ko jos od vas igra trackmaniju ja sam zadnja dva dana okupimo se kod rodjaka petorica i igramo i uvijek je njmladji najbolji
Printable View
ko jos od vas igra trackmaniju ja sam zadnja dva dana okupimo se kod rodjaka petorica i igramo i uvijek je njmladji najbolji
Tako je i kad ja i frendovi igramo tekken 5 - uvijek nas sve prebije frendova sestra od 11 godina= Citat =:
Izvorno postao Jopax
u mene je rodjak 3 razred sve nas ostavlja i po 3-4 s a kad ga neko jedva pobjedi poludi pocme skakat po sobi i srusi rekord prijasnji sa 2 seunde razlike= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Bilo je tu ouno toga,kad se sjetim one odlične tipkovnice... :cry: :cry:
CoD 2 imam ormar pokraj kompa pa sam par puta drmnio mišem od ormar a tipkovnicu od bijesa sam bacio s 2 metra i srećom joj ništ nije bilo.imam obadvoje ms industrial pa i nije problem. :)
starcraft..nedavno kupljena nova tipkovnica od 3ak kuna...u 2 god 6 ili 7 po redu...
ja sam jednom samo sjebo zvucnik kad sam ga onako bacio al mu nis vazno nije bilo, prodrmo sam ga i opet je proradio.
a mikrofon ado?
cod.. kad me netko fregne mis samo leti u zid :D
uz delta force.. odletjela jedna od onih strelica.. prije wasd
= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
a dobro
sjebo sam i mikrofon :D
Ja sam jednom slucajno sprzio zvucnik jer su imali odvojen adapter i stari nesto radio sa njim i stavio voltazu na 12v a zvucnici rade na 6v(jako stari vec su u mirovini duuuuuugo)
i igram je dow-a i cujem neke eksplozije kontam to u igri
nastavljam ja igrat i nakon pola sata skuzim da mi zvucnik dimi ko ciro :shock:
pogledam sta nije u redu kad skuzim duplo veca voltaza :rotfl:
i odtad mi taj zvucnik nije mogao ni pojacavat ni smanjivat zvuk(drugi radio normalno)
i odtad koristim geniusove zvucnike koji ne trebju adapter :rotfl: :rotfl:
Nedavno mi je jedan yostick završio u zidu dok sam igro IL 2 Sturmovik, lol, razvalio se u 25 dijelova :shock: (nisam uopće znao od čega su neki komadi plastike)
ja nisam strgo na kompu nis...nemam te napade bjesa :rotfl: ugl. na plejki sam strgo par joysticka uz teken :twisted:
Nedavno razbih mis igrajuci CoD2! lik mi sprasi HS prek cijele mape i ja od pod!! BUMMM!!!!! odose tipke! sjeo na bicikl i po novi!
CoD2 MP
Cuda radi :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao aRaGoN
da da :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao D.E.M.O.
uhh
ja nisam nikad skršio nikaj na kompu
osim softvera
mene bi svi ganjali 100 godina da sam i jednu tipku skršio
Counter Strike 1.6, nema sta nisam razbio dok igram. Kad se raspizdim leti sve sto mi se nade pod ruku...
Tetris. Kad me fragne onaj prokleti L-shape jednostavno poludim...
icy tower...
bilo je šakama po tipkovnici :rotfl:
good one imo= Citat =:
Izvorno postao m777
pes i fifa, samarao sam monitor :rotfl:
Uz sve! :o
lupo jesam. ali MISLIM da mi je tikovnica crkla od starosti.
jedan moj frend je bežičnog miša od nekih 400 kn bacio uzid dok je igro CoD 2. od tad koristi miševe sa žicom(ne lete tako dobro) a drugi je zbog iste igre uzo dipkalo i probo ga prelomit na koljenu. nije uspio, ali neke tipke je zauvijek posio
danas radi limewire sam odalemio monitor(i sad me ruka boli)
neki dan sam izbubao monitor i radio neke hogan poteze na tipkovnici radi jets'n gunsa jedan lvl sam najmanje 30 puta igro :-x :kill:
a najgore je sto sam vec preso igru
ja sam par puta ispizdio monitor zbog football managera.vodio sam real madrid i svaki put kad u ligi prvaka dobijem chelsea uvijek ispadnem.
prvu utakmicu izgubim u gostima 2-0,drugu kod kuće vodim 3-0 i srogba da gol u 95.minuti za prolaz chelsea i onda sam popizdio.
nba live 2001... :)
još se sjećam... rezultat nepovoljan... steve francis na trici... promašaj i paf po kućištu...
inače ne radim to...
manager definitivno...
4 miša,zvucnici i kuciste....
e da...i stolica..
otisli zivci totalno
inace ne lupam "opremu" ipak sam pro gamer....pa sa lakocom ubijam,koljem,dajem golove i te stvari al ipak........nekad se mora razbiti.......kad sam igr'o PES6 tek poceo master ligu.....oni neki lijevi igraci......i ne mres prec centra.....dadnem ti ja gol u prvom poluvremenu i vodim do kraja utakmice.....i 88 minuta.......slobodni sa 45 metara.......neki romaric nabacuje moj golman boksa ,lopta se mom igracu odbija ,ja stisnem ko lud na A(sa tim se nabija lopta) i ludi igrac zakuca loptu u vlastitu mrezu......jebo sam i boga i gospu i sve sveto..........puko sam monitor nogom,sjebo miš,tipkovnicu prelomio..........daljinski sjebo.........
^^= Citat =:
inace ne lupam "opremu" ipak sam pro gamer..
hihi= Citat =:
Izvorno postao King tiger
Super mario..otiso mi space jednom..spokoj mu u dusi..
Mortal Kombat, nije ni čudo što je od silnog štrebanja poteza i fatalityja napamet odapeo kontroler.
P.U.M.A.
fm i cm serijal
CoD 2 MP CTF, koja je to drama isuse, danas opet poceo igrat malo mi falilo da monitor opalim, cojece jos kad sam noobovi ostanu zivi(mapa carenatn) onda svi samo u onu kucu u sredini zele uci ja sam p?*.zdio, a takoder je jako kad si na pola metra do flaga skocis i u skoku te neki kamper snipom spici, uuu tlak mi se odma popne :-x
jooojj... kolko sam ja puta maznuo sakom po svom starom katodnom... i jos je tu s menom. ko to mene geda ? :rotfl: :rotfl: :rotfl:
cod2 me u zadnje vrijeme jako živcira
menađer football, pes kad igram s legom i tak...večinom me puno igara živcira, jer mi neče stisnut dugme, al onda kad pređem onda sam fraer :wink: