphone i neki android uređaji nemaju flash za web browser...
Nokia uređaji sa symbianom imaju sve te funkcije. Istina, os je ružan i spor, ali barem obavi posao.
Samsung drops all Symbian support by the end of December
To te ja pitam :thumbs2: Uz njega, i SE također nema daljnje planove.
Ni Windows Phone 7 neće imati podršku za flash. Proizvođači znaju da je flash kao softverska platforma prespora, nefleksibilna i sve u svemu loša za mobilne operativne sisteme. Ionako će flash umrijeti kroz godinu-dvije, a oni će samo ubrzati proces.
ja nisam imao takvih problema s te strane... ;) (trenutacno se ceka update na app za os4, pa ih imam, al uskoro ih ne budem opet imao... ;) )= Citat =:
Izvorno postao Insert
E kakav je ovaj HTC Wildfire? S obzirom na cijenu, koja je prihvatljiva?
sve super osim rezolucije rezolucije ekrana 240x320 što je nekako malo za 3.2" ekran , što nemora značit da je slika loša= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Ta rezolucija je za 2,4" ekrane... Nokia N95 ju je još solidno koristila na 2,6" ekranu, a Nokia N95 8GB i N96 su rastegnuli tu rezoluciju do apsolutnog maksimuma na 2,8" ekranu gdje se već vidio znatni pad kvalitete prikaza slike. Tako da mi nešto govori da bi ta reza na 3,2" ekranu izgledala pre pre loše :D
Pogledaj si recimo usporedbu slike na iPhone 3GS (320x480px) i iPhone 4 (640x960px), nevjerojatna razlika, s time da i 3GS opet ima bolju rezu od onog čuda. Evo pogledaj si ovo od 3:00 :pray: Pa onda zamisli još nižu rezu od 3GS-a :D
F35qJ9cFehk
Gdje mogu nači informacije o glasnoći i kvaliteti zvučnika na mobitelima?