-
Re: Kakve patike furaju PC Play forumaši?
Pa one su ti skoro svugdje po 200 do 300 kuna, ali racunaj blize 300. Also, nisi rekao najvazniju stvar, jel moraju bit Adidas ili moze i replika?
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=30317S- link je ludilo xD
P.S. Ako jos nisi kupio hlace, cekiraj H&M. Imaju bas takve kakve si trazio po okej cijeni.
-
Samo onako, ako je u H&M-u onda ce ti biti very slim varijanta.
-
Nisu, nisu. Bas su komotne. Mrzim slim. To je neudobno. Neudobno je za zene i one frikove sta se medjusobno guze. Ima dobrih carapa u H&M-u. Budem tamo kupovao carape ubuduce. Best buy su.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Pa one su ti skoro svugdje po 200 do 300 kuna, ali racunaj blize 300. Also, nisi rekao najvazniju stvar, jel moraju bit Adidas ili moze i replika?
Ma može biti kopija... Nije mi bitno, samo neću dat 300 kn za njih kad ću ih uništit za 6 mjeseci.
Nabavio sam shortse, hvala!
-
Kakva mora biti tenisica za trčanje, pješačenje dužih tura i sl.? I da li ima neki dućan koji ima takve tenisice po iznimno povoljnim cijenama?
Do sada sam koristio košarkaške za tu primjenu, ali realno, to je najgori tip tenesica za nešto takvo pošto imaju ravni đon koji je ok za parket, ali qurac za asfalt i travu. Možda sam zbog njih i ujebo koljena :(
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Kakva mora biti tenisica za trčanje, pješačenje dužih tura i sl.? I da li ima neki dućan koji ima takve tenisice po iznimno povoljnim cijenama?
Do sada sam koristio košarkaške za tu primjenu, ali realno, to je najgori tip tenesica za nešto takvo pošto imaju ravni đon koji je ok za parket, ali qurac za asfalt i travu. Možda sam zbog njih i ujebo koljena :(
Probaj Woolfsport kod Mercatone-a (zelena zgrada odma iza onog parkinga di ima i autopraonica). Ima jako dobrih Reebok modela namijenjenih za trčanje, jogging itd, a tamo je sve dosta jeftino.
-
http://www.sport-agent.net/Portals/0...KN886%2046.jpg
ovako nesto su ti tenisice za trcanje (taj tip modela, mozes ih bez problema prepoznati po ducanima)
http://www.google.hr/search?q=tenisice+ ... 80&bih=877
mal vise slika, premda znam da je uvijek tesko guglati :P
-
@Jambrek... E vidiš morao bi do Wulfa skočiti, dobro da si me sjetio za taj dućan. Tam inače prodaju "škart" robu po fenomenalnim cijenama, ali problem je što se dobri brojevi odmah razgrabe. Škart pod navodnicima pošto uzrok vračanja robe u taj dućan može varirati od minimalnih greškica koje se na očigled niti ne vide, ali ne prođu kontrolu kvalitete u Shoe Bee Doo i sl. dućanima, pa do modela koji se nisu uspjeli rasprodati u zadanom periodu.
@Ragnarok, furam se na Kitaša :D Hvala na slici, znači ripna je bitna.
-
Yoyo opet ja u ovoj temi..
Ugl. Kupujem šuze sad i to 2 para..
Prve trebam za nogomet, vecinom u dvorani, ali bilo bi dobro da se moze lijepo igrati s njima i vani.. Moraju bit lagane, cuo sam za neke koje su teske 50g, nemog se sjetit, pa ak moze linkic na to? I cuo sam da adidas ima neke šuze kojima se daju maknut oni "kramponi" pa da se moze igrat u dvorani s njima.. Ciljam Adidas, mislio sam kupit predator posto imam fetis na predator opremu pa da budem u kompletu, al nisam vidio da ima za kupit bez "krampona(kak se to knjizevno kaze? D:)"
I da, druge neke kežl šuze u kojima mi se nece noga saftat sad preko ljeta...
I moram napomenut da treniram parkour, pa se puno penjem po zidovima i tak, tak da neke jako cvrste patike koje nece izgledat koda sam ih na smetlistu naso nakon sto dvaput zaribam s njma po zidu(to mi se desilo sa npr. Puma Speedcat III)
-
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Prve trebam za nogomet,
koda tenisice znaju kad igraš nogomet...
-
Trebam posebne, utrenirane koje ce to znat.. :D
Da se ne izgubi na zadnjoj..
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Yoyo opet ja u ovoj temi..
Ugl. Kupujem šuze sad i to 2 para..
Prve trebam za nogomet, vecinom u dvorani, ali bilo bi dobro da se moze lijepo igrati s njima i vani.. Moraju bit lagane, cuo sam za neke koje su teske 50g, nemog se sjetit, pa ak moze linkic na to? I cuo sam da adidas ima neke šuze kojima se daju maknut oni "kramponi" pa da se moze igrat u dvorani s njima.. Ciljam Adidas, mislio sam kupit predator posto imam fetis na predator opremu pa da budem u kompletu, al nisam vidio da ima za kupit bez "krampona(kak se to knjizevno kaze? D:)"
I da, druge neke kežl šuze u kojima mi se nece noga saftat sad preko ljeta...
I moram napomenut da treniram parkour, pa se puno penjem po zidovima i tak, tak da neke jako cvrste patike koje nece izgledat koda sam ih na smetlistu naso nakon sto dvaput zaribam s njma po zidu(to mi se desilo sa npr. Puma Speedcat III)
-
Ma radije kupi reket i odi na stolni tenis. Nogomet je precijenjen. Pingač rula!
-
Haha treniram i stolni, al nema meni do onog osjecaja kad se ti i frend poigravate sa tudjom obranom :pray:
-
nema do osjećaja kad se netko tako sprda s obranom, a onda mu skineš svaki šut ;)
joma i adidas za dvoranu, nike nikako ako puno igraš, neće baš previše izdržat :D
-
To za nike sam 2 puta potvrdio, 2x sam kupio Nike, svake su trajale tjedan dana jbt, 1000kn oslo u vjetar, odonda nema sanse da ikad vise kupim nike..
Koje adidasice npr.?
Joma?? Prvi put cujem za to O.o
-
Nemogu edit :S
Inace, izbor je pao izmedju Adidasovih Predator i F10 tenisica, to su jedine koje sam nasao da su i za dvoranu i za van..
Sad..
Za predator kazu da poboljsavaju jacinu udarca, ja imam onako, srednji udarac ali dosta rijetko napucavam loptu posto 90% vremena idem 1na1 sa golmanom, ali kad treba opucat onda mi sut nije jak koliko bi ja htio, inace, kostaju oko 700kn, znaci kvalitetne su ali jel se isplati dat toliko??
http://www.shopadidas.com/product/index ... hopGroup=R
Za F10 kazu da su jaako lagane, 100ak grama, tako nesto, i da je to vise za one koji tehniciraju, ali kazu i da voda prolazi u njih tak da bas nisam siguran, ali opet ako su lagane znaci da su i dosta tanke, a ja posto igram napad, puno mi skacu po nogama pa opet neznam, opet, 300kn mi se cini malo za takve patike pa sumnjam u kvalitetu..
http://www.shopadidas.com/product/index ... hopGroup=R
Sta bi vi uzeli na mom mjestu i kakav stil igranja imate?
-
-
:D
Troll, inace, to nema nikakvi grip :yuck:
-
= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
http://shop.vans.com/catalog/Vans/en_US/style/97n.html?categoryId=65119
To za parkuranje i kežualnost.
Iste 'vakve sam neke no nejm imam.
Grip im je isusbog. Kak' se to ljepi po fino užbukanom zidu nisam nikad vidio. Jedino je zajebano to što imaju visok đon. Lako pobjegne noga na stranu i bye bye gležanj.
-
Kako nema nikakav grip ?
Skejterke imaju obavezno sve jeben grip, narocito ova serija koja je bazirana za svaki teren.
-
Ja imam Joma za fuzbal, legendarne šuze, toplo preporučam.
Ako moš kupi one bolje, kožne, begdje su oko 500-600kn, al isplati se, jebo te Nike.
-
http://www.zappos.com/images/739/739...9-596542-d.jpg
To ne moze imat dobar grip..
Kruzici, lol.
