mislio je na Genovu.
Printable View
mislio je na Genovu.
znam= Citat =:
Izvorno postao Constantine
nego, jel se zna što o učitavanjima misije, jer mi je u jedinici išlo na k. čekanje dok mi mualim po 600000000000000000000000000000. put drži predavanje
Nije to bilo učitavanje misije nego animacija koja se nemože prekinut. Osim toga svima je to išlo na jetru.
Nikad nisam razumio zašto se nemogućnost prekidanja animacija navodi kao minus Assassins Creedu.
Ako već pratiš radnju, čiji su uvodnici sastavni dio, logično je da nećeš ništa prekidati ili ubrzavati.
Kad već igraš drugi put, za vrijeme animacija slobodno možeš na zahod ili složiti sendvič.
Da, ali AC ima potencijala za free-roam igranje pa tako možeš igrat aigru svako malo po pola sata ili više čist tako iz zabave. Ali ako moraš slušat dosadnog Mualima pola sata prije nego što počmeš...
fak ja sam sad zaboravio uvod act 4orke od Mualima :( moram ponovit gradiva asap...
bilo bi ljepo kad bi devsi rekli očel se moč animacije prekinut u dvojci jer fakat, onaj cjeli uvodnik u act 4 od mualima sam napamet znao -.- onda neke govore(od npr. majd addina u jeruzalemu, william of montferata sa rikardom itd.)
sta ti je fan igre :)
Ja igru nisam nikada ni zavrsio...možda se nekako prisilim ovo lito dok bude susa naslova
možda kad bi implementirali free roam mode koji se otključava kad završiš kampanju
Koja svrha? U originalu si i tijekom same igre bio slobodan lutati uokolo, a i važno je dati konkretan kraj zbog nastavljajuće priče.= Citat =:
Izvorno postao noobina
neče bit kraja u dvojci ak je trilogija -.-
I Mass Effect će bit trilogija isto pa će svejedno nastavit igra poslje glavne radnje u ME2.
pa kužiš da se ovdje radnja nastavlja?
tak ja isto mog reč, pa i lotr je trilogija pa se priča ipak nastavlja -.-'
radi animacija, i zabave= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ne, free roam bi bio katastrofa, unistio bi pricu igre, nikako.
Kao nagrada poslje glavne radnje? Me not think that!
Novi video:
Dev Diaries Part I: Ezio HD
OK, sada sigurno znamo da je i kao lik drugačiji od Altaira, ne nužno samo zato jer priča to zahtjeva od njega... što je dobro. Isto tako, vidimo i nešto novog gameplay materijala (malo borbe, iznenadilo me da je ostao isti onaj fatality mačem kad sasiječeš neprijatelja po vrata iz kosa). Još samo da mi onaj njihov 1. dev ne izgleda kao da mi pokušava prodati maglu... uff.
Znaci Ezio ce biti potpuno drukciji od Altaira, vrlo zanimljivo, bas me zanima kako ce to u igri izgledat.
Ali opet sam primjetio par stvari kod borbe sta mi smeta, a to je sto oruzja poput hidden blade ili koplje prelako prelazi kroz armor, zabije mu koplje kroz trbuh ko da lubenicu sjece, a lik nosi armor od metala, i da ne nosi tesko bi tako lako zabio to koplje....
Lijepo to izgleda. Samo da ne pretjeraju sa zahtjevima i gg.
Vau, imamo krv, dva bladea, i glavnog lika sa naglaskom jeftinog italijanskog konobara, iz jeftinog italijanskog restorana, iz jeftinog niskobudžetnog filma. Samo da ne bude kao u prvom dijelu gdje je glavni lik na početku igre pun sebe i smatra sve ostale nižim slojem, koji se kasnije razviija u politički korektnog assassina. Želim da Ezio bude pun sebe kao niti jedan lik do sad. Neću da bude u fazonu "oni su vjerovali da pomažu a ja ih ubio", već želim da priđe meti da mu s jeftinim naglaskom kaže "Imma bust a cap in yo mothafuckin ass bitch" i kulerski ga ubije.
Mada nekako mi se najviše do sad svidio onaj mehanički zvuk njegovog bladea...kick azz
Assassini su uvijek držali "distancu" između sebe i mete, nisu dopuštali da to sve postane "personal", već samo posao. Dobro si rekao, budući da je Ezio plemić, govor s visoka i podcjenjivanje mu nisu strani. :)
Ali i zanimljivo je da Ezio nije hashshashin sto je Altair bio, sto znaci da bi trebao biti slabiji i sporiji ne brzi, zar ne?
Ne mora baš značiti...mislim ako on kao plemić nije ništa mnorao raditi, onda se očigledno mogao prepustiti takvim aktivnostima...mada opet, s druge strane to ne mora bit istina...= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Ono što me najviše veseli je to što sam pročitao da će Ezio u igri upoznati Niccolo Machiavelli-a, najvećeg filozofa renesanse. Jel istina ili ne, vidjet ćemo, al se definitivno uklapa u setting...Činjenica je da ako ste čitali njegovu knjigu "Princ" on tamo veli kako su assassini korisna stvar i da je assassination "useful thing"
Ima par stvari koje su dosta nelogicne, to ce mi smetat dok ne zaigram igru i to zaboravim :D
da to je malo munjeno što halebarda rpolazi kroz armor ko kroz maslac, i onaj prvi dbl kill s hidden bladeima što napravi u videu je također malo nerealan, al ono ko ga jebe, nije ni u jedinici bilo realno skočit s cca 100 m u sjeno i bit živ pa bi preživio bez ogrebotine :D
Ipak igramo igru u igri :D= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
da ^^
i da arby i meni se ovaj prvi producer čini ko da oče neko sranje uvalit :/ ono njegovo mahanje rukama, mjenjanje naglaska i sva ta sranja, s druge strane onaj scenarist mi djeluje baš ko da neš dobro priprema x)
Producent ima fetiš na Eziovo ime. Stalno, u bilo kojem tralieru, ne oslovljava ga samo sa Ezio, već uvijek sa punim imenom i prezimenom; Ezio Auditore da Firenze, ali u svakom. :D
Kao da ga je on smislio i vrlo se ponosi time... :D
Zna li se otprilike kada ovo dolazi?
Utorak 17. studenog, Anno Domini 2009
Žarko želiš ovu igru, a? Samo pretpostavka :D
Uf, jedinica mi je jedna od najboljih igara ikada, tako da jedva čekam nastavak.
Ane, can't wait. u AC 1 sam gušto bez obzira kaj govorili da je repetitivna. Odkad sam vidio prvi tralier znao sam da budem u tome guštao. :D
Ja stvarno ne vidim razlog zašto neki ljudi govore da igra nije dobra. Ima odličnu priču (jednu od originalnijih) prekrasnu grafiku i odličan gameplay..
Repetitivnost. Mada joj to najviše prigovaraju, meni to nekak ne smeta baš previše u toj igri, boli me ona stvar što se zove đoko; za to kaj je repetitivna, ostali elementi su joj presavršeni. :)
taj dan bi trebali proglasit svjetskim praznikom inače..= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
i da slažem se sa svim navednim, živo mi puca što je repetitivna... i da AC 2 mi se nekak čini repetitivan al baš mi živo puca k, dok god je to onaj gameplay i to poboljšan.. :)
Ane, 10.11., sv.Ezio- zaštitnik assassina, praznik. :)
Živi bili pa vidjeli kakva će dvojka biti, mada uopće ne sumnjam u njeno savršenstvo.
jel postoji sv. altaiir? :D
To bi bio 10.4; za nas PC igrače jel' :D
ja se sječam, to sam ove godine, proslavio godinu dana od izlaska ACa, bila ludnica opet sam instalo AC, uživo onda ošo u školu malo parkouro, pa sam išo kod pedagoga(opet), on pozvo starce pa su se malo smijali, ja došo kuć i opet na AC :D