@Tsar, Joma koliko vidim kvalitetnijih ima samo kopacki, meni treba nesto izmedju toga i onih s kruzicima(jos mi smjesno ovo za grip~~)
-
Isuse, otiđi u lokalni skejt šop i pricaj sa prodavacem. Objasnit ce ti jer ocigledno neces da si utuviš u glavu preko interneta. Ovako samo lupaš gluposti a pojma nemaš, i još ih nisi probao. I to je potpuno drugi model.
-
= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Kako nema nikakav grip ?
Skejterke imaju obavezno sve jeben grip, narocito ova serija koja je bazirana za svaki teren.
@blood4me Iznenadio bi se. Moje neke Freeds su identične(samo sve plastične, a ne koža) su vrh vrhova od svh patika koje sam imo za parkour.
Ja isto sad kupujem nove. Sad gledam između ovih dviju.
-
Ja imam Joma za dvoranu, super su.
-
Brutalne su prve. Druge su malo fulane.
Ionako su element tene izuzetno robusne i krupne. A i najskuplja je marka od svih pa ih manje više izbjegavam.
-
Da, ove prve su brutalne. Kolko koštaju?
-
Oke recimo da ima najbogovskiji grip na svijetu..
Glomazne su, presiroke i ruzne btw.
Sam ti "pricaj sa prodavacem" i lijepo se provedi, ali te patike za parkour NISU, bmk za skejtanje..
@Bigbong
Jesi probao kad ovako nesto..
Ako nisi a treniras parkour, razmisljaj da kupis takve...
-
= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
Da, ove prve su brutalne. Kolko koštaju?
Sigurno oko 500 kuna.
Zapravo i nisu glomazne, ali eto. Radi na svoju ruku i sam si nađi tene.
-
Jelda. Ove prve su mi tak sexy.
Nosiš i skejterke? Moš preporučit neke. Do sada sam nosio samo Zoo York, Ecko i Element.
Toprije dok sam skejto. Onda prešo na ove obične i lani opet počeo s skejtericama. Sad opet i skejtam pa mi trebaju neke s dobrim gripom, iako postoji šansa da kupim posebne samo za skejtanje(ak bude para tj.)
-
Ma najbolje je da prodavacu objasniš sve to pa ce ti on preporuciti. :D
Ovako preko interneta je loše a i on ce te savršeno razumjeti jer mu je to struka.
-
Jel kasno da se parkour pocne trenirat oko 20te?
-
= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Zapravo i nisu glomazne, ali eto. Radi na svoju ruku i sam si nađi tene.
Tebi nisu, ti si navikao na takve tenisice.
Meni su puma speedcat III presiroke tenisice i noga mi bjezi u njima.
Al svejedno, ti skejtas puno i tebi je prodavac reko da te imaju jeben grip.
@Tsar, koliko kila imas?
edit: i koliko si visok?
-
@Kenyi Imaš pravo. Ipak on se kuži malo bolje od mene :D
@Tsar Nikad nije kasno. Mario Poljak(jedan od njaboljih ako ne i najbolji parkour/tricker u Hr.) počeo je trenirat s 18 il 19. Sad ima oko 21. Ako se nevaram.
-
Važno je samo da to ozbiljno shvatiš i da ne pocinješ sa skokovima. Moraš jebeno dobro zglobove zagrijavati i vježbati. Sama mehanika je izuzetno teška i može se veoma lagano pogriješiti. Moraš da stalno vježbaš rollinge i izdržljivost. Prvo moraš biti u top formi i znati osnove kretanja. Nakon toga kreni polako sa skakutanjem.
-
Sad ima 17g., treniram tajlandski box, imam skoro 80kg (ne salo), visok oko 186cm.
Idem u srednju, pa nestignem parkour, tj. 2 sporta pa mislim pocet cim srednju zavrsim.
-
Ako nemas nis sala i tak bude dok ne zavrsis srednju, onda mos..
Najbitnije ti je zdravo se hranit za pocetak, onda mal ojacat noge i naucit roll, kasnije dolazi sve samo od sebe..
-
Pa ako već nešto treniraš imaš ogromnu prednost pošto imaš kondicije i trčat možeš.
Ali samo pazi. Želiš ti parkour ili freerunning?
-
Svejedno, mora raditi iste vježbe i iste dijelove tijela mora držati u formi.
Polako pocni rollinge raditi. Ako treniraš kick box onda ti snaga u nogama nece biti problem kao ni kondicija. Pocni polako raditi zgibove ako ih vec ne radiš